Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 107 / 230 oldal |
Nem az esélyegyenlőség miatt kell a levlap, szerintem. Régen lehetett kapni szép alkalmi levlapokat, akkor olyanokon küldtem be.
krysztasz: én nem gondolnám hogy az esélyegyenlőség miatt kérik postai levlapon. Ahol postai levlapon kérik szerintem ott a freecard is jó. Én mindig is azt gondoltam azért kérik nyílt levlapon hogy minél kevesebb munkával, felbontás nélkül még a sorsolás előtt ellenőrizhessék hogy helyes-e a megfejtés lés csak a helyes megfejtők kerülhetnek bele a kalapba.
De aztán lehet rosszul gondolom.
De aztán lehet rosszul gondolom.
igen, ez a freecardos jó ötlet, ahol elfogadják. ahol kiírják, hogy a megfejtést postai levlapon, akkor a freecarddal mehetek... Gondolom azért, pszichológia, a sorsoló, ha nyitott szemmel sorsol, hamarabb jut a kezébe a színes levlap, mint a fehér. Így legalább azonos eséllyel vehetnek részt a levlapok. Legalábbis, én ezért nem küldöm freecardon. Esetleg a helyi lapba, mert ott már mailn megkérdeztem, küldhetem-e. Igen.
Nekem eszembe sem jutott hogy én is csinálhatok.
Rajzlapra írom a megfejtést ha boritékban adom fel,de hogy
megvonalazva levlapnak is használható, nem is gondoltam .
Köszönöm még egyszer
Rajzlapra írom a megfejtést ha boritékban adom fel,de hogy
megvonalazva levlapnak is használható, nem is gondoltam .
Köszönöm még egyszer
sada
Ja, igen.
" alt="
">
Ja, igen.
" alt="
">Mindenkinek köszönöm a segitséget
Mármint rajzlapokat...
irenke60
Én korábban A4-es levlapokat vettem, abból pont 4 db telik ki. Volt programom is, ami bevonalazta. Vagyishát wordben csináltam egyet, nevem és címem is rányomtatta.
Én korábban A4-es levlapokat vettem, abból pont 4 db telik ki. Volt programom is, ami bevonalazta. Vagyishát wordben csináltam egyet, nevem és címem is rányomtatta.
Viki: köszi
irenke60
Csinálj te képes/levlapot!
Vágjál ki bmilyen levlap vastagságú dobozból megfelelő méretet és vonalazd be!
Csinálj te képes/levlapot!
Vágjál ki bmilyen levlap vastagságú dobozból megfelelő méretet és vonalazd be!
Reklámképeslap.
Nagyon tudatlan vagyok, ezért megkérdem: mi az a freecard?
" alt="
">
" alt="
">sada: jaj nem ott, hanem moziból.
" alt="
">
" alt="
"> Ha moziban jár. Vagy van nekem is egy rakat.
" alt="
">
" alt="
"> Ha moziban jár. Vagy van nekem is egy rakat.Szerintem olyan kis helyeken nincs is freecard...
irenke60: nekem ezért van itthon egy csomó freecard, szerezzél be egy köteggel belőle, jó az is.
Sziasztok
Egy kis városban lakom 1postánk van ,ahol 2 hete nem lehet kapni levelezőlapot.Szoktam több darabot venni ,de pont kifogytam,Egyes ujságok csak levlapon fogadják el a megfejtést. Nekem ez nagyon negativ
Egy kis városban lakom 1postánk van ,ahol 2 hete nem lehet kapni levelezőlapot.Szoktam több darabot venni ,de pont kifogytam,Egyes ujságok csak levlapon fogadják el a megfejtést. Nekem ez nagyon negativ
Mindegy most már, fontosabb dolgom is van, mint emiatt pereskedni.
" alt="
">
" alt="
">Egyszerű: A postás nem megfelelően minősítette a postaládát.
Nem kell (szerintük), mert szabály szerint jártak el. Polgári peres úton lehetne jogérvényesíteni, de le vannak xarva. Csak lesz előbb-utóbb konkurrenciájuk.
Régóta így van.
De ettől még fizetnie kell, mert úgy tűnik, mégsem biztonságos, ill. ki hiszi el, mit mond?
De ettől még fizetnie kell, mert úgy tűnik, mégsem biztonságos, ill. ki hiszi el, mit mond?