Tegnap nem kaptam a postakész borítékokhoz kódos kupont, de ma be volt dobva a postaládámba . Nagy pirospont a postásnak

" alt="

">
A tegnap beváltott Tibi törölközőt most hozta a futár

" alt="

"> Ezt nevezem gyorsaságnak.
Nekem most a Tibi pozítiv. Múltkor 6 hét után írták jóvá a pontokat, most 2 hét után. Ma rendeltem 3 csokicsomagot és most telefonált a futár, hogy reggel itt van vele.

" alt="

">
Most hívott a futár reggel hozza a ma délután megrendelt TIBI törölközőt!
Szinte hihetetlen!
Rencsu, nekem is kb. egy hónap múlva töltötték fel. De nézd meg magát az oldalt, mert most nem jött mail, hogy feltöltötték, egyszer csak ott voltak a pontok!
Nórika, nekem is pont így...
:-)
Nekem meg már kb egy hónapja fel sem töltötték

" alt="

">
Én is tévedés "áldozata" lettem, 17 kód helyett 30 volt az egyenlegemen :-) nem írtak mailt, hogy feltöltötték.. de sokára történt meg.. viszont már el is költöttem :-) így volt mire. :-))))))
Szerintem egyébként tévedésből kaptak többet, akinek többet adtak ,mert szerintem nem működik az összeadás gombjuk.

" alt="

">
6 helyett 1+5 náluk 15.
3 helyett 1+2 náluk 12
Úgy vettem észre a korábbi hozzászólásokból is, hogy csak azok kaptak több pontot akik 10-nél kevesebbet küldtek be, biztos minimum 2 számjegyű kódot tudnak csak feltölteni. Én is küldök be pár darabot hátha szerencsém lesz.

" alt="

">
Szept 11-én beküldött Tibi kódjaimat végre feltöltötték ez pozitív. 30-at küldtem be és annyit is töltöttek fel, ez lehetne negatív is, de ne legyek telhetetlen, igaz.

" alt="

">
Paintuci
Nagyon aranyos, kedves, okos és mindenkinek szívesen ajánlom....
aztaaa... még mindig nem tértem magamhoz.. most töltötték fel a 3-4 hete beküldött tibi kódjaimat: 6 helyett 15 pontot kaptam..!!

" alt="

">
...én még aranyos is vagyok... :-*
Mivel nincs feketelista ellentétje POZITIV LISTA, ezért ide írom:
Tüncike-nek köszönöm a kedvességét, nagyon rendes és kedves...... mindenkinek ajánlom....
3 beküldött tibi kódomra 12 lett feltöltve:-))
Szeptember 17-én beküldött 7 db olvashatatlan Tibi kódjaimat ma végre feltöltötték!
holnap hozzák a Tibis ajándékokat délelőtt( Samidala,ha nem leszel otthn, a tiédet is átveszem,lezsíroztam már

" alt="

">
Éva Magazin szervezésében tegnap vetített -Ízek, imák, szerelmek - c. film
vetítése előtt Nivea ajándékcsomagot kaptak a nézők

" alt="

">
Engem is valami szokványos nyereményjátékos oldal navigált oda(talán a babafalva vagy a babaszoba?).4 héten át lehetett regisztrálni,de az utolsó 2 hétben állítólag percek alatt elfogyott a heti adag.Még a cipőboltos is azt mondta,hogy csak az egyik gyerekének tudott regisztrálni,a másiknak már nem jutott!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások