Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 107 / 143 oldal |
31-én(holnap) elsőbbségivel add fel, akkor biztos, hogy megkapod a tányárt :-).
tányért 

Hello
Mikor adjam fel a levelet,hogy megkapjam a tányárt?
Mikor adjam fel a levelet,hogy megkapjam a tányárt?
Marty04: csak azt nem értem, hogyha nekem már kihozták a szeptemberit a IV. kerületbe , akkor Neked miért nem? Egyébként eddig hozzám is csak csengettek, (egyszer szombaton, egyszer pénteken )és soha nem telefonáltak előtte.
Köszi, ha sokáig nem jön a tányér, akkor én is hivom őket.
Hanzi ! Én a Knorral beszéltem : 06 40 400 400.
Marty04, hova telefonáltál? Meg tudnád irni a számot?Ha sokáig nem hozzák akkor én is telefonálok. Köszönöm mindenkinek a biztató válaszokat!! Ezek szerint van még remény!
Engem még sohasem hivtak, csak becsengettek.Eddig itthon találtak szerencsére. Általában hétvégén jöttek. Viszont várom az augusztusi és az utána következő tányérokat. Telefonáltam, " megnyugtattak ". Bp. IV.ker.
Nekem régebben mindig telefonáltak, de csak azért, hogy "ott állnak a küszöbön, és nem vagyunk otthon". Mindig megkérdeztem, hogy miért nem előre telefonálnak, de sose kaptam értelmes választ. Újabban már nem is hívnak, viszik egyenesen a szomszédasszonyomhoz. Szerintem hozzánk már be sem csöngetnek.
(Egy 3:1 bögrét is így kaptam múlt héten, azon még név, cím és feladó se volt, csak hozta a szomszéd a meglepetést.)
(Egy 3:1 bögrét is így kaptam múlt héten, azon még név, cím és feladó se volt, csak hozta a szomszéd a meglepetést.)
Csak jött, szó nélkül.
A lépcsőház bejáratánál futottam vele össze, kegyetlenül nyomta a mi csengőnket.
Azt megkérdezhettem volna tőle, mi történik ha nem vagyunk itthon.
Legalább tudnék mit mondani...
A lépcsőház bejáratánál futottam vele össze, kegyetlenül nyomta a mi csengőnket.
Azt megkérdezhettem volna tőle, mi történik ha nem vagyunk itthon.
Legalább tudnék mit mondani...
wygh, még egy kérdés. Hivtak előtte vagy meglepetésszerűen állitottak be?
Jo, akkor még várok egy picit, de ha már Miskolcon jártak akkor nem tudom miért nem egyszerre hozzák el az összes tányért. Gondolom olyan sokan nem lehetünk, vagy mégis?
Nem vagytok türelmesek!
hanzi
Nekem múlt héten, vagy előtte hozták a július, augusztusit. Miskolcra.
Nekem múlt héten, vagy előtte hozták a július, augusztusit. Miskolcra.
Meg tudnátok irni, hogy a mailon kivűl hol lehet még reklamálni? Mi még a juliusi tányérokat se kaptuk meg (Miskolc).
Az ügynökség kiadja a tányérokat a futárcégnek bizonyos végső szállítási határidővel:
A többi (a szállítások területi és időbeli beosztása) már az adott futáron múlik.
Lehet, hogy van olyan futár, aki a határidő vége elött 1 héttel húz bele és hordja ki az összeset.
A többi (a szállítások területi és időbeli beosztása) már az adott futáron múlik.
Lehet, hogy van olyan futár, aki a határidő vége elött 1 héttel húz bele és hordja ki az összeset.
Megkaptam ma az említett tányérokat. Hajnalok hajnalán csörög a telefonom, hogy a mai nap folyamán hozznák, mondtam oké, rá fél órára már itt is volt a futár.
Királyság!!!!
Ezért kb. 10 percet üvöltöztem.... de ha muszáj.
Hihetetlen simán miért nem tud menni?
Királyság!!!!
Ezért kb. 10 percet üvöltöztem.... de ha muszáj.
Hihetetlen simán miért nem tud menni?
Most jelezte a barátom,hozzájuk is megérkezett 2 havi knorr tányér nyeremény,nagyon örült neki,azt írta klassz,és megköszönte,hogy nyertem neki! 

1027:én oda reklamáltam már pár napja,amit most írtál és válaszra sem méltattak.
sziasztok!
a futárszolgálatuk egy nulla. nekem kb 10 e-mailembe került 3 hónap alatt, de most már legalább szeptemberig hozták. igaz a végén már nem a legszebb stílusban írtam. kiakadtam nagyon azon, hogy amikor hozták a májusit, nem voltam itthon, erre ők állították, hogy én átvettem. úgyhogy megírtam nekik, hogy nézzenek utána, mert én nem vettem át . aztán írták hogy oké, hamarosan hozzák, amikor nem jöttek 4 hét után sem, már naponta írkáltam nekik, de megérte, mert végre áprilistól szeptemberig megvannak a tányérok. kiváncsi vagyok az októberit mikor hozzák! szerintem ide reklamáljatok: informax@informax.hu
és ne hagyjátok lerázni magatokat, mert ez egy elég béna cég szerintem.
sziasztok
a futárszolgálatuk egy nulla. nekem kb 10 e-mailembe került 3 hónap alatt, de most már legalább szeptemberig hozták. igaz a végén már nem a legszebb stílusban írtam. kiakadtam nagyon azon, hogy amikor hozták a májusit, nem voltam itthon, erre ők állították, hogy én átvettem. úgyhogy megírtam nekik, hogy nézzenek utána, mert én nem vettem át . aztán írták hogy oké, hamarosan hozzák, amikor nem jöttek 4 hét után sem, már naponta írkáltam nekik, de megérte, mert végre áprilistól szeptemberig megvannak a tányérok. kiváncsi vagyok az októberit mikor hozzák! szerintem ide reklamáljatok: informax@informax.hu
és ne hagyjátok lerázni magatokat, mert ez egy elég béna cég szerintem.
sziasztok