Rencsu!
nem azt a kis sárga négyzetben a gyermelyi zrt /védjegy vagy micsoda?
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 105 / 246 oldal |
nem néztem,de akkor szomorú!
Jojó! Szerintem azok az ikonok csak a promóciós csomagoláson lesznek. Legalábbis én az itthonin nem találtam olyat!
De jó
" alt="
">
nem dobtam el a Gyermelyis csomikat!
" alt="
">
nem dobtam el a Gyermelyis csomikat!
Rozsahajni, ez nagyon jó hír! A három rétegű a Piruett lehet?
jojó
Köszi.
" alt="
">
Köszi.
" alt="
">Írtam a Penny Milli szervezőnek, hogy pudingot vettem, mert a Penny rú-ban az szerepel minden Milli termék játszik, de nincs a szabályzatban. Visszaírtak, hogy várják a pályázatomat és módosítják a szabályzatot, beleveszik a pudingot. Már bele is írták.
" alt="
">
" alt="
">Mati!
még egy jó hír
" alt="
">
az Anna utca sarkán /Színház park felett/ a Cba is Reál lesz,már félig-meddig az. !
Holnap érdeklődöm!?
még egy jó hír
" alt="
">
az Anna utca sarkán /Színház park felett/ a Cba is Reál lesz,már félig-meddig az. !
Holnap érdeklődöm!?
Jobb lesz így játszani
" alt="
">
nem kell kibontani a termékeket!
" alt="
">
nem kell kibontani a termékeket!
jojó ez jó hír
" alt="
">Már ideje volt,hogy váltsanak termék kiírósra.
" alt="
">Már ideje volt,hogy váltsanak termék kiírósra.Mati!
szildi!
pufo!
Hamarosan termék kiírásos blokk lesz a Szondi utcai Coopban
" alt="
">
szildi!
pufo!
Hamarosan termék kiírásos blokk lesz a Szondi utcai Coopban
" alt="
">Ez a milka nem is olyan rossz... kis szerencsével lehet mindennap nyerni.... vannak akik jól nyomták...
" alt="
">
" alt="
">elmentünk a gyerkőknek személyit csináltatni utazáshoz..
ez volt előzőhét csütörtökön..
mivel holnap utaztunk volna , gyorsítva kellett volna csináltatni..
azt mondja az ürge, személyinél ilyen nincs ( pedig olvastam valahol, hogy van) , mindegy, max eltoljuk az utazást.
Tehát eltelt a csütörtök (10 körül csinálták a papírokat) , péntek - hétfő - kedd.. Ma itt a kezembe a két személyi..
" alt="
"> És ezt úgy, hogy ugye postázzák, tehát minimum tegnap reggel fel kellett adniuk.. sőt ahogy mifelénk mennek a dolgok, tegnapelött..
" alt="
">
emellé még: mindenhol azt mondták, hogy 1500 a személyi gyerekeknek is (hivatalban is) , erre 14 év alatt illetékmentes...
" alt="
">
ez volt előzőhét csütörtökön..
mivel holnap utaztunk volna , gyorsítva kellett volna csináltatni..
azt mondja az ürge, személyinél ilyen nincs ( pedig olvastam valahol, hogy van) , mindegy, max eltoljuk az utazást.
Tehát eltelt a csütörtök (10 körül csinálták a papírokat) , péntek - hétfő - kedd.. Ma itt a kezembe a két személyi..
" alt="
"> És ezt úgy, hogy ugye postázzák, tehát minimum tegnap reggel fel kellett adniuk.. sőt ahogy mifelénk mennek a dolgok, tegnapelött..
" alt="
">
emellé még: mindenhol azt mondták, hogy 1500 a személyi gyerekeknek is (hivatalban is) , erre 14 év alatt illetékmentes...
" alt="
">
Tegnap nem kaptam a postakész borítékokhoz kódos kupont, de ma be volt dobva a postaládámba . Nagy pirospont a postásnak
" alt="
">
" alt="
">A tegnap beváltott Tibi törölközőt most hozta a futár
" alt="
"> Ezt nevezem gyorsaságnak.
" alt="
"> Ezt nevezem gyorsaságnak.Nekem most a Tibi pozítiv. Múltkor 6 hét után írták jóvá a pontokat, most 2 hét után. Ma rendeltem 3 csokicsomagot és most telefonált a futár, hogy reggel itt van vele.
" alt="
">
" alt="
">Most hívott a futár reggel hozza a ma délután megrendelt TIBI törölközőt!
Szinte hihetetlen!
Szinte hihetetlen!
Rencsu, nekem is kb. egy hónap múlva töltötték fel. De nézd meg magát az oldalt, mert most nem jött mail, hogy feltöltötték, egyszer csak ott voltak a pontok!
Nórika, nekem is pont így...
:-)
:-)
Nekem meg már kb egy hónapja fel sem töltötték
" alt="
">
" alt="
">