Minden évben elvitték szülei Martint a nagymamájához a nyári szünetben.
Egy nap a fiú azt mondja a szüleinek:
- Most már elég nagy vagyok. Mi lenne, ha idén egyedül utaznék a nagymamához?
Rövid beszélgetés után a szülők egyetértenek.
Kikísérték a vonathoz, álltak a peronnál, integettek, majd osztogattak néhány utolsó tippet, miközben Martin azt gondolta: tudom, hogy ezt már százszor mondtad nekem...!😊
Mielőtt elindult a vonat az apa azt súgja:
-Fiam, ha hirtelen rosszul érzed magad, vagy félsz, akkor itt van neked! És valamit Martin zsebébe tesz.
A fiú most először ül egyedül a vonaton szülei nélkül...
Látja az ablakon a tovatűnő tájat, körülötte idegenek rohannak, zajt csapnak, jönnek mennek, sétálnak ki a kabinból. Jön a kalauz, megszólítja, hogy egyedül van... Egy ember még szomorúan is néz rá...
Egyre jobban rosszul érzi magát...
És most fél.
Lehajtja a fejét, az ülés egyik sarkába kuporodik, könnyek jönnek a szemébe.
Emlékszik rá, hogy az apja tett valamit a zsebébe.
Remegő kézzel keresi, egy papírdarabot talál, kinyitja:
„Fiam, az utolsó kocsiban vagyok”
Így van ez az életben...
Hagynunk kell a gyermekeinket menni, önbizalmukat kell erősíteni és bíznunk kell bennük...
De mindig az utolsó szekéren kellene lennünk, hogy ne féljenek...
Jó, ha a gyermekeinknek őrangyalként viselkedünk. És mindig, egy életen át.
/szerző ismeretlen/
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 107 / 265 oldal |
A Tesco önkiszolgáló kasszáinál még nem sikerült átállítani az órát...
👀
👃
👅
👃
👅
👍
Akkor már ketten vagyunk a milka párnát imádók csoportjában. Kár, hogy nem lehet itt lájkolni...
Ahol meg egyes családok rokonai egyéb módszerekkel nyernek 20 utit, más meg hagyományos módszerrel ki küzd 2-3-t. 🤣🤣🤣🤣
Én imádom ezeket a milka párnákat. Akiknek adom ajiba ők is.
Én imádom ezeket a milka párnákat. Akiknek adom ajiba ők is.
jelica egyet értek a gondolat meneteddel, viszont én csak a játék öröméért is szívesen játszom. Szeretem olvasni, hogy Gratulálunk, nyertél! Legyen az akár egy tűpárna! Remélem én is amúgy, hogy a Milka hamarosan visszatalál a tízezres utalványokhoz!
Betája.
Az első mondatodat gondolom nem a nyereményjátékok kapcsán írtad....csak mert szerintem ámulnál milyen nyeremény "hegyeket" sorsolnak egy-egy kinder-milka játékon odakint. (Persze jöhet a hozzászólás, hogy ők hogyan vásárolnak , hogy mennyien vannak, stb.)
Mindenesetre ott biztosan nem próbálkozna senki egy ehhez hasonló promócióval.....
Szerencsésf.
Ugyanakkor a felvetésedre reagálva :
Bojkottálhatod a játékot, mint ahogy néhány fórumos meg is teszi, de attól még a napi 100 nyertes meglesz....
Legfeljebb olyan is nyer aki máskor nem szokott.
Te viszont így nem érsz el semmit. Írd meg a gondolatmenetedet nekik, de leginkább a MILKÁNAK, ha sokan jeleznek talán értenek a szóból, hogy az ilyesmi inkább AJÁNDÉK kellene, hogy legyen, (vagy még az sem olyan gyenge), nem ám NYEREMÉNY.
Ha már elindult a promó nem fogják beszüntetni az elégedetlenkedők miatt, de hátha hallgatnak a (sok jó)szóra.
Egyébként pedig szét kell bontani és 4-et összevarrni, príma kispárna lesz belőle, kis nehézség árán.
Az első mondatodat gondolom nem a nyereményjátékok kapcsán írtad....csak mert szerintem ámulnál milyen nyeremény "hegyeket" sorsolnak egy-egy kinder-milka játékon odakint. (Persze jöhet a hozzászólás, hogy ők hogyan vásárolnak , hogy mennyien vannak, stb.)
Mindenesetre ott biztosan nem próbálkozna senki egy ehhez hasonló promócióval.....
Szerencsésf.
Ugyanakkor a felvetésedre reagálva :
Bojkottálhatod a játékot, mint ahogy néhány fórumos meg is teszi, de attól még a napi 100 nyertes meglesz....
Legfeljebb olyan is nyer aki máskor nem szokott.
Te viszont így nem érsz el semmit. Írd meg a gondolatmenetedet nekik, de leginkább a MILKÁNAK, ha sokan jeleznek talán értenek a szóból, hogy az ilyesmi inkább AJÁNDÉK kellene, hogy legyen, (vagy még az sem olyan gyenge), nem ám NYEREMÉNY.
Ha már elindult a promó nem fogják beszüntetni az elégedetlenkedők miatt, de hátha hallgatnak a (sok jó)szóra.
Egyébként pedig szét kell bontani és 4-et összevarrni, príma kispárna lesz belőle, kis nehézség árán.
Szerencsére nem német nyelvterületen vagyunk. Én örülök a párnácskáknak, elajándékozom, és örülnek neki. Nem bántódtam meg amúgy, csak reagáltam.
Nem akarok senkit megbántani de némelyek annyira rárepültek a Milka 20x20 nyomorúságos párnájára mintha aranyfonálból fonták volna.Ezért nem néznek bennünket semmibe. Német nyelvterületen meg sem merték volna próbálni ezt a szánalmas promóciót.
Watch de Luxe
Megnéztem a honlapot.
Haáát, aki nyer 500.000,- Ft-os utalványt az nem megy sokra vele...
Megnéztem a honlapot.
Haáát, aki nyer 500.000,- Ft-os utalványt az nem megy sokra vele...
https://azenpenzem.hu/cikkek/tenyleg-direkt-mennek-to
nkre-hamar-a-haztartasi-berendezesek/7597/
nkre-hamar-a-haztartasi-berendezesek/7597/
Köszi
most töltöttem,nincs semmi vész
Mostantól a tavaszi kollekció darabjait is gyűjthetitek a lisztjeim után beváltott pontokkal! Akinek pedig még hiányos a téli készlete, az se aggódjon: az előző tányérokból is rendelhettek, egészen március 31-ig. 😉
Arra mindenképp figyeljetek, hogy a játék alatt mindenki maximum egy szett tányért gyűjthet össze.
Itt játszhattok az új tányérokért: http://bit.ly/nagyi-titka-tanyerok
Mostantól a tavaszi kollekció darabjait is gyűjthetitek a lisztjeim után beváltott pontokkal! Akinek pedig még hiányos a téli készlete, az se aggódjon: az előző tányérokból is rendelhettek, egészen március 31-ig. 😉
Arra mindenképp figyeljetek, hogy a játék alatt mindenki maximum egy szett tányért gyűjthet össze.
Itt játszhattok az új tányérokért: http://bit.ly/nagyi-titka-tanyerok
jatek@nagyititka.hu
De mi is várunk decemberit még. Eddig csak 2 jött....
Én FB-on írtam nekik, csak privát üzenetben, nem poszt alá...
Hova lehet nekik írni, mert én még a decemberi tányért sem kaptam meg.
Felesleges várnom...
FB-on válaszoltak már valakinek, hogy végleg lezárják!
FB-on válaszoltak már valakinek, hogy végleg lezárják!
Én írtam nekik...
Megkérdeztem. (Ha válaszolnak beírom!)
De az alapján ami ki van írva, szerintem lezárják az egészet és annyira nem is csodálkozom, nyilván sokan gyűjtögetik és a végtelenségig nem tudják az igényeket teljesíteni...Én azon is csodálkozom, hogy ilyen sokáig kitartott az a nem egészen 1000 db tányér.....
Megkérdeztem. (Ha válaszolnak beírom!)
De az alapján ami ki van írva, szerintem lezárják az egészet és annyira nem is csodálkozom, nyilván sokan gyűjtögetik és a végtelenségig nem tudják az igényeket teljesíteni...Én azon is csodálkozom, hogy ilyen sokáig kitartott az a nem egészen 1000 db tányér.....