Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 106 / 9332 oldal |
Sziasztok! Nyeretlen sorsjegyes akciókról tudtok valamit? Nekem majdnem olyan érzésem van, soha többé nem lesz. Nagyon régen volt már.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Timotka ! Majd megpróbálok keresni egy telefonszámot. Köszi !
Írisz esetleg telefonálni nekik?
Nem voltam elég éber. . Álmomba se gondoltam , hogy egy automatikusan generált email címről visszajön, Most írtam nekik egy másik email címről, fotót is küldtem.Hogy merjek igy vásároni és pályázni !!?? Kíváncsi vagyok azt megkapják !?
Mondjuk én még az elutasáítás előtt írtam nekik...
Egy korábbi játéknál én is jártam így hogy folyamatosan visszapattant a levelem azzal a címszóval hogy az e-mailem blokkolva van...
Hogy ez hogy történhetett azt nem tudom, de én írtam nekik másik e-mail címről fotókkal bizonyítva hogy milyen emailt kaptam vissza rendszerüzenetként.
Hogy ez hogy történhetett azt nem tudom, de én írtam nekik másik e-mail címről fotókkal bizonyítva hogy milyen emailt kaptam vissza rendszerüzenetként.
Még a reklamáló levelem is visszajött napok múlva a Penny Tibivel kapcsolatban. Mi történik itt ????
bbsc
Semmi gond, már válaszoltak is.
Mégegyszer köszönöm!🤗
Semmi gond, már válaszoltak is.
Mégegyszer köszönöm!🤗
arika bocs átírta a helyesírás javító!
Afrika nincs mit
" alt="
">
" alt="
">bbsc
Köszönöm szépen!🤗
Köszönöm szépen!🤗
Ezen az email címen visszairtak:
kindergyereknap@kinder.hu
kindergyereknap@kinder.hu
"bbsc
.. a játékszabályzatban találtam email címet .."
.. a játékszabályzatban találtam email címet .."
bbsc
Szeretném kérdezni, hogy milyen e-mail címen sikerült a Kinderrel felvenni a kapcsolatot?
Szeretném kérdezni, hogy milyen e-mail címen sikerült a Kinderrel felvenni a kapcsolatot?
Köszi a tanácsot ! Írtam nekik. Kíváncsi vagyok észre veszik e ?!
Kérdezd a Pennyt a Fbookon?
Igen arra az email címre. Ráadásul azt automatikusan adja a válasz levél írásakor...Kicsit bánatos vagyok !
Ide írtál, ide küldted?
info@penny.tibi-roshen.hu
Irisz14
ezt találtam a játékszabályzatban, erre küldted?
Talán még megpróbálnék másik szolgáltató email címéről írni nekik, bemásolva az eredeti leveledet. Lehet, hogy amiről küldted, vmiért blokkolva van náluk.
ezt találtam a játékszabályzatban, erre küldted?
Talán még megpróbálnék másik szolgáltató email címéről írni nekik, bemásolva az eredeti leveledet. Lehet, hogy amiről küldted, vmiért blokkolva van náluk.
TELJESEN TANÁCSTALAN VAGYOK ! A Penny Tibi játékból értesítettek ,hogy napi nyereményt nyertem 6- án és 9- én . Csak az adataimat kérték. Mindjárt el is küldtem. Most meg, hogy nem vagyok jogosult a nyereményre. Azt gyanítom, hogy az elküldött leveleim jöttek vissza pár nap mulva. .De vajon tényleg nem kapják meg az ő általuk a válaszban autómatikusan kiirt saját címüket ? Akkor hiába írok százszor is,, azt se kapják meg.. LÉTEZIK EZ ?