Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 106 / 2036 oldal |
Akkor lenne pozitív a hozzáállásuk, ha vették volna a fáradtságot és a te blokk adataid alapján kb. 10 mp alatt kikeresik a feltöltőt és szépen ki is zárják a játékból, az öisszes feltöltésével együtt.
Hogy sikerült módosítani? Nekem sem sikerült egy blokkomat feltölteni.
Tegnap az aldiban vettem 3 coca colát, már akkor feltünt nekem, hogy a pénztáros nem szívesen adta át a blokkot, látszott rajta némi ellenszenv. Hazaérve fel akartam tölteni, mire azt közölte az oldal, hogy sikertelen feltöltés, mert már fel van töltve a blokk. Ma ismét próbáltam szintén sikertelenül. Írtam a BangBangnak, melyre hamar érkezett válasz. A javaslatukra egy kis módosítással sikerült feltölteni. Kitértek arra is, hogy "Sajnos, nagyon sokan próbálnak visszaélni a játékban". A péntáros nyomtatott blokkmásolatot? Nem ma kezdtem játszni, viszont még nem jártam így. A bang bang hozzáállása viszont pozitív a részemről.
Jsz.-t kell bizony olvasni, mert 30 éjfél volt a határidő.
Márka véget ért?
Rendben.Egy próbát megér,nem veszíthetek.köszi
Akkor tessék reklamálni... náluk. Fotó email... adjanak egy másik kódot.
Nem,egyáltalan nincs rajt,átkutattam
" alt="
"> a másik fajtájún amit most vettem azon van,az Rákóczi
" alt="
"> a másik fajtájún amit most vettem azon van,az RákócziHa pedig tényleg nincs rajta akkor küld el a nekik.
Nem lehet h. csak nagyon halvány???
Küld el fotón, megpróbáljuk kitalálni.
A pick nekem ebben a játékban egy nagy csalódás.Az alapvetően drága terméken,amit nem csak a játék miatt veszek néha hanem mert szeretjük,a csomagoláson kívül jelzett promóciós jelzés,matrica ellenére,nem tartalmazott kódot.Elengedtem,így jártam.Ma megint vásároltam,ma van kód,csak feltölteni nem tudom sokadik próbálkozásra sem pedig mindent helyesen írok be,a nyereményjátékozást se tegnap kezdtem...visszadob a z oldal tetejére,de semmi hibaüzenet,hogy mit csinálok rosszul..30 év játék után egyre jobban elmegy a kedvem az egésztől,már rég nem arról szól mint régen..
Nem az a lényeg h mobil v. nem mobil, hanem az, hogy milyen programok vannak rajta (mennyire okos).
Más:
Vannak játékok, amiket csak mobilon lehet játszani. (Pl. screvo, Coca Cola app, stb..), még sem dől össze a világ.
+
Ha valaki végképp nem boldogul, biztosan van olyan barátja-ismerőse, aki kisegíti.
Vagy nem. Pl. ha mindenkit elmart maga mellől.
Más:
Vannak játékok, amiket csak mobilon lehet játszani. (Pl. screvo, Coca Cola app, stb..), még sem dől össze a világ.
+
Ha valaki végképp nem boldogul, biztosan van olyan barátja-ismerőse, aki kisegíti.
Vagy nem. Pl. ha mindenkit elmart maga mellől.
Én már rájöttem amúgy. Ha nincs a mobilon telepítve a Rossmann app, akkor működik.
Apropó Screvo. Csak gmail-lel lehet regisztrálni rá, más levelezővel nem?
Apropó Screvo. Csak gmail-lel lehet regisztrálni rá, más levelezővel nem?
Igen,gondolom telefon függvénye ,mennyire "okos"
" alt="
">
" alt="
">jojó!
Ahogy tegnap írtam, a haveromnál is működik telón.
Ahogy tegnap írtam, a haveromnál is működik telón.
Pityesz76
nálunk,igen,működik !
nálunk,igen,működik !
Kedves Pityesz!
Végre tőled teljes körű beható tájékoztatást kaptam!
De továbbra is fenntartom ,hogy én még ilyen játékot nem láttam hogy vásároljak egy asztali gépet hogy fel töltsek egy k**** kódot
Végre tőled teljes körű beható tájékoztatást kaptam!
De továbbra is fenntartom ,hogy én még ilyen játékot nem láttam hogy vásároljak egy asztali gépet hogy fel töltsek egy k**** kódot
Nem értem,hogy sok játékszervező miért nem alkalmazza az AP kód mellett a nyugtaszámot vagy a NAV kódot. Most a Powerade játéknál a BANG BANG sem Pedig sok szempontból jó lenne. Próbáltam hívni Őket nem azért mert nem működött a játékoldal hanem kíváncsi lettem volna ,hogy így hogyan lesznek szétosztva azok a napi nyeremények amelyeken nem lehetett feltölteni? Munkaidőben fel .sem veszik a kicsörgö telefont.
Sziasztok!
A colgate oldal sem működik!
https://www.colgatepalmolivejatek.hu/colgate/
A colgate oldal sem működik!
https://www.colgatepalmolivejatek.hu/colgate/