Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 107 / 174 oldal |
Azért is írtam, mert nem mindenki nyert... nem csak a pályázat eltűnése miatt lehet... Fortuna miatt is.
nonka,mint mindenhez...szerencse (is) kell.
Fel a fejjel!
Fel a fejjel!
Libri 2/0 - ehhez is szerencse kell..
Szegény Judit!
Én is az ovinak nyertem.
Én is az ovinak nyertem.
Sajnos nem sikerült a Libri a bölcsinek.
" alt="
"> 4:0
Annyira sajnálom...
" alt="
">
" alt="
"> 4:0
Annyira sajnálom...
" alt="
">na de hogy még a whiskas is 3/0.. nem tom mivan velem
" alt="
"> szerencsenyomi lettem. Pedig beígértem mind a 6 macskának nyaff...
" alt="
"> szerencsenyomi lettem. Pedig beígértem mind a 6 macskának nyaff...zsuti
Én is amikor először néztem azt hittem,hogy nyertem de aztán láttam,hogy csak pótnyertes vagyok.Nem lehet,hogy az voltál?Mert minden heti nyerteslista alá be voltak írva a pótnyertesek is.Azóta már eltűnt a pótnyertes lista.Ha Te biztos vagy,hogy nem nézted el úgy mint én akkor elég durva ,hogy először láttad magad utána nem.
Én is amikor először néztem azt hittem,hogy nyertem de aztán láttam,hogy csak pótnyertes vagyok.Nem lehet,hogy az voltál?Mert minden heti nyerteslista alá be voltak írva a pótnyertesek is.Azóta már eltűnt a pótnyertes lista.Ha Te biztos vagy,hogy nem nézted el úgy mint én akkor elég durva ,hogy először láttad magad utána nem.
sziasztok
whiskas 15/0
dörmi 10/0 ( a múlt hónapban is)
a győri kódokat zsákszámra küldöm / 0
a pick-el 6/0
whiskas 15/0
dörmi 10/0 ( a múlt hónapban is)
a győri kódokat zsákszámra küldöm / 0
a pick-el 6/0
sada
Igen kétszer is megnéztem.
Nekem ez magas. Nem tudom , hogy érdemes e még várni az SMS-t.
Igen kétszer is megnéztem.
Nekem ez magas. Nem tudom , hogy érdemes e még várni az SMS-t.
macska kaja 2/0, a librin kivül nem jön össze semmi, pedig azt hittem ezzel lehet nyerni ennyi db. gyorsaságinál...azt hittem nem is lesz olyan aki nem nyer...,de ez is olyan volt mint a dörmi..
" alt="
">
" alt="
">zsuti: Valószínű, hogy te is csak pótnyertes vagy.
Ugyanazt a hetet nézted?
Én is csatlakozom az Adidas játékhoz.
Az első listában 38.helyen voltam ma néztem meg megint, most meg sehol.
SMS sem jött.
Most akkor mi történik itt ???
Az első listában 38.helyen voltam ma néztem meg megint, most meg sehol.
SMS sem jött.
Most akkor mi történik itt ???
Csak érdekesség:
Ma az egyik listán megtaláltam egy sms-emet, tök idegen tel. számról.
Tulajdonképpen nem kizárt, hogy a több száz Rossmann bolt vmelyikében vhol vki ugyanakkor vett adidas cuccot, amikor én.
Jobb lenne, ha a bekért adatok egyértelműen azonosítanák a vásárlást.
Ma az egyik listán megtaláltam egy sms-emet, tök idegen tel. számról.
Tulajdonképpen nem kizárt, hogy a több száz Rossmann bolt vmelyikében vhol vki ugyanakkor vett adidas cuccot, amikor én.
Jobb lenne, ha a bekért adatok egyértelműen azonosítanák a vásárlást.
Adidashoz.
Végül is sikerült nyernem egy parfümöt, amit nem találtam meg első nap.
Nintendot szerettem volna.Nagyon.kb 30 blokkal játszottam
" alt="
">
A nyerő időpontok sosem jönnek nekem össze. Pótnyertes vagyok 8-ra!
Persze igen hátul a sorban. Mindenesetre az összes blokkot kikerestem,egyenként megírtam hányadik sorsolás hányadik pótnyertes stb.
Reménykedem.Ez a játék nekem nagyon negatív. Egyetlenegy blokkot sem küldtem be kétszer. Lehet,hogy kár volt? ( vicceltem.)Ö
Végül is sikerült nyernem egy parfümöt, amit nem találtam meg első nap.
Nintendot szerettem volna.Nagyon.kb 30 blokkal játszottam
" alt="
">
A nyerő időpontok sosem jönnek nekem össze. Pótnyertes vagyok 8-ra!
Persze igen hátul a sorban. Mindenesetre az összes blokkot kikerestem,egyenként megírtam hányadik sorsolás hányadik pótnyertes stb.
Reménykedem.Ez a játék nekem nagyon negatív. Egyetlenegy blokkot sem küldtem be kétszer. Lehet,hogy kár volt? ( vicceltem.)Ö
3/0 whiskas
" alt="
"> Sztem ezt lenyelte a posta, mert 2. napon küldtem.
" alt="
"> Sztem ezt lenyelte a posta, mert 2. napon küldtem.De sms-ben eredeti blokkot kérnek, így ha csak nem vadászik össze x-szer y blokkot így nem kap ajit...
Amúgy érthető h. mindenki próbál ügyeskedni, de ezzel az a gond ha kiborul a bili, utána nagy az esély nem lesz játék... még ilyen se...
Amúgy érthető h. mindenki próbál ügyeskedni, de ezzel az a gond ha kiborul a bili, utána nagy az esély nem lesz játék... még ilyen se...
Én nem játszottam az Adidassal így csak kibic vagyok.
De én nem hagynám annyiban a dolgot.
Ha többen is jeleznétek biztos lenne valami hatása a dolognak.
Azért furcsa, hogy ez nem tűnt fel ott senkinek?
De én nem hagynám annyiban a dolgot.
Ha többen is jeleznétek biztos lenne valami hatása a dolognak.
Azért furcsa, hogy ez nem tűnt fel ott senkinek?
Igazából nem érdekel a válasz, hogy ki az... de valszeg fórumos játszott több telefonról egy-egy blokkot...
Erre úgy 98%os esélyt látok.
Erre úgy 98%os esélyt látok.
Ma tiszta fejjel újra megnéztem az adidas nyerteslistát, tegnap még a pótnyertesek között se találtam magamra.
5 blokkom volt vagyis 5 beküldésem, 4-et találtam meg a listán mindegyik pótnyertesként a legjobb 12. pótnyertes válltáskára.
Talán jobb lett volna ezt a listát nem is látni "amiről nem tudok nem fáj", van olyan hét ahol egy blokk adataival 40× szerepel a nyertesek és a pótnyertesek között összesen
" alt="
">
5 blokkom volt vagyis 5 beküldésem, 4-et találtam meg a listán mindegyik pótnyertesként a legjobb 12. pótnyertes válltáskára.
Talán jobb lett volna ezt a listát nem is látni "amiről nem tudok nem fáj", van olyan hét ahol egy blokk adataival 40× szerepel a nyertesek és a pótnyertesek között összesen
" alt="
">