köszönöm!

ie böngésző esetén: eszközök katt – internet beállítások katt – általános fülű lapot kell látnod – van egy olyan, hogy böngészési előzmények – ott van hogy törlés vagy beállítás gomb, a beállításokat válaszd – ideiglenes internetfjlok és az előzmények beállításai ablak megjelenik- ott az automatikusan vagy a webhely minden felkeresésekor válaszd! Mentsd el és mennie kell (ok-ra katt)!
Innentől fogva, ha visszatérsz a nyertesek listájára, akkor mindig a frisset láthatod!

nekem még mindig ugyanaz a név van lagutoljára,mint amikor beléptem! Boros..... pedig frissítettem is....! így naon nem jó!

advent megint kezdi, már megint nem jön be, ami idáig működött

Én általában rögtön szoktam látni...
nekem nem jeleníti mega listán!de már tegna ssem jelenítette meg időben,pedig beírták a fórumra hogy nyertek...! nektek rögtön kiírja?
köszönöm szépen! Én nyertem utoljára 9:40-kor
Gratula a nyerteseknek!
tudja vki mikor volt utoljára nyertes?
Beus
gratula az elemekhez!

Beuska GRAT!

9.40-kor nyert vki megint... Sajna nem én voltam, pedig már kb. 5 napja folyamatosan kattintgatok

De pingvinüziken kívül mást még nem sikerült nyernem

kb 6 :10 perckor volt az utolsó nyertes!
Goldwoman gratulálok!
Tudja vki mióta nem volt nyertes?
A harmadik nyereményem ezen az oldalon egy parfüm. Én is ezt szerettem volna a legjobban és most össze is jött.
Szerintem most 18.40-kor volt nyertes
köszönöm!kipróbálom!nagyon elkeserít!még semmit nem sikerültnyernem!parfümöt szeretném a legjobban!

Miközben száguldasz, az oldalak között percenként ránézel a nyerte listára és tudod, hogy ha van új nyertes, akkor lehet pihenni kb fél órát, aztán újra nyomni.
Mondjuk ez délelőtt valahogy nem így volt! Vajon mért csak telefonálás után lettek nyertesek? Hát...
Ez az én elméletem, csak saját felelőségre fogadd meg, mert nem garantált hogy igazam van lehet, hogy véletlenről van szó.
átlagosan egész óra 7 17 37 és 57 perckor nyert a többség. (szerintem).
sok sok szerencsét kívánok!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások