utolsó 3 sorsoláson semmi a nestlével pedig mindre küldtem
sajnálom
A Nestlével egyetlen pályázatommal sem nyertem... Nem igaz, hogy kb. 2-ból egy sem ért be...

" alt="

">
Sajna csatlakoznom kell a nem nyerők táborához./Vagy már ide is láncolódtam?/
konyha ördöge 15/0
karaván kb 8/0
Pick se jön össze....

" alt="

">
50/0 tejes pályázat

" alt="

">
tudom, tudom majd mással összejön, de akkor is

" alt="

">
Hát ezt még senki nem mondta nekem, hogy utánozhatatlan...

" alt="

">
Azt, hogy nem mindennapos egyéniség, örült, gyűjtögetős, naív, nagy gyerek stb... mármint a játékokkal kapcsolatban...
Nem baj ha nincs külön szoba, meghúzom magam egy babzsákon is, habár lassan lesz gondolom az a macska kanapéd is.. az is jó...

" alt="

">
Garai Gábor

" alt="

">
"Jókedvet adj,és semmi mást, Uram!
A többivel megbirkozom magam...." Ady 90 éve
Paint: utánozhatatlan vagy.

" alt="

">
Hozzám jöhetsz bármikor, külön szoba nincs.

" alt="

"> Pick nem sok van, de raffi, virsli akad.

" alt="

"> Habár a kuttyok sajnálnák ha megennéd előlük a virslit.

" alt="

">
Nincs Nálatok egy kiadó szoba? Szívesen elrágcsálom a picket, meg a raffit. Vihetem apukámat is? Párom meg majd dolgozik...

" alt="

">
Valakinek naponta jut valami, nekem meg soha semmi a pár garantált ajándékot kivéve, de az sem mindig.
kösz sada, nem dicseked, hanem már nagyon szomorú vagyok

" alt="

">, hogy próbálkozom és semmi eredménye. különben a macska kaja sem sokkal olcsobb, mint a pick szalámi :I)
Most panaszkodsz v. dicsekedsz?
Szerintem, aki megengedheti magának, hogy a macskát Pick szalámival etesse és a gyereknek non-stop gyomorrontása van a Raffaellotól, s ráadásul korlátlanul rendelkezésre áll a budai papír, az inkább szerencsés, mint szerencsétlen.
Az én szótáramban a "szerencsétlen" vmi egészen mást jelent.
(betegség, munkanélküliség, halál, végrehajtó, stb..)
Most nincs mázlid. Majd lesz. Ez játék.
Azt szokták mondani, hogy aki sír, attól el kell venni, aki dicsekszik, annak pedig oda kell adni...
Most már szeretnék és is nyerni valamit, a WC papír hegyekben áll, pick szalámit eszik már a macska is

" alt="

">; a gyerekkel nem győzöm etetni a raffaellot, de eddig semmi eredmény , a CBA-ba egy utalvány sem sikerült a 3 fordulóból, ennyire szerencsétlen lennék?
Reggel lelkendeztem,mert a 7-ik sorsolásnál nyertem Librit.Erre itt a következő sorsolás és semmi.Sorolhatnám a többit is.Kész katasztrófális.Még "jó" hogy tentót,raffaellót és egyebeket nálunk nem lehet kapni mert ahogy elnézem azok sem sikerülnének.
a győri kódok 0
a pick 0
a coop-pal még soha nem nyertem
A Nestlé sorsolásokon eddig csak az októberben beérkezett pályázatok vettek részt!
Szomorú vagyok, 7. hét libri 15/0 . 5 különböző néven.
Rossmann - Palmolive játék holnap véget ér. Egy jópár ezrest ráköltöttem, de semmit sem nyertem. Ladyvel, Pick kódokkal szintén semmi. De azért nem adom fel

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások