Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 106 / 160 oldal |
No még egy eset, a Veritas ásványvízzel lehetett valamikor anyár elején játszani, hogy össz. egy üveget kellett venni és a blokkot beküldeni. Nosza meg is álltam Vecsésen a Penny-nél és vettem két karton wassert, persze kértem a hölgyet hogy egyenként, de sajnos ez szombat de. volt és az utolsókat a morajló tömeg miatt kénytelen voltam kettesével blokkoltatni!
mi olyankor nagyon finom pogácsát ettünk 

Olyat még nem halottatok, hogy apa, esetleg nagypapa elment sétálni a gyerekkel?....
Pedig csokit is lehet kapni 

Kocsmában cerbona papír. 

Olyan jót röhögtem.
Egészséges életmód. Sör és müzli.

Egészséges életmód. Sör és müzli.

Mit keresett Cerbona műzli papír a kocsmában?
De jó hogy írtatok ebbe a topicba, majnem elfelejtettem. Néhány hete vidéken ahol építkezem este beültünk egy sörözőbe meló után, a szomszéd asztalnál három " helyi terminátor " ivódzott "szolídan". Sörözgetés közben észrevettem a földön egy cerbonás müzlipapírt, diszkréten lehajoltam és zsebre tettem, mire az egyik : bármit találtál távcsöves - utalás a szemüvegemre - az biztos az enyém úgyhogy ide vele. Kérlek, mondtam akkor fáradj el a kukáig és odaadtam a cerbonás papírt. Igazából az volt a szerencsém, hogy a másik kettő úgy kiröhögte hogy már pofont adni is szégyellt, pedig......
Tegnap a CBAból távoztam8 blokkal, ma pedig a Coopból 5 blokkal. Holnap azt hiszem a Reált is felkeresem.

Ma bementem egy Reál boltba.
4 féle dolgot vettem:
külön-külön blokkoltattam, fizettem, mind a négy blokkra kértem bélyegzőt.
Kicsit hülyének éreztem magam, de a pénztáros csak nevetett, hogy nyugi!
Pedig nem is vagyok ott törzsvásárló.

4 féle dolgot vettem:
külön-külön blokkoltattam, fizettem, mind a négy blokkra kértem bélyegzőt.
Kicsit hülyének éreztem magam, de a pénztáros csak nevetett, hogy nyugi!
Pedig nem is vagyok ott törzsvásárló.

Azzal a sisakkal az ember úgy néz ki mint egy nagy gomba.
Paint ez nagyon jó ötlet!
De azt is lehet, hogy télen sapka helyett használom. MInden napra másikat.
De azt is lehet, hogy télen sapka helyett használom. MInden napra másikat.

Ja....
hát, Paint, lehet, hogy a bukósisakból hamarabb összejön 6, mint a Knorr- tányérból... 

A kollégám azt mondta bukósisakból fogok levest enni.
Rea
Ilyen jót rég röhögtem(szó szerint)
De örülök, hogy nem csak én látom úgy , hogy az első menet ajándékai "használhatóbbak" voltak.
Végiggondoltam a fődíjakat, és arra a következtetésre jutottam, hogy a harmadik menetben autó lesz. Mostor után nem lehet más.
Ilyen jót rég röhögtem(szó szerint)
De örülök, hogy nem csak én látom úgy , hogy az első menet ajándékai "használhatóbbak" voltak.
Végiggondoltam a fődíjakat, és arra a következtetésre jutottam, hogy a harmadik menetben autó lesz. Mostor után nem lehet más.
Megjött a marlboro levele az új játékkal. Nézegettem a nyereményeket...A bukósisak különösen a kedvencem mivel nem tudok még biciklizni se.
A mostani játékban mindenki tucatnyi öngyújtót összeszedett ami elajándékozható, cserélhető ilyesmi. Mivel bukósisakból van a legtöbb arra jó esély van hogy nyerünk.
Mit csinálunk annyi bukósisakkal?
Tobzodni fog a cserebere a bukósisakoktól. Mindenki abban fog mászkálni, megismerjük egymást bárhol. 
A mostani játékban mindenki tucatnyi öngyújtót összeszedett ami elajándékozható, cserélhető ilyesmi. Mivel bukósisakból van a legtöbb arra jó esély van hogy nyerünk.
Mit csinálunk annyi bukósisakkal?
Tobzodni fog a cserebere a bukósisakoktól. Mindenki abban fog mászkálni, megismerjük egymást bárhol. 
Tegnap én is kidobtam a nyeretlen Arany Ászok kupakokat, de még nem telt meg a szemetes.... így megvannak 

Sada: köszi. Én ezt nem tudtam hogy kockasajtnak hívják a háromszög sajtot. Azt hittem kifejezetten kockasajtról akarják a feliratot. Van is négyzetalakú sajt valamilyen de az azt hiszem Mackó lehet ha jól emlékszem. Igen, van a magyarban jópár ilyen hülye kifejezés, nekem a bacon szalonna a kedvencem. 

VárszegiViki
Ha nagyon szigorúak vagyunk, egyik sem "kocka":
A háromszög síkidom, a sajt körcikk alapú hasáb,
a másik meg négyzet alapú (?) hasáb, vagy egyszerűen téglatest.
A kerekdobozos sajtokat mindig is kockasajtnak hívták.
Értelmező kéziszótár:
"fn biz
Három- v. négyszögletűre formált, sztaniolba csomagoltan árusított ömlesztett sajt."
Van még néhány ilyen "pontatlan" értelemben használt magyar kifejezés.
Ha nagyon szigorúak vagyunk, egyik sem "kocka":
A háromszög síkidom, a sajt körcikk alapú hasáb,
a másik meg négyzet alapú (?) hasáb, vagy egyszerűen téglatest.
A kerekdobozos sajtokat mindig is kockasajtnak hívták.
Értelmező kéziszótár:
"fn biz
Három- v. négyszögletűre formált, sztaniolba csomagoltan árusított ömlesztett sajt."
Van még néhány ilyen "pontatlan" értelemben használt magyar kifejezés.