Ujjé, mindkét regimen megszűntek a reklámok mától a Prizeen!

" alt="

">
én is visszakaptam

" alt="

"> és az hozzáírta az azóta gyültet is

" alt="

">
Visszakaptam az elveszett %-omat

" alt="

">
Pedig akkor én voltam a nagyon hülye. Szóval bízom bennük. Azért itt mi nem hibáztunk, szóval az lesz tőlük korrekt ha javítanak. De lehet hogy csak hétfőn.
Volt már velük gondom és egy emil után javítottak.
Én írtam nekik. Aztán max nem lesz semmi...

" alt="

">
nekem is... de majd javítják

" alt="

">
Nekem is lenullázta, pedig már 97.5%-on voltam

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
nekem is lenullázta pack + t
?????????

" alt="

">
Most meg beléptem a honlapjukra és le van nullázva a %-om, pedig 15,3 volt rajta. És akik alám regiztek azok közül is kettőnek lenullázták, ez most miért csinálták. MÁs is járt így?

" alt="

">
Mi van a packbarral,azt írja ki, hogy:
"Email ou mot de passe incorrect"
De az optionsba megnéztem jól van beírva a mailem és a jelszóm.
Valaki tudja, hogy mi van ilyenkor?
Nyertem 958 pontot a toilokdo lottójával (4 találatom volt). Nagyon örülök! Eddig még csak 1x volt 3-asom.
nincs mindig ingyen heti.
A toilokdon a piramis...hát nem semmi. De sztem nem úgy megy hogy figyelsz rá, mert mindig máshol vannak a dolgok, szóval nem kiszámítható. Én valamelyik nap végig létrát nyitottam és a becsusszant egy 500-as. Aminek persze örülök, de ha nem azt választom, akkor ugye jackpot...
a prizzén mindig van egy ingyenes heti játék?
An.13: pár napja veséztük itt ki, mert én se tudtam mi van. Mérges is voltam, na mindegy.

" alt="

">
Basszus............ gyakrabban kellene ezt a topicot olvasnom...
An.13: na én ugyanígy jártam mint T. Nem értettem semmit sem, majd becsuktam az egészet. Utólag itt kedves babse barátunk felhomályosított hogy ki keleltt volna nyitogatnom a piramis ajtajait és létrával felmászni és ha a megfelelő ajtót nyitom ki akkor kapom meg a jackpotot. na ezt már én is kétszer buktam, de legközelebb nem hagyom!

" alt="

">
azt a mindenit
mindig van heti egy ingyen játék?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások