Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 106 / 303 oldal |
Ildi: nem.
Nálam nem jön be sem a Find-jeux, sem a Toilokdo, sem a Gratkado.. Nálatok sem?
sziasztok
a férjem elbukta az összes bubzát
ezért csinált egy másik regit
és most ott mindent duplán játszik
hát kész
" alt="
">
a férjem elbukta az összes bubzát
ezért csinált egy másik regit
és most ott mindent duplán játszik
hát kész
" alt="
">Sziasztok!
Most értem haza és kezdek visszaolvasni...
Nadina! Szerintem van elég sok esélyed a sorsoláson is, ott kevesebben próbálkoznak, sorban pedig 2000fölött vannak. Bár az első pár napon a kiesők miatt biztos jól haladnál.
Egyébként most írtam neked emilt!
Most értem haza és kezdek visszaolvasni...
Nadina! Szerintem van elég sok esélyed a sorsoláson is, ott kevesebben próbálkoznak, sorban pedig 2000fölött vannak. Bár az első pár napon a kiesők miatt biztos jól haladnál.
Egyébként most írtam neked emilt!
segítene valaki hol találom óra 23kor a bubblyt lehet rossz helyen keresem a patkót?
köszi
köszi
Viki, láttam a neved, nagy gratula! Én is arra pályázok már egy ideje.
Hát ezt nem hiszem el!!! Ilyen nincs. Miután itt szövegelek, beléptem a Prizeeba és nyertem egy mosómacit a vitrinből, ujjé!!!! Annyira vágytam rá!
" alt="
">
" alt="
">
nadina: szerintem egyforma, de nem lehet összehasonlítani. Van amire pl. éveket kell várni és meg van az esély rá hogy közben véletlenül kihullasz a sorból. Nekem a mosómaci jövő karira lesz meg ha addig minden nap kattintgatok. Azért inkább szerintem vitrinből hamarabb összejön.
Most akkor megpróbálok a vitrinből vásárolni. Hol kapom meg nagyobb eséllyel, ha sorban állok vagy, ha sorsoltatom magam?
nadina
igen, vagyis oda van írva, hogy melyik nap lesz a sorsolás, és ha utána rákatt. a gift-re akkor egyből kiírja, hogy ki/kik nyertek.
igen, vagyis oda van írva, hogy melyik nap lesz a sorsolás, és ha utána rákatt. a gift-re akkor egyből kiírja, hogy ki/kik nyertek.
köszi, megpróbálom
Ha esetleg a vitrinből választok, akkor nem kell semmit sem csinálnom, csak várni, hogy vmikor kisorsolnak?
Ha esetleg a vitrinből választok, akkor nem kell semmit sem csinálnom, csak várni, hogy vmikor kisorsolnak?
nadina
az lehet, és ha 3 napja nem igazoltad a sorbaállást, akkor az el is veszett, mert ha kihagysz egy napot, akkor kezdheted előlről, úgyhogy szerintem csináld meg mégegyszer.
az lehet, és ha 3 napja nem igazoltad a sorbaállást, akkor az el is veszett, mert ha kihagysz egy napot, akkor kezdheted előlről, úgyhogy szerintem csináld meg mégegyszer.
Az a baj, hogy én semmilyen üzenetet nem kaptam eddig. 3 napja ütöttem le a kiválasztott játékot. Lehet, hogy vmit nem jól csináltam....
nadina
Mindennap kapsz egy üzenetet, az legfelül fog látszani, arra rákatt, és kész is. De csak reggel 4 óra után, mert akkor frissitik a rendszert, vagy mit csinálnak.
Mindennap kapsz egy üzenetet, az legfelül fog látszani, arra rákatt, és kész is. De csak reggel 4 óra után, mert akkor frissitik a rendszert, vagy mit csinálnak.
Hogyan kell megerősíteni a sorban állást a kiválasztott ajándékra? Nekem sehol nem jelez semmit. Ha belépek a kirakat menübe, akkor a bal alsó sarokban van egy kosár és alá van írva hogy mennyi bubz a vásárlás értéke.
Légyszíves segítsetek
" alt="
">
Légyszíves segítsetek
" alt="
">Babse köszönöm
a 7 és a 15 meg van a 22 re nem tudom hova kell kattintani ehez kéne a segítség.
ani82
a 7 és a 15 meg van a 22 re nem tudom hova kell kattintani ehez kéne a segítség.
ani82
itt egy kis segítség
" alt="
">
http://packbarre.extra.hu/index.php?d=prizee&p=ga
mes&g=loneranger
" alt="
">
http://packbarre.extra.hu/index.php?d=prizee&p=ga
mes&g=loneranger
segítene valaki.
a patkóknál az óra 22es Bublly-t hol keressem? mert a 2 lehetőségnél eddig nem találtam a többi 2 már meg van.
köszi ani82
a patkóknál az óra 22es Bublly-t hol keressem? mert a 2 lehetőségnél eddig nem találtam a többi 2 már meg van.
köszi ani82
apa nyert a főoldali 5bubzossal
10bubzt
" alt="
">
10bubzt
" alt="
">Nekem is eltűntek végre a reklámok.
" alt="
">
" alt="
">