Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 106 / 246 oldal |
Én is tévedés "áldozata" lettem, 17 kód helyett 30 volt az egyenlegemen :-) nem írtak mailt, hogy feltöltötték.. de sokára történt meg.. viszont már el is költöttem :-) így volt mire. :-))))))
Szerintem egyébként tévedésből kaptak többet, akinek többet adtak ,mert szerintem nem működik az összeadás gombjuk.
" alt="
">
6 helyett 1+5 náluk 15.
3 helyett 1+2 náluk 12
Úgy vettem észre a korábbi hozzászólásokból is, hogy csak azok kaptak több pontot akik 10-nél kevesebbet küldtek be, biztos minimum 2 számjegyű kódot tudnak csak feltölteni. Én is küldök be pár darabot hátha szerencsém lesz.
" alt="
">
" alt="
">
6 helyett 1+5 náluk 15.
3 helyett 1+2 náluk 12
Úgy vettem észre a korábbi hozzászólásokból is, hogy csak azok kaptak több pontot akik 10-nél kevesebbet küldtek be, biztos minimum 2 számjegyű kódot tudnak csak feltölteni. Én is küldök be pár darabot hátha szerencsém lesz.
" alt="
">Szept 11-én beküldött Tibi kódjaimat végre feltöltötték ez pozitív. 30-at küldtem be és annyit is töltöttek fel, ez lehetne negatív is, de ne legyek telhetetlen, igaz.
" alt="
">
" alt="
">Paintuci
Nagyon aranyos, kedves, okos és mindenkinek szívesen ajánlom....
Nagyon aranyos, kedves, okos és mindenkinek szívesen ajánlom....
aztaaa... még mindig nem tértem magamhoz.. most töltötték fel a 3-4 hete beküldött tibi kódjaimat: 6 helyett 15 pontot kaptam..!!
" alt="
">
" alt="
">...én még aranyos is vagyok... :-*
Mivel nincs feketelista ellentétje POZITIV LISTA, ezért ide írom:
Tüncike-nek köszönöm a kedvességét, nagyon rendes és kedves...... mindenkinek ajánlom....
Tüncike-nek köszönöm a kedvességét, nagyon rendes és kedves...... mindenkinek ajánlom....
3 beküldött tibi kódomra 12 lett feltöltve:-))
Szeptember 17-én beküldött 7 db olvashatatlan Tibi kódjaimat ma végre feltöltötték!
megkaptam a mixert:jojó
holnap hozzák a Tibis ajándékokat délelőtt( Samidala,ha nem leszel otthn, a tiédet is átveszem,lezsíroztam már
" alt="
">
" alt="
">Éva Magazin szervezésében tegnap vetített -Ízek, imák, szerelmek - c. film
vetítése előtt Nivea ajándékcsomagot kaptak a nézők
" alt="
">
vetítése előtt Nivea ajándékcsomagot kaptak a nézők
" alt="
">Engem is valami szokványos nyereményjátékos oldal navigált oda(talán a babafalva vagy a babaszoba?).4 héten át lehetett regisztrálni,de az utolsó 2 hétben állítólag percek alatt elfogyott a heti adag.Még a cipőboltos is azt mondta,hogy csak az egyik gyerekének tudott regisztrálni,a másiknak már nem jutott!
Kár,hogy nem tudtam róla
" alt="
">
" alt="
">http://www.gyereklab.hu/index.php?menu=jotekonysag
Már elfogyott sajnos!
" alt="
">
Már elfogyott sajnos!
" alt="
">Kik kaphatnak ilyen gyerekcipőt?
Bár nem nyereményjáték volt,de nagyon pozitív a Joya felajánlása az ingyen gyerekcipőkért és nagyon kedvesek voltak a boltban is.Hihetetlen,hogy "csak úgy"odaadták a gyerekenkénti 20.000 Ft-os cipőket.Ja és mondanom sem kell,iszonyatosan kényelmes(én is felpróbáltam egyet)!
" alt="
">
" alt="
">Bonbonetti Kft. - és hölgytől érdeklődtem lesz megint törölköző garantált nyereményként ,a Tibi csoki csomagot nem mondta .
Most hoztam el az Ariel-Lenor játékon nyert botmixereket.
1 perc alatt kiadták, nagyon gyorsak voltak.
A garancia papírt is lepecsételték.
1 perc alatt kiadták, nagyon gyorsak voltak.
A garancia papírt is lepecsételték.
Engem is hívott a Tibi futár .Holnap megkapom a törölközőt ,de a 20 pontom még mindig nincs feltöltve .