Most már szeretnék és is nyerni valamit, a WC papír hegyekben áll, pick szalámit eszik már a macska is

" alt="

">; a gyerekkel nem győzöm etetni a raffaellot, de eddig semmi eredmény , a CBA-ba egy utalvány sem sikerült a 3 fordulóból, ennyire szerencsétlen lennék?
Reggel lelkendeztem,mert a 7-ik sorsolásnál nyertem Librit.Erre itt a következő sorsolás és semmi.Sorolhatnám a többit is.Kész katasztrófális.Még "jó" hogy tentót,raffaellót és egyebeket nálunk nem lehet kapni mert ahogy elnézem azok sem sikerülnének.
a győri kódok 0
a pick 0
a coop-pal még soha nem nyertem
A Nestlé sorsolásokon eddig csak az októberben beérkezett pályázatok vettek részt!
Szomorú vagyok, 7. hét libri 15/0 . 5 különböző néven.
Rossmann - Palmolive játék holnap véget ér. Egy jópár ezrest ráköltöttem, de semmit sem nyertem. Ladyvel, Pick kódokkal szintén semmi. De azért nem adom fel

" alt="

">
Azért is írtam, mert nem mindenki nyert... nem csak a pályázat eltűnése miatt lehet... Fortuna miatt is.
nonka,mint mindenhez...szerencse (is) kell.
Fel a fejjel!
Libri 2/0 - ehhez is szerencse kell..
Szegény Judit!
Én is az ovinak nyertem.
Sajnos nem sikerült a Libri a bölcsinek.

" alt="

"> 4:0
Annyira sajnálom...

" alt="

">
na de hogy még a whiskas is 3/0.. nem tom mivan velem

" alt="

"> szerencsenyomi lettem. Pedig beígértem mind a 6 macskának nyaff...
zsuti
Én is amikor először néztem azt hittem,hogy nyertem de aztán láttam,hogy csak pótnyertes vagyok.Nem lehet,hogy az voltál?Mert minden heti nyerteslista alá be voltak írva a pótnyertesek is.Azóta már eltűnt a pótnyertes lista.Ha Te biztos vagy,hogy nem nézted el úgy mint én akkor elég durva ,hogy először láttad magad utána nem.
sziasztok
whiskas 15/0
dörmi 10/0 ( a múlt hónapban is)
a győri kódokat zsákszámra küldöm / 0
a pick-el 6/0
sada
Igen kétszer is megnéztem.
Nekem ez magas. Nem tudom , hogy érdemes e még várni az SMS-t.
macska kaja 2/0, a librin kivül nem jön össze semmi, pedig azt hittem ezzel lehet nyerni ennyi db. gyorsaságinál...azt hittem nem is lesz olyan aki nem nyer...,de ez is olyan volt mint a dörmi..

" alt="

">
zsuti: Valószínű, hogy te is csak pótnyertes vagy.
Én is csatlakozom az Adidas játékhoz.
Az első listában 38.helyen voltam ma néztem meg megint, most meg sehol.
SMS sem jött.
Most akkor mi történik itt ???
Csak érdekesség:
Ma az egyik listán megtaláltam egy sms-emet, tök idegen tel. számról.
Tulajdonképpen nem kizárt, hogy a több száz Rossmann bolt vmelyikében vhol vki ugyanakkor vett adidas cuccot, amikor én.
Jobb lenne, ha a bekért adatok egyértelműen azonosítanák a vásárlást.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások