és töltenek még fel a web oldalra törölközőt???
azt nem kérdezted?
Alátámasztom a hírt.

" alt="

">
Most hívott a tibi futár, hogy holnap délelőtt hozz a 3 törölközőmet.
Ma sikerült a Bonbonetti kft.nél egy Nagyon Kedves Marketinges Hölgyyel beszélnem, Tibi ügyben, a héten kaptak törölközőt, és folytatják a nyeremények kihordását, türelmet kér mindenkitől. Nagyon korrekt, segítőkész volt, le a kalappal előtte.
Tibi belendült!! Kb. a 3 hete beküldött kódokat jóváírták! A 1,5 héttel ezelőttit még nem

" alt="

">
Szamos Marcipánnak írtam levelet, mivel a diós desszertben dióhéjdarab volt.Tegnap kaptam tőlük egy doboz szívdesszertet, és egy kedves levelet, amiben elnézésemet kérik, és ezután még nagyobb gondot fordítanak a minőségre.

" alt="

">
Most jut eszembe,helyettesítő postás volt és más levelét sem jó helyre dobta be!
Sada!
Köszönöm akkor ihatok rá hideg vizet!
Tünci!
Csak könyvelt levélért (ajánlott) kaphatsz kártérítést.
Samidala!
Most nekem is elkeveredett egy levelem(elsőbbségivel adták fel) szerinted lehetne valahogy reklamálni? Vagy a Tied ajánlott volt?
Tünci!
Ma bontottam fel egy Delikátot, amit még valamikor nyár elején vettem, és volt benne egy 200Ft-os ennikék utalvány, és egy postán elkavarodott levél miatt is kárpótlást kaptam

" alt="

">
találtam a Coop-ban a kosárban egy Sága blokkot. Pedig milyen kicsi az esélye, hogy egy nem játszós ember 2x26 gr felvágottat vegyen...

" alt="

">
Nem én írtam be ott volt az infokba...

" alt="

">
bizony Paintuci, már gyűjtjük mi is..
A Gilan Trading Kft-nek írtam, mert a darált dióban dióhéj darab volt, és már kicsit avas az egész (nem lejáratos). Most küldtek kárpótlásul egy doboz mindenféle finomságot. Nagyon pozitív!!!!
Paintuci
köszi, hogy beírtad

" alt="

">
Jó ez a matchos LEGOS matricás játék...
Véégre találtam a Tescoban sárga vk-os Rama-t!!! Nem annyira pozitív, hogy csak most, de én örülök neki

" alt="

">
A Tesco-Lenor blokkjaimat tegnap írták jóvá. Azonban a 27 kg helyett csak 23,5 kg lett rögzítve.
Ma délelőtt telefonon jeleztem nekik és 3 óra múlva már 30! kg lett az egyenlegem.

" alt="

">
Ma írták jóvá Lenor,Ariel pontjaimat! Telefonáltak!
27-én adtam fel!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások