krida!!
Légyszi a mélcímet küldd át nekem, amire írtál nekik!
Köszi!!!!
Kedves xxxxxxx Kitti!
Igen, az összes előfizetés lehet az Ön nevén. Más is ezt csinálja. Annak semmi értelme nem lenne, ha duplán vagy triplán kapná a lapot.
Üdvözlettel:
Iker Tünde
Ügyfélkapcsolati munkatárs
Előfizetési Osztály
Sanoma Budapest Zrt.
na itt a válasz mindenkinek!!!
a cosmot zaklassátok

" alt="

">
Sada nekem akkor sem vonták össze, de nem is jártam utána.
Így kapott tőlem egy ajándék előfizut törpi, meg az egyik barátnőm.
Akkor is örülök, hogy örömöt tudtam okozni nekik!
nadejó 28-tól szigetjegyet lehet nyerni óránként

" alt="

">
Az nem rád vonatkozott, hanem arra az 1-2 emberre, akik feszt azzal riagattak a többikete, hogy az előfizetés nem összevonható,
Én most csak kérdeztem mert nem tok mindent elovasni, tudom volt róla szó, csak nem tudtam 100-ra h. tuti... az ahogy gondoltam.

" alt="

">
De köszönöm...

" alt="

">
Paintuci
Természetesen. Ezt magyarázom hetek óta, de néhányan mindig azt élvezik, ha hisztériátzhatnak.
én írtam nekik, hogy szeretném összevonni, erre azt kaptam válasznak, hogy ők csak 1 nyereményt látnak a nevemre, de ne csüggedjek, mert lehet csak nem értesítette őket még a coke.hu. Meg lehet valahogy nézni, mire váltottam be a pontjaimat? mert én nem találtam sehol

" alt="

">
Más: tegnap megváltoztatta a coke.hu-s regisztrációhoz tartozó telefonszámom, erre kaptam új regisztrációs kódot, de se azzal, se a régiveé nem tudok belépni, mert azt írja rossz jelszó... Szerintetek???? nem szeretném ha odavesznének a pontjaim

" alt="

">
Az előfizetés akkor egymás utáni lapszámokban kérhető végülis? Mármint 3 havi után a köv. 3 havit küldik?
kride milyen címre írtál nekik?
Köszi !!!
Egy ilyen 5310-es Nokiának én is nagyon örülnék, már régóta tervezem, hogy megveszem, de sose akciózzák le!
De most erre hajtok, bár beváltottam egy csomó pontomat még júniusban, most 1360 van, szerintetek ha felrakom, ezzel megnyerem?
Ha van itt valaki aki nyert, ő mennyit tett fel, és mikor?
Köszi
igen, köszönöm a címet

" alt="

">
Ugye, ugye

" alt="

">
krida,kivel beszéltél ez ügyben?
cosmopolitan összevonja nekem, juhéééjjj

" alt="

">
Egy olyat én is szívesen fogadnék