krida!
Eleve megkérdezték az adategyeztetésnél,hogy volt e már nyereményem és kérem e folyamatosan,nem kellett külön intézni.
hogy intéztétek el, hogy egymás után jöjjenek a negyedévek, ne több szám egy hónapban??
nem engedik.......
Kb. 200 kupak elcserélhető. Most játszó blokkos cuccok érdekelnek.
Szia!
Igen olyan kupakok ami még nem lett beküldve.
Coke kódos kupak eladó.20 Ft/db.Ha érdekel írj.
Szivesen.

" alt="

">
Oké, köszönöm! Csak akartam tudni, hogy izguljak-e vagy nem!
Én az adategyeztetés után,kb.3 héttel,kaptam mailt.
Mennyivel az adategyeztetés után kaptatok mailt az előfiztésről? Mert engem egy hete hívtak fel adategyeztetés miatt, de mailt azóta sem kaptam.
nekem is összevonták
1. 2008.aug-okt.
2. 2008.aug.-okt.
3. 2008.aug.-2009.jan.
volt a levélben feltűntetve, különböző előfizu kóddokkal
Egyébként a mail is egy előfiz..jött.
agica5,amikor hivtak a coke-tól megkérdeztem,hogy össze lehet-e vonni a két előfizetést,azt mondták ,hogy nem.
Azt hiszem én voltam aki először beírta, amikor hívtak, hogy nem vonják össze. Azt gondolom attól függ ki kivel beszélt, és mint már sok promóció bízonyítja: NEM TUDJA A JOBB KÉZ MIT CSINÁL A BAL!!
nemets, de biztos amikor beszéltél velük eleve így kérted nem? Mi amikor beszéltünk mindig kérdezték, hogy összevonják, vagy sem, és a legutóbbit is akkor váltottam be amikor itt vita folyt arról, hogy összevonják, vagy sem...
Nekem is e-mail jött.
3 előfizu=3név= 3 előfizetési kód
stellaxr, szóban mondták, vagy az e-mailben jelent így meg? Amúgy szerintem a kiadónak mindegy, hogy ugyanabból ad 2 db-ot, vagy a következő számot küldi..
Nekem sem vonták össze, ahogy régen meg is írtam.
De legalább még két embernek örömet okoztam, és így nem bánom.
Nekem sajnos nem vonták össze a két előfizetésemet.
Nekem is összevonták az előfizetéseket, ugye, hogy sada-nak volt igaza, de itt sokakat nem lehetett meggyőzni arról, hogy ezt nem a Coca-sok intézik, hanem a lapkiadó...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások