Azok segítségét szeretném kérni, akik szoktak gyerekruhákat vásárolni,tud megbízható eladót, vagy maga is eladó a teszveszen: jó minőségű gyerekholmikat keresek kb. 134-140-es méretűeket reális áron.
Aki tudna segíteni, kérem írjon @-t. Köszi.
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=106
53754
Kreatív dobozok, képek, konyhai cuccok, játékok

" alt="

">
Sziasztok!
Ismét sok új terméket töltöttem és töltök fel.
Zsibvásár. Felhasználónév: janyikne
Minden részletes leírást tartalmaz.
6000 ft. értékű libri utalvány is cserére vár. Akit érdekel írjon.
Ajánlatokat is várok, utalványokat beszámítok.
Bármely termékemre érvényes a csere lehetősége!
e-mail: janyikne@freemail.hu
Sziasztok!
vaterán-bamalen néven/gyerekruhák-babaruhák új scamp bodyk

" alt="

">
VárszegiViki: ne hidd ezt
krysztasz: ettől még szarul érzem magam,mert nem kértem még életemben sem magamtól licittörlést.....
Nem is értettem mi van itt, de most már fogom. Lehet ismer téged és nem akart licitdíjat fizetni, elvégre tudja a mailcímedet nem?
Na húzok moziba, köszi törpi.
törpi
írok mailt máris, mert szerintem ez ránk tartozik, nem a fórumra.
szóval: licitáltam nálad vagy 15 aukcióra,abból 13-at magadtól töröltél. csak,hogy más is lássa a szitut,bár a teszen ezzel már azért leégettél

" alt="

">
krysztasz: azért az sem volt fair éppen,hogy a liciteimet törölted,majd miután 1-et meghagytál ezt írtad:"Vevő kérése, mert drága a posta, ha mégis ő nyeri meg az aukciót. "
ez nem volt szép,mert ha nem törlöd az összes aukciót ami 1ft -on állt,akkor nem drága a posta,de így úgy jön le,mintha én nem gondoltam volna végig.Lehet eladtad vagy elcserélted a többit,nem tudom,már nem is derül ki,de ez így nem volt szép
Tettem fel a teszveszre 16 dörmi logót, nem kódot, 3 knorr rafit is.
Egyedi készítésű telefonasztalt raktam fel.
http://www.zsibvasar.hu/?op=art&aid=3643280
Krysz: dehát ugyanannyiért adod mint a boltban?

" alt="

">
Tettem fel a teszveszre licit nélkül 2 db 1 l vénusz olajat (349 ft) Miskolcon. Hátha valakit érdekel, krysztasz néven.
Teszveszen mnetimi névvel vagyok fent , van filteres kávéfőzőm ,professzionális hajcsatok ,tonka kisautók csomiban és JILK PASZTA AMITŐL NEM ESIK ÖSSZE A PISKÓTA CUKRÁSZOK HASZNÁLJÁK !
teszveszre tettem fel nestles logókat: maggi, nescafe, szerdán ricore - most ez folyamatban van, vagy marad vagy nem.
Feltettem még 16 dörmit és van fent 3 knorr rafi.
Hátha valakit érdekel, krysztasz néven vagyok ott.
A zsibvásáron is krysztasz.
Nekem ott adta fel hogy további lehetőségek és mégegyszer további lehetőségek. Tehát 2 x kell rákattintani.
VárszegiViki
köszi! Febr. 6-i az aukció(akkor lett vége), tehát még elvileg küldhető, De nem találom

" alt="

"> Én a "további opciók"-ba nézem, az eladott termékeimnél, de ott nem ajánl fel iylet...

" alt="

">
Nórika: de van!
"Ha az aukció végétől számítva 7 nap eltelt, de a vevőtől nem érkezett még visszajelzés az adásvétel lebonyolításával kapcsolatban, akkor küldj neki fizetési emlékeztetőt! Az elmékeztető:
- legkorábban az aukció végétől számított 7 nap elteltével;
- legkésőbb az aukció zárását követő hónap 9. napjáig küldhető."
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások