Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 107 / 511 oldal |
Én is láttam már több üzletben is hogy a doboz még a nyeremény játék befejezése után 1 héttel is ott volt ,benne a pályázatokkal. Utoljára a Corás Nutellás játéknál még a sorsolás utáni napon is ott voltak a dobozban a cetlik,csak azt nem tudom akkor előző nap mit sorsoltak?
Még szeptember elsejei történet: bementem egy Coop üzletbe a nyereményjátékok miatt. Ahogy kosarat kerestem, megláttam a szerencsedobozt, amibe az aznap indult egyik játék blokkjait kellene bedobni. A doboz teljesen tele volt blokkokkal! Valószínűleg nem egy délelőtt alatt telt meg.
Hát ez marha jó
Fene egye meg, miért nem lehet normálisan megcsinálni egy játékot??
És akkor most végig kell járni az összes Plus-t?...de persze csak a vásárlás után derül ki, hogy okés-e vagy sem
Olyan pipa vagyok!
Fene egye meg, miért nem lehet normálisan megcsinálni egy játékot??
És akkor most végig kell járni az összes Plus-t?...de persze csak a vásárlás után derül ki, hogy okés-e vagy sem
Olyan pipa vagyok!
mystic: valóban nem minden Plusban van olyan pénztárgép ami rányómja a kódot. Szüleimnél sincs kód rajta. Sőt mi több, ahol nyomtat kódot ott sem az összes blokkon van kód!!!
Létezik, hogy nem minden Plus-ban működik a játék?
Tegnap a mögöttem álló sor nem kis türelmetlenségével dacolva (többszöri blokkolás
) sikerült szert tennem 3 blokkra, deeee - bár már káprázik a szemem - egyiken sem találok egy szem SMS feliratot sem
Tegnap a mögöttem álló sor nem kis türelmetlenségével dacolva (többszöri blokkolás
) sikerült szert tennem 3 blokkra, deeee - bár már káprázik a szemem - egyiken sem találok egy szem SMS feliratot sem
Fáreó
Áh, kora reggel idegesekedni, inkább még félálomban vagyok.
ne aggódj én is körbejártam azt az utat mint te.
Áh, kora reggel idegesekedni, inkább még félálomban vagyok.
ne aggódj én is körbejártam azt az utat mint te.
Jólvan nó,ne idegeskedj!
Csak azon akadtam ki,hogy én szépen beirogattam mindent,de a Budaörsi telszámot,(amit nem tudtam),senki nem írta volna be,ahonnan tulképpen a garit küldik. Akkor nem kellett volna körbetelefonálgatnom,elöször a boltot stb. Csak ennyit akartam,részemről le is zárva!
Csak azon akadtam ki,hogy én szépen beirogattam mindent,de a Budaörsi telszámot,(amit nem tudtam),senki nem írta volna be,ahonnan tulképpen a garit küldik. Akkor nem kellett volna körbetelefonálgatnom,elöször a boltot stb. Csak ennyit akartam,részemről le is zárva!

...de a mrlbis topicban minden megtalálható már általad és több ember által is.
Fáreó
Mindenképpen neked is telefonálnod kellett,mert hasraütésre nem küldik ki senkinek,csak ha kérik.A 2 PDA-s valószínű én vagyok tegnapról
Mindenképpen neked is telefonálnod kellett,mert hasraütésre nem küldik ki senkinek,csak ha kérik.A 2 PDA-s valószínű én vagyok tegnapról

Azt bírom,h. senki se írja be,mindenki megtartja magának az infót...
A Marlboros PDA-ra gondolok,mikor 2 helyre is telefonáltam a pasi egyből mondta,már a sokadik érdeklődő vagyok.
A budaörsi muksó is,hogy már rengeteg embernek póstázták a garijegyet,aki érdeklődött. Nekem meg is jegyezte,mikor nézte a listában a neveket: "ez hihetetlen,van aki 2-őt is nyert" felkiáltással kommentálta.
Szóval jó lenne,ha megosztanátok máskor az infót az ilyen ügyekben is,ne kelljen 50 helyre telefonlni,meg érdeklődni,azért köszi!
A Marlboros PDA-ra gondolok,mikor 2 helyre is telefonáltam a pasi egyből mondta,már a sokadik érdeklődő vagyok.
A budaörsi muksó is,hogy már rengeteg embernek póstázták a garijegyet,aki érdeklődött. Nekem meg is jegyezte,mikor nézte a listában a neveket: "ez hihetetlen,van aki 2-őt is nyert" felkiáltással kommentálta.
Szóval jó lenne,ha megosztanátok máskor az infót az ilyen ügyekben is,ne kelljen 50 helyre telefonlni,meg érdeklődni,azért köszi!

A Plus telefonálós játékával a T-Com favoritosok vigyázzanak!
Nem ingyenes, ugyanis a szám a Monortelhez tartozik.
Nem ingyenes, ugyanis a szám a Monortelhez tartozik.
Úgy jártam a Bertollival, mint az egyszeri vándor a kínai étteremben, mikor az étlapról megrendelte a szakácsot
Tranzakciós szám helyett valami kezelő számát küldtem be, most várom, nehogy felhívjanak, hogy azzal nyertem meg a főnyereményt
Az ajándékcsomaggal se szeretnék így járni, de a fődíjjal garantáltan megütne a guta 
Tranzakciós szám helyett valami kezelő számát küldtem be, most várom, nehogy felhívjanak, hogy azzal nyertem meg a főnyereményt
Az ajándékcsomaggal se szeretnék így járni, de a fődíjjal garantáltan megütne a guta 
Még egy kis negatív így hétfő reggel: a cerbona oldala sem jön be nálam

Hugi71
Anikó Hozzászólás - 2006. szeptember 03. :: 06:32
Wodehouse
.... Én tegnap mondtam az eladónak, hogy csak akkor kérek pogit, ha akciós zacskóba rakja. Erre benyúlt a pult alá, elővett egy akciós zacskót, és nevetve azt mondta: nicsak, egy felkészült vevő!
Anikó Hozzászólás - 2006. szeptember 03. :: 06:32
Wodehouse
.... Én tegnap mondtam az eladónak, hogy csak akkor kérek pogit, ha akciós zacskóba rakja. Erre benyúlt a pult alá, elővett egy akciós zacskót, és nevetve azt mondta: nicsak, egy felkészült vevő!
Akkor jó, vagyis nem.
Még fáradt vagyok és nem értelmeztem rendesen a beírásod
Még fáradt vagyok és nem értelmeztem rendesen a beírásod

Ezt írtam előbb
Még mindig nem jó 
Még mindig nem jó 
Nekem még mindig a régi balatonszeletes oldal jön be.
Létezik ez.?, vagy csak megint én vagyok béna.
Létezik ez.?, vagy csak megint én vagyok béna.
A Balaton honlapja még mindig nem az igazi 
A Fornetti játékhoz, bár már 1-e óta megy, még midig nem lehet akciós zacskókat kapni. Pedig több helyen is néztem

A Fornetti játékhoz, bár már 1-e óta megy, még midig nem lehet akciós zacskókat kapni. Pedig több helyen is néztem

Köszi!
Figyelmetlen voltam.
Figyelmetlen voltam.
bubus
minden hétköznap 8h-tól este 20h-ig lehet beküldeni
próbáld 8 óra után
minden hétköznap 8h-tól este 20h-ig lehet beküldeni
próbáld 8 óra után