Posta.
Aláírtam a tértivevényt,hogy átvettem a levelet,de utána nyomta csak a kezembe a postás,amiből egyértelműen kiderült számomra,hogy a boríték üres.Látszólag sértetlen volt a boríték,de szándékosan nem engedtem el a postást addig,míg előtte fel nem bontottam és tényleg üres volt.Utólag vettem csak észre,hogy egy finom vágás volt a boríték oldalán,amin pont kifért az egyébként 30.000 Ft értékű dolog.Most délután mennék be jegyzőkönyvet felvetetni róla,mivel a kézbesítő is azt mondta,hogy igazolja hogy üres volt.
Van valakinek tapasztalata arról,hogy ilyen esetben is felvetethetem utólag a jegyzőkönyvet vagy megpróbálnak elhajtani?Ja,a feladási díjból is kiderül,hogy nem lehetett üres feladáskor.
Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 106 / 892 oldal |
Ha egy macskának az egyik szemén a pupillája jobban kitágul, az baj?
Sziasztok!
Van közülünk valaki, aki Nyíregyházán lakik? Ha igen légyszi keressen meg privátban, egy kis segítséget szeretnék kérni. Előre is köszi!
Van közülünk valaki, aki Nyíregyházán lakik? Ha igen légyszi keressen meg privátban, egy kis segítséget szeretnék kérni. Előre is köszi!
Köszi
Paintuci
Ügyvédi kamaránál tehetsz feljelentést. mi is ezt tettük...
Ügyvédi kamaránál tehetsz feljelentést. mi is ezt tettük...
Ha egy ügyvédnek én utaltam a számlájára, h. intézzen el belőle vmit, de nem tette, őket milyen felügyeleti szerv felügyeli?
magdi23! írtam
Pontosabban:
1.
Cafeteriában ugyanannyiért kapod, mint eddig.
Ha támogatás nélkül, magánemberként veszed meg, akkor kapsz engedményt. Mást is választhatsz cafeteriába.
2.
A cafeteria után nem te fizeted az adót, hanem a munkaadód.
Más kérdés, hogy a keretet egy csomó helyen bruttó módon határozzák meg.
1.
Cafeteriában ugyanannyiért kapod, mint eddig.
Ha támogatás nélkül, magánemberként veszed meg, akkor kapsz engedményt. Mást is választhatsz cafeteriába.
2.
A cafeteria után nem te fizeted az adót, hanem a munkaadód.
Más kérdés, hogy a keretet egy csomó helyen bruttó módon határozzák meg.
Bérlet. Ez azért gáz! Nem? Cafetériában a drágábbik áron kapod és még az után adózol!
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok!
Budapesti fórumos segítségét kérném, akinek útba esik a 7. kerületben, a Murányi utca környéke. Át kellene venni egy terméket, majd postázni nekem. Természetesen nem kérem ingyen!
Privit írj, légyszíves.
Köszönöm!
Budapesti fórumos segítségét kérném, akinek útba esik a 7. kerületben, a Murányi utca környéke. Át kellene venni egy terméket, majd postázni nekem. Természetesen nem kérem ingyen!
Privit írj, légyszíves.
Köszönöm!
Aki érti elmondaná nekem, hogy is van ez?
Egyik kolléga szerint arról van szó h. olyan bérlet a 126 000 amit a cég vesz meg és maga oszt ki... nem pedig magánszemély céges számlára kér...
Totál káosz... teljes félrevezetés...
Totál káosz... teljes félrevezetés...
De 2 különböző helyen? Minden pénztáros hülye?
Csóri pénztáros erre nagyon rá fog fizetni.
" alt="
">
" alt="
">Elszúrta az eladó. Menj te is oda!
" alt="
">
" alt="
">...én most nem értem ezt a bkv-cafetériát... tegnap kollégámnak és testvérének 2 különböző helyen nem a magasabb áron lévő bérletet adták el céges számlára, akkor ez most h. van?
melianyu, írtam. Légyszí jelentkezz!!!
Sziasztok, én szívesen segítek, ha valakinek szüksége van még a Füles 45., 46., és 47. számának rejtvényeire! :-)
Már kaptam segítséget, köszönöm szépen!
" alt="
">
" alt="
">
De jó, hogy szóba hoztátok... azt hittem még van egy csomó idő... nekem is még csak néhány rejtvény van kész
" alt="
">
" alt="
">