Nyertesek
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 105 / 2987 oldal |
Kóp - Milka 10.000 pár perEce.
Lipton napi nyeremény értesítés.
Október 19-i feltöltés.
Október 19-i feltöltés.
Auchan - Milka 10e; Wilkinson ajándékcsomag:-)
Magyar Termék ajándékcsomag
SzerencsésFlótás Hozzászólás: 2022. október 26. :: 17:41
Különdíj nyeremény a Pick-Herz játékon: Egy értékes robotporszívó.
Különdíj nyeremény a Pick-Herz játékon: Egy értékes robotporszívó.
dm - Biopont:
Bodnár Anna
Dobosné Majir Zsuzsanna
Ébényi Zsuzsanna Mária
Fodor Károlyné
Gyenes Lajosné
Horváth Katalin
Püski Renáta
Szandi Viktória
Szerecz Barbara
Zelenai Mariann
Bodnár Anna
Dobosné Majir Zsuzsanna
Ébényi Zsuzsanna Mária
Fodor Károlyné
Gyenes Lajosné
Horváth Katalin
Püski Renáta
Szandi Viktória
Szerecz Barbara
Zelenai Mariann
Különdíj nyeremény a Pick-Herz játékon Egy értékes robotporszívó. A Bang Bang Ideas előtt meg le a kalappal! Tegnap este küldtem el online a blokkot és ma délelőtt már jött a visszaigazolás,hogy minden OK és gratulálnak Ezt nevezem! Viszont a Henkeles JBL Flip 6 hangszóróm függőben van-remélem nem ittam elöre a medve bőrére. Múlt héten pénteken értesítettek a GREENMANGOTOL és "követelték" a postai feladását a blokknak. Nem nyitok vitát de ez alapból trógerság! Két okból is 1 nagyon sok szervezőnél elég a JÓ MINŐSÉGŰ SZKENELT BLOKK FÉNYKÉP! Másrészt meg hiába adod fel tértivevényesen adott esetben a maximális postai kártérítés kevesebb mint 8 ezer forint! Tehát ha eltúnik egy 50-100 v egymilliós blokkod akkor szelavi? Pénteken a postai feladással egyidőben elküldtem nekik a blokk jó minőségű fényképét is semmi válasz ráadásul Pénteken e hét hétfőn kedden ma szerdán délelőtt munkaidőben többször is próbáltam elérni őket a központi telefonszámukon-túlterhelt! Felhívtam a Henkelt -egy kedves hölgy azt mondta utána néz a dolgoknak-remélem jólalakulnak a dolgok de az indítás nem biztató. A robi már meg vana PICK HERZ nél hála a bang bang nak és az is 100 ezer forintocska MÍÍÍnimálisan!
Auchan - Zewa ajándékcsomag
" alt="
">

Dove kulacs, most jött Unilever SMS
Johnnie Walker heti ajándékcsomag (Instagram képfeltöltős)
Köszönöm a beírónak!
Köszönöm a beírónak!
Wilkinson ajándékcsomag ide is.
Sziasztok 😊
BENU rejtvényen 12000ft LENAVIT Vitamin csomag 📦
BENU rejtvényen 12000ft LENAVIT Vitamin csomag 📦
https://benu.hu/rejtveny (9.)
Nekünk a Wilkinsonnal ajándékcsomag 3/3
Wilkinson: fülhallgató
" alt="
">

Akkor 2 roller foglalt.
Nagyon Nagyon boldog vagyok a Wilkinsonnal sikerült egy elektromos roller nyerni🤩Már Nagyon régóta szeretnék 🥰 Öröm és boldogság
Henkel - Tesco
Fődíj (mobil):
Lukács Erzsébet Katalin
Heti nyertesek (vízálló hangszóró):
1. hét Kratancsik Réka
2. hét Nyíri István Zoltán
3. hét Hegedűs József
4. hét Holczmüller Éva
Fődíj (mobil):
Lukács Erzsébet Katalin
Heti nyertesek (vízálló hangszóró):
1. hét Kratancsik Réka
2. hét Nyíri István Zoltán
3. hét Hegedűs József
4. hét Holczmüller Éva
Kedves Játékosunk,
Örömmel értesítünk, hogy a HENKEL VÁSÁRLÁSODDAL CSAK NYERHETSZ! nyereményjátékán Te vagy az egyik szerencsés nyertes, aki megnyerte a
JBL Flip6 vízálló bluetooth hangszóró heti ajándékok
egyikét.
Kérjük, hogy a vásárlást igazoló blokk eredeti példányát vagy számláját (számla esetén annak másolatát) neveddel, címeddel és telefonszámoddal "JÁTSSZ ÉS NYERJ” jeligével ellátva az értesítést követő 5 napon belül küld el részünkere a következő címre: Greenmango Kft. 1026 Budapest, Pasaréti út 23/a.
A nyertes blokk adatai:
APA05703894 2022.09.16 11:36:00
Gratulálunk!
üdvözlettel,
a Henkel nyereményjáték csapata
Meg van a blokk és feladtam a postán amivel remélem nem lesz gubanc mindenesetre le is fényképeztem.
Örömmel értesítünk, hogy a HENKEL VÁSÁRLÁSODDAL CSAK NYERHETSZ! nyereményjátékán Te vagy az egyik szerencsés nyertes, aki megnyerte a
JBL Flip6 vízálló bluetooth hangszóró heti ajándékok
egyikét.
Kérjük, hogy a vásárlást igazoló blokk eredeti példányát vagy számláját (számla esetén annak másolatát) neveddel, címeddel és telefonszámoddal "JÁTSSZ ÉS NYERJ” jeligével ellátva az értesítést követő 5 napon belül küld el részünkere a következő címre: Greenmango Kft. 1026 Budapest, Pasaréti út 23/a.
A nyertes blokk adatai:
APA05703894 2022.09.16 11:36:00
Gratulálunk!
üdvözlettel,
a Henkel nyereményjáték csapata
Meg van a blokk és feladtam a postán amivel remélem nem lesz gubanc mindenesetre le is fényképeztem.
Mizo -10.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány / 10. 20. /