Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 105 / 2036 oldal |
Csak egyszer nyomtam? hogy " Hozzászólok"
A Dr Oetker Magyarország facebookoldalán van minden de a 3 milliós meg a Fiat 500 X promócióról semmi! Nem ezeket kellene kihandsúlyozni de legalább előtérbe helyezni?
A Budapesti cégközpont elérhetetlen Bejelentkeznek angolul majd bontódik a vonal. A Facebookon és a termékeken megadott 80-as szám semmire se jó mert egyszerűen nem működik Mingkét játékhoz egy szervető szám van megadva 06 1 610 8952 munkanapokon 9-17-30-ig kisezerszer próbáltam nem veszi fel senki! Hát nem érdekes ez,gyerekek? Kérdezné a jó öreg Öveges professzor
A Budapesti cégközpont elérhetetlen Bejelentkeznek angolul majd bontódik a vonal. A Facebookon és a termékeken megadott 80-as szám semmire se jó mert egyszerűen nem működik Mingkét játékhoz egy szervető szám van megadva 06 1 610 8952 munkanapokon 9-17-30-ig kisezerszer próbáltam nem veszi fel senki! Hát nem érdekes ez,gyerekek? Kérdezné a jó öreg Öveges professzor
És ha már Somat.
A 750 ml-es öblítő (Rinser XXL) a Pennyben akciósan 1.599,- Ft, a Tesco-ban 4.369,- Ft.
Tényleg. Lefényképeztem.
A Pennyben a 2X750 ml-es összecsomagolt multipack pedig 5.199,- Ft.
Elég érdekös...
A 750 ml-es öblítő (Rinser XXL) a Pennyben akciósan 1.599,- Ft, a Tesco-ban 4.369,- Ft.
Tényleg. Lefényképeztem.
A Pennyben a 2X750 ml-es összecsomagolt multipack pedig 5.199,- Ft.
Elég érdekös...
Az a minta-számsor engem is megviccelt, én is 9 karakterrel próbáltam először.
Na, telefonról sikerült, bár előtte vissza kellett lépnem, mert nem fogadta el az A12345678 AP-számot, csak a 8 számjegyet. (Bár a mintában eredetileg 9 karakter figyel...)
Somat akadémia - nem lehet feltölteni a blokk képét.
Timeout has occurred
Timeout has occurred
Szerintem elírták a dátumot, én 27.-én este nyertem vele
A Horváth Rozi játék leírásában ez szerepel: Meddig tart a játék?
4. A Nyereményjáték időtartama
A Nyereményjáték kezdete: 2023. október 13. 18:00
A Nyereményjáték vége: 2023. október 24. 22:00
A fenti időtartamon kívül (előtte, vagy utána) megtett regisztrációkat a Szervező érvénytelen regisztrációnak minősíti, amellyel így az adott regisztráció a Nyereményjátékban, és a sorsoláson nem vesz részt.
4. A Nyereményjáték időtartama
A Nyereményjáték kezdete: 2023. október 13. 18:00
A Nyereményjáték vége: 2023. október 24. 22:00
A fenti időtartamon kívül (előtte, vagy utána) megtett regisztrációkat a Szervező érvénytelen regisztrációnak minősíti, amellyel így az adott regisztráció a Nyereményjátékban, és a sorsoláson nem vesz részt.
Autónál eredeti blokkot be fogják kérni.
...és ha jól emlékszem utólag sorsolós.
...és ha jól emlékszem utólag sorsolós.
ha nem fogadja el a blokkod, mert már beküldött kód-ot jelez vissza, akkor adj a nyugtaszámhoz 1et addig , amíg el nem fogadja, utána pedig a blokkmásolaton átírod a számot
" alt="
">
Ne akadjatok már le gyerekek, hát így szoktátok csinálni más játékokban is
" alt="
">
" alt="
">
Ne akadjatok már le gyerekek, hát így szoktátok csinálni más játékokban is
" alt="
">"Összeesküvés elmélet":
Nyertes időpontban (illetve ahhoz legközelebb) küldted be a vásárlást igazoló bizonylatot, de nem egyezett a név (rokon/jóbarát neve, amit a sorsolóprogramba hozzárendeltek a nyereményhez, ami akár a fődíj is lehetett).
Egy perccel későbbi pedig már......tárgytalan.
Nyertes időpontban (illetve ahhoz legközelebb) küldted be a vásárlást igazoló bizonylatot, de nem egyezett a név (rokon/jóbarát neve, amit a sorsolóprogramba hozzárendeltek a nyereményhez, ami akár a fődíj is lehetett).
Egy perccel későbbi pedig már......tárgytalan.
Másolaton látszik, hogy másolat gondolom?
Még jó a Bang Bang figyel. Eredetit elfogadni, másolatot törölni a beküldések közül. Utána megnézni mi is történt ott abban a boltban, abban az időpontban, ugye az is látszik ki volt a pénztáros.
Nem semmi történet amúgy. 🤔
Még jó a Bang Bang figyel. Eredetit elfogadni, másolatot törölni a beküldések közül. Utána megnézni mi is történt ott abban a boltban, abban az időpontban, ugye az is látszik ki volt a pénztáros.
Nem semmi történet amúgy. 🤔
4-5 óra sok idő. Addig le is járhatott a munkaidő, vagy szünetben át lehetett a blokk(másolat) fotóját küldeni valakinek, aki feltölti.
Ha már a lebonyolítók is megemlítik a visszaélés szót, az nem véletlen.
Ha ez tényleg igaz, nem is értem, hogy mer valaki ilyet megtenni.
Nem beszélve arról, hogy kártyával fizettél, simán bizonyítható, ki vásárolt...
Ha már a lebonyolítók is megemlítik a visszaélés szót, az nem véletlen.
Ha ez tényleg igaz, nem is értem, hogy mer valaki ilyet megtenni.
Nem beszélve arról, hogy kártyával fizettél, simán bizonyítható, ki vásárolt...
Az egri eurofamilyvel 2 szer jártam így. Blokkot nem lehetett feltolteni, mert azokkal az azonositokkal már játszottak. Csak azért mentünk át egy másik városból. Nagyon gáz
A vásárlás és a feltöltésem között elelt 4-5 óra. Nem ismerem az aldi péntárgépeit, viszont nem hinném, hogy egy újranyomtatást nem nagy gong. Van amikor begyüri a papírt és simán kinyomtatják újra. Kölcsönös megegyezéssel 1 percel késöbbi időpontal simán fel lehetett tölteni. Azzal az AP kóddal és azonos percel volt már valmi az adatbázisban. Az én visa kártyám négy számjegye van a blokkon. Majd esetleg változni fog a dolog: https://24.hu/fn/gazdasag/2023/06/16/bolt-uzlet-penzt
ar-penztargep-nav-nyugta-blokk-kiskereskedelem-qr-ko
d-e-szamla/
ar-penztargep-nav-nyugta-blokk-kiskereskedelem-qr-ko
d-e-szamla/
Én sem hiszem, hogy más már megjátszotta a blokkot.
A bang bang megjegyzése valamiféle terelés,
Azt, h tudták a feltöltési trükköt azt jelenti, h ismerik a problémát.
A bang bang megjegyzése valamiféle terelés,
Azt, h tudták a feltöltési trükköt azt jelenti, h ismerik a problémát.
Itt màsnak kell lenni, nem hinnèm, hogy a pènztàrosnak lett volna ennyi ideje feltölteni olyan gyorsan.Ami ment a kereskedelemben a hèten, az brutàl.
tomeeee ez így már pofátlan, szerintem tegyél panaszt aldinál a központban. Ők is ki tudják keresni ki volt ott. Csatold be bang levelét is. Kíváncsi vagyok válaszukra.
Nálam is volt már, hogy nem akarta átadni, szintén aldi. Ilyenkor szemükbe nézek egy félmosollyal, hogy tudom mi a szitu.
Nálam is volt már, hogy nem akarta átadni, szintén aldi. Ilyenkor szemükbe nézek egy félmosollyal, hogy tudom mi a szitu.
Gondolom vizsgálják is, hiszen tudják azt is, hogy sok a visszaélés. 15 éve nyertem a nestlénél utazást postai beküldős játékkal, csak 3 nap múlva hívtak, mert elmondták, hogy lecsekkolták a nyerteseket.
Anyoka, egyetértek.
Ha ez tényleg igaz, az nagyon durva...
De amúgy egy olyan nagy értékű nyereménynél, mint egy autó, szerintem alapnak kellene lenni, hogy bekérik az eredeti blokkot + akár a hiteles blokkmásolatot (is).
Ha ez tényleg igaz, az nagyon durva...
De amúgy egy olyan nagy értékű nyereménynél, mint egy autó, szerintem alapnak kellene lenni, hogy bekérik az eredeti blokkot + akár a hiteles blokkmásolatot (is).