Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 106 / 143 oldal |
mikor lesz fent a honlapon a nyertesek listaja? mert mult honapban sem vartak ki a 3 hetet, hamarabb felraktak. Emlekszik ra valaki mikor?
Vasárnap megkaptuk a jul-aug-szept-i tányérokat! (Miskolc) Pedig már én is reklamálni akartam, de ti türelemre intettetek és megérte még várni! Ezek után én is csak azt tudom ajánlani, hogy várjatok még egy kicsit.
Elolvastam a játékszabályzatot és az 5 pontban a pályázat beérkezésétől számított 30 napot jelöli a kézbesítés határidejének. No ezt már igencsak túllépték.
Elhiszem!
De a játék vége számít, nem a részidő.
De a játék vége számít, nem a részidő.

Sada!
Én visítani akarok!!! A júliusi nyeremény óta már letelt a 3 hónap!
Én visítani akarok!!! A júliusi nyeremény óta már letelt a 3 hónap!
Bosszantó, az biztos,
De:
A játék nov. 30-án ér véget és van +90 napjuk a kiszállításra.
Tul.képpen vísítani csak annak végefelé "jogszerű", de most meg életszerű.
De:
A játék nov. 30-án ér véget és van +90 napjuk a kiszállításra.
Tul.képpen vísítani csak annak végefelé "jogszerű", de most meg életszerű.

Hozzám se jöttek július óta. Kezd elfogyni a türelmem. 

Háát, ez jó kérdés. Ha nem most, akkor előveszem a "jómodorom", elkérem a főszállító telefonszámát (a magánt) és levisítozom a fejéről a hajat. Ugyanis igencsak pofátlanságnak tartom, hogy 4 hónapi tányérral tartoznak.
Melyik hétvégén? 

Én júliustó(l!!) nem kaptam meg. Email-ra azt válaszolták, hogy hétvégén fogom megkapni. Kiváncsi vagyok, hogy hány hónapot fognak adni, ha
tényleg jönnek.
tényleg jönnek.
Ma azt mondta a főfutár, hogy 15-ig megkapom az aug-szept. tányérokat,az októberit dec. közepéig. Kiakadt, mert a magánszámán hivtam. A Knorrnál kivertem a balhét, ijedtükben azt adták meg. 

Jó sokan lehettünk 3.-án a Knorr első 100-as ny.játékán, mert én hajnali 2:23-kor már nem voltam benne az első 100-ba.
Nekem is már csak az októberi tányérok hiányoznak! És én is remélem hogy novemberben is gazdagodom újabbakkal! 

Nekem már csak az októberi ill. a megnyert??? novemberi tányérjaim hiányoznak! 

Most nézegettem én is: aug-szept-okt még mindig nincs itt. 

Én sem kaptam még meg aug-tól a tányérokat (Sz-Sz-Bereg megye)!!!!!!!
83
Valószínű nem olyan csomagot adott át a futár, amilyet aláírtál. Figyelni kell, mit írsz alá, mit kapsz.
Valószínű nem olyan csomagot adott át a futár, amilyet aláírtál. Figyelni kell, mit írsz alá, mit kapsz.
Ma megjöttek az augusztus-szeptemberi Knorr-tányérok. Még jó, hogy őszi szünet van, itthon talált a futár.
Valaki beírta egyszer, hogy a dobozon lévő kódról lehet azonosítani, hogy melyik hónap pályázatára küldték, és lapos vagy mély tányér van benne. Ez az elmélet ismét megdőlt, mert két hajszálra egyforma csomagot kaptam, E-004 jelzéssel. (Nem fontos, csak az érdekesség kedvéért írtam.)
Valaki beírta egyszer, hogy a dobozon lévő kódról lehet azonosítani, hogy melyik hónap pályázatára küldték, és lapos vagy mély tányér van benne. Ez az elmélet ismét megdőlt, mert két hajszálra egyforma csomagot kaptam, E-004 jelzéssel. (Nem fontos, csak az érdekesség kedvéért írtam.)
helló!
és úgy senki nem járt, ahogy én? nekem nem olyan tányért hoztak, amilyet kértem 2 lapos helyett 1-1. mindegy, még korrigáltam!
és úgy senki nem járt, ahogy én? nekem nem olyan tányért hoztak, amilyet kértem 2 lapos helyett 1-1. mindegy, még korrigáltam!
Oké
Köszi
Köszi