tudod, becsöppentem valahova, ahol 2 nap után hazugnak és csalónak neveztek... és még csak meg se tudtam magam védeni... ennek arról kellene szólnia, h segítjük egymást... nem?
mukci: szerintem ne kezdjk előlről, én tegnap nem véletlenül nem kapcsolódtam bele. most sem szeretnék, csak játszani. vagy együtt vagy ha békésebb akkor egyedül.
öreg vagyok én már ahhoz, hogy játékból haragot csináljak, vagy ahhoz asszisztáljak.
Úgyhogy: szerintem csak békében játszunk!
Oké?
itt a remek alkalom, h tisztázzuk a dolgokat megkaptam, h valószínűleg én vagyok... ki is? Zsolesz? sajnos nem... pedig néha szívesebben lennék pasi... szeritem elég vita van így is az ember életében.. legalább itt ne
dorati: mindenkinek gratula, aki megcsinálja. sokáig itt voltam, csak a vitába én sem kapcsolódtam be. segítségkérést viszont nem láttam tőled, hidd el segítettem volna, ahogy andinak és czd-nek is segítettem.
mamzi: nem tüntem el teljesen az éterben valahol ott voltam, értesültem is a történtekről, csak nem akartam bekapcsolódni, azután meg ugyan lassabban, de végül sikerrel befejeztem a megfejtést. Nagy sajnálatomra nem tudtam begyűjteni tőletek semmi használható instrukciót, így kénytelen voltam magam boldogulni, de büszke vagyok magamra végül is.