Gia: na! Gratula! Majdcsak összejön a mosómaci is.

" alt="

"> Nekem meg a pingvin hiányzik még.

" alt="

">
Prizeen egy plüss pingvint nyertem! Vitrinből.
sziazstok
mi az blobzone?
a prizzén adta be belépéskor
mit kell csinálni?
Bogi!! ezer köszönet, most már értem a lényeget.
jelica
Köszi, akkor nincs mit tenni, csak a postásunkat kell naggyon lecsesznem.

" alt="

">
cappucci, ha jól tudom valahol benne van a szabályzatukban, hogy a külföldre feladott csomik után nem vállalnak felelősséget, tehát újra sem postáznak...
Rossz nyelvek szerint a sok eltűnt Magyar csomag miatt van ez benne....
A Stack' em high III -nál mennyi a max nyeremény?
bvera:
A Show window sorsol. Vagy nyersz, vagy nem. Jelentkezik x ember az ajándékra és közöttük néhányat kisorsolnak. Kiválasztod hogy melyiket szeretnéd, rákattintasz és a Choose this gift gombbal tudsz jelentkezni a sorsolásra. Ekkor lefoglal annyi bubzt tőled amennyibe kerül, de ha nem nyersz ajándékot a sorsolás után visszaadja. Quantity available felirat utáni szám azt jelenti hogy hányat sorsolnak abból az ajándékból, a This gift is available until the felirat utáni dátum jelzi hogy mikor lesz a kövi sorsolás, a Number of requests pedig azt mutatja hogy hányan jelentkeztek eddig a sorsolásra.
A queue egy kicsit talán biztosabb. Itt sorba lehet állni az ajándékokért. Kiválasztod melyik tetszik, katt rá, Join the Queue így tudsz beállni a sorba. Mindig a sor legelején álló emberek kapják az ajándékot. Itt is láthatod, hogy mikor osztják az elsőknek az ajándékot, hányat adnak, hányan állnak sorba és hogy előző nap hányan estek ki a sorból. Miután beálltál lefoglal annyi bubzt amennyi az ára az ajándéknak és ameddig a sorban vagy nem is adja vissza. Ha pedig rád kerül a sor le is vonja a kincsesládádból. Ahhoz, hogy bentmaradj a sorban minden nap meg kell erősítened a sorbaállást. Mikor beálltál másnaptól kezdve minden nap villogni fog a játékaid fölött egy kis boríték, mellette valami felirat. Ha arra rákattolsz meg van erősítve a sorbaállás és láthatod hogy éppen hol állsz a sorban. Ha egy nap nem erősíted meg kiesel a sorból és kezdheted az egészet előről.
Nagyjából ennyi.
Segítene valaki.
A prizee-nek kellene írni egy levelet, hogy nem kaptam meg a kaparóson nyert ajándékomat (nagy valószínűséggel lenyúlta a postásunk).
Egyáltalán milyen címre kell írni?
KÖszi
Olyan egyébként többször volt nekem is, hogy kiakadt játék közben, és akkor visszadob az első pályára...
Valaki segítene a prizee-n, hogy kell sorbaállni, vagy kirakatba vagy nem tudom mit kell csinálni, ha kinéztem egy dolgot és megvan rá a bubz. Nagyon megköszönném, ha valaki megírná, mit kell csinálnom, minek mi a lényege. Lehet én vagyok a béna, de nem találom a magyar oldalon a leírásokat. Az akció biztos nem érdekel, mert ahhoz sok bubz kell, ha jól látom.
Köszönöm
köszi
leállítottam és
mostmár biztos vagyok benne hogy utálom a prizzét

" alt="

">
Valószínűleg elment a neted közbe és kiakadt. Én is jártm így valamelyik játéák 8. szintjénél, és emiatt visszaestem sajna.

" alt="

">
Sajnos le kell állítanod.
1830 de nem ér le::::

" alt="

">))))
Akkor ez rekord hossz lesz...

" alt="

">
még nem
de nincs háttér de számol
és kattingatni is lehet?
mi lehet vele?
meméjtem

" alt="

">
Még mindig nem ért le?

" alt="

">
Szerintem állítsd..
sziasztok
a pack+ os vakondos háttérkép nélkül indult és 10 perce zuhan
most is míg írok
szerintetek mi lett vele?
Már jók az oldalak, a Toilokdo ráadásul a tegnapi szünet miatt ma duplázta a játékokat.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások