Itt vagyok. 7-8 emberkén sikerült a lánc.
Hol lakik a Mező Sándorné?
Magla-nal az elem...
Nekünk itt még maradt 3 emberünk, szal jöhet majd vissza, ha nem lesz kinek adni.
Amazone: délután majd írok,hozzám is jöhet olyan 17 órától,ha hamarabb,akkor jelzem.
http://www.facebook.com/monika.deak3
Nah, Magla-nal van az elem, ha nincs hova küldeni, jöhet vissza, mert itt még 3-an vagyunk
Jah, Bocskaikert a jelenlegi lakhelye
Magla!
Facebookon keresd meg Mező Zsolt-ot, és jelöld ismerősnek.
Én most át tudom venni a láncot, csak írjátok meg pontosan mi is a teendő.
Én most itt vagyok gépnél és napközben rá tudok nézni időnként. Este mikorra gondoltál? Hánykor kéne küldeni az utolsót vagy átvenni az elsőt reggel? És akkor mennyi időnként küldjük, óránként?
Van olyan, aki most tudná átvenni, de este nem lesz? Csak hogy hosszabb legyen a lánc, mert akkor innen tovább dobjuk, és jöhet majd vissza nekünk.
Én egész nap tudok géphez jönni, csak este esik ki 3-4 óra.
Én is szívesen beszállok a láncba. Nekem azonban majd csak este küldjétek. Majd jelzek.
Sziasztok! én is itt vagyok már, jöhet ide is elem

" alt="

"> Szőllősy Nikolett vagy Nyitrai Erika vagy Szőllősy Gábor néven, egyiket csak elfogadja továbbküldésre. Igen, az a gáz a játékkal, hogy sokszor nem enged annak küldeni akinek szeretnék és így még nehezebb a láncot vinni, de egyszer csak összejön! Akkor óránként küldjük tovább, úgy szerintem lesz elég fórumos bőven.
Lehet saját magamat meg uncsimat hagyom utoljára, és megoldjuk az éjszakát, ha nem lesz más jelentkező.
Szerintem jó lehet.
Csak az éjszaka-hajnal lesz nehéz, jó lenne olyanokat találni, akik ilyenkor be tudnak szállni.
Páromnál van az elem.
Pappoccsal úgy beszéltük, hogy fél óra-órás közökkel adjuk át. Minimum 5-en vagyok, de útközben még lehet beszervezek 1-2 embert

" alt="

">
Valakinek ellenvetés?

" alt="

">
Vagy jó a fél óra-órás átadás?
megjeleöltem:-) remélem Őt:-)
papocs jöhet!
Lizák Attila (Debrecen)
Nállam van. Írjatok nevet:-)
Most Én is itt vagyok! csak legyen kinek passzolni

" alt="