Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 107 / 160 oldal |
Én gyűjtögettem a Medve sajtos dobozokat. Volt már egész sok belőle. Amikor jött a játék, mérgelődtem egy sort. Miért pont a kockasajt jó nekik? Miért nem jó a háromszög, és annyiba hagytam, rá is felejtettem. Erre ma eszméltem rá, amikor láttam az akciós dobozt, hogy a háromszög az medvééknél kocka. Könyörgöm a háromszög nem kocka!!! Eszerint már rég beküldhettem volna. Na mindegy, szerencse hogy még nem késtem le.
Én kidobtam a nyeretlen Arany Ászok kupakokat és füleket...
Még mindig nem őrzök elég szemetet.
Még mindig nem őrzök elég szemetet.

Hát én sem hagytam ott
A sopronit legalábbis. Ugyanis a másik raklap alatt egy csomó borsodi cimke volt, de az a játék már befejeződött 
A sopronit legalábbis. Ugyanis a másik raklap alatt egy csomó borsodi cimke volt, de az a játék már befejeződött 
Hugi71!
Dehogy hagytam volna.......!!!!!!!!!!!
Dehogy hagytam volna.......!!!!!!!!!!!
Hát az én sörivásomtól nem fog egy agysejtem sem elpusztulni...
Bimbula, miért, te otthagytad volna???
Bimbula, miért, te otthagytad volna???

Hugi 71!
Kihorgásztad őket?????
Kihorgásztad őket?????
Minek iszik, aki nem bírja?

Tescoban szokás szerint hülyének néztek
Két hete, mikor mér tartott a Sopronis cimkesms-es játék, a sörös soron toltam a kis autós bevásárlókosarat benne a 2 manómmal, és hirtelen négykézlábra kellett ereszkednek, mikor észrevettem, hogy a Sopronis raklap alatt vagy 8-9 cimke hever üveg nélkül
Gondolták a járókelők, hogy már meghülyült szegény a sok sörtől... 
Két hete, mikor mér tartott a Sopronis cimkesms-es játék, a sörös soron toltam a kis autós bevásárlókosarat benne a 2 manómmal, és hirtelen négykézlábra kellett ereszkednek, mikor észrevettem, hogy a Sopronis raklap alatt vagy 8-9 cimke hever üveg nélkül
Gondolták a járókelők, hogy már meghülyült szegény a sok sörtől... 
Fiam haverja küldött nekem egy degeszre tömött tescos szatyrot:
min. 120 mars, twix, stb,
csomó pöttyös rudi,
néhány Milka, stb. papír volt benne!
(Hiába, a cigis játékait án tartom kézben.)
Most kezdhetem újra a borítékolást!
min. 120 mars, twix, stb,
csomó pöttyös rudi,
néhány Milka, stb. papír volt benne!
(Hiába, a cigis játékait án tartom kézben.)
Most kezdhetem újra a borítékolást!
Ááááá, nem én vagyok az egyedüli!!! 

Hugi71
Én is így jártam
Én is így jártam

Nem gyenge mértékben néztek ma engem hülyének a Tescoban! Kassza után megyek a kis blokkommal a jól megérdemelt Signál ajándékaimért. A csajóca nagyon aranyos volt, kitöltötte helyettem a papírokat, és mondta, hogy pörgessek kétszer. Mindkét pörgetésre a rúzs-kistükör komplex jött össze.Na most ezzel két problémám volt: egyrészt az életben nem használtam még rúzst, leszámítva mikor 8-9 éves koromban az egész arcomat kifestettem vele. Másrészt meg a rúszt nem tudom kitenni a hűtőre
Mondom a csajnak, hogy nem lehetne-e esetleg valami márt helyette. Néz kerek szemekkel, megkérdezi, hogy a tollat szeretném. Mondom neki, hogy nem, a hűtőmágnest, ráadásul mindkettő helyett. Erre ő: de hát az a legkisebb értékű ajándék
Azért végül is megkaptam, bár nem gyenge értetlenkedő arccal 
Mondom a csajnak, hogy nem lehetne-e esetleg valami márt helyette. Néz kerek szemekkel, megkérdezi, hogy a tollat szeretném. Mondom neki, hogy nem, a hűtőmágnest, ráadásul mindkettő helyett. Erre ő: de hát az a legkisebb értékű ajándék
Azért végül is megkaptam, bár nem gyenge értetlenkedő arccal 
Én a rossmann-os játéknál azt alkalmaztam, hogy a vonatkozó szórólapot a bejáratnál berakom a kosárba, jelezvén, hogy tudok a játékról, és ne próbálja elsunnyogni a dolgot. Nem is volt semmi problémám. 

Van itt előttünk egy kis bolt, ami néha betudható kocsmának is, mert kiállnak az emberkék már a reggeli órákban és iszogatnak. Ott gyűjtögeti nekem egy két emberke a Dreher kupakokat
. Na már összejött a 3. darabja a Dreher kollekciónak, és már van 8 plusz kupakom. Arra gondoltam, hogy a plusz kupakokat majd beváltom az utolsó fordulóban. Az én nevemre pedig elég a periódusonkénti egy pohár.
. Na már összejött a 3. darabja a Dreher kollekciónak, és már van 8 plusz kupakom. Arra gondoltam, hogy a plusz kupakokat majd beváltom az utolsó fordulóban. Az én nevemre pedig elég a periódusonkénti egy pohár.Nekem is kellett szólnom a Rossmannál a Gilette papírért, de az csak otthon jutott eszembe, hogy a Dove-ért a jégkrémet "elfelejtette" ideadni. Ja és nekem is kellett vennem egy papírzsepit, hogy felmenjek 2000 Ft felé.
Mert volna nem adni!
Na jó nem vagyok olyan harcias ám, de nem hagytam volna magam!
Na jó nem vagyok olyan harcias ám, de nem hagytam volna magam!
fozo.gabi !
És adott???
Jó,hogy rá kell szólni!
És adott???
Jó,hogy rá kell szólni!
Voltam ma a Rossmannban. Vettem Gillete terméket, és még egy Sport csoki segítségével 1000Ft fölé sikerült kerülnöm. Az eladó miután megvettem, kifizettem a termékeket, odaadta a blokkot mondván köszöni szépen...
Erre mondtam neki, hogy kérek egy Gillette kódot, és két matricát
Erre mondtam neki, hogy kérek egy Gillette kódot, és két matricát

Paint, írok mailt, nekem is vannak "zöld" pontjaim...
Nekem!!!!!! Esetleg nem érdekelne nescafés shaker, vagy mit gondoltál érte......