Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 107 / 2036 oldal |
Nem.
pityesz76
most működik
" alt="
"> telefonról is
most működik
" alt="
"> telefonról isMakkos1100
a nyerő órás és a parfűmös is működik laptopról...telefonról nem ezt mint lentebb a kollega jelezte, a rossmann facebook oldalán, a játék meghírdetésénél kommentben többen jelezték, de érdemi válasz nem érkezett a dolog megfejtésében..
tehát telefonon ne is próbáld nem megy.
a nyerő órás és a parfűmös is működik laptopról...telefonról nem ezt mint lentebb a kollega jelezte, a rossmann facebook oldalán, a játék meghírdetésénél kommentben többen jelezték, de érdemi válasz nem érkezett a dolog megfejtésében..
tehát telefonon ne is próbáld nem megy.
Akkor engedd el...
Sada
A válaszod pontatlan volt rendkívül mert bizony az az oldal nem működik ám! (Mármint játék szempontjából)
A válaszod pontatlan volt rendkívül mert bizony az az oldal nem működik ám! (Mármint játék szempontjából)
Kínálnak (persze nem csúcskategóriás, de használható) PC-t már 120eFt alatt is
Makkos1100
A kérdésed pontatlan volt. Több Rossmannos játék fut egyidejűleg, de ha téged a Fiat érdekel, akkor a parfümösről kérdezel. Erről:
https://shop.rossmann.hu/nyeremenyjatek/parfum
Ez az oldal pedig működik.
A kérdésed pontatlan volt. Több Rossmannos játék fut egyidejűleg, de ha téged a Fiat érdekel, akkor a parfümösről kérdezel. Erről:
https://shop.rossmann.hu/nyeremenyjatek/parfum
Ez az oldal pedig működik.
Én még ilyet nem láttam!!!
Szóval most menjek be a boltba vásároljak 300 ezerért egy asztali gépet ,hogy föl töltsek egy kódot, ezt most komolyan mondod??
Amit leírtál igen átjött köszönöm szépen!
Szóval most menjek be a boltba vásároljak 300 ezerért egy asztali gépet ,hogy föl töltsek egy kódot, ezt most komolyan mondod??
Amit leírtál igen átjött köszönöm szépen!
Upsz. A haver itt mellettem behozta telón is. Akkor csak te vagy béna.
Akkor még egyszer és utoljára. Laptopon, asztali gépen lehet játszani, telefonon nem. Ennyike. Remélem átment végre.
Miről beszélsz ?milyen Facebook?
A játékot a cég hivatalos honlapján lehetetlenség játszani, az a lényeg erről beszéljél!
Nyilván hogy a telefonomról a honlapjukra lépek fel vegyek még egy asztali gépet is??
A játékot a cég hivatalos honlapján lehetetlenség játszani, az a lényeg erről beszéljél!
Nyilván hogy a telefonomról a honlapjukra lépek fel vegyek még egy asztali gépet is??
Érdekes, azt hittem segítségért jössz, nem másokat sértegetni. Ennyi energiával akár meg is nézhetted volna a facebook-on, mert ezerszer kérdezték, hogy csak a honlapon lehet játszani, telón nem.
Ismét szívesen és még mindig nem vagyok Robi. Pláne nem (ka).
Ismét szívesen és még mindig nem vagyok Robi. Pláne nem (ka).
Drága Robika!
Ha fel tudod tölteni a kódot a Fiát nyereményjátékra ,Rossmannnál megeszem a sapkám
Ha fel tudod tölteni a kódot a Fiát nyereményjátékra ,Rossmannnál megeszem a sapkám
Nem Robinak hívnak, de mindegy, kedves Maki! Ha már.
Ha nem vagy kíváncsi a véleményre, akkor miért kérdezel itt bárkit?
Igenis nem mindegy, hogy melyik Rossmann játékra gondolsz, ugyanis az oldalon 2 aktív és mindkettő jó. A 3. nem aktív, mert még nem indult el. Meg van az app-os, az is jó.
Szívesen.
Ha nem vagy kíváncsi a véleményre, akkor miért kérdezel itt bárkit?
Igenis nem mindegy, hogy melyik Rossmann játékra gondolsz, ugyanis az oldalon 2 aktív és mindkettő jó. A 3. nem aktív, mert még nem indult el. Meg van az app-os, az is jó.
Szívesen.
Kedves Robi
Nem a véleményedet kérdeztem hogy szerinted mi van meg mi nincs?
Hanem azt hogy töltött-e föl ha valaki már sikeresen kódot a most futó (továbbra se üzemelő)játékba.
Nem a véleményedet kérdeztem hogy szerinted mi van meg mi nincs?
Hanem azt hogy töltött-e föl ha valaki már sikeresen kódot a most futó (továbbra se üzemelő)játékba.
Van egy pár Rossmann játék, de mind működik amelyiknek működnie kell. Szerintem.
A Rossmann játék
Van már aki fel tudott tölteni kódot a Rossmann oldalára?
Mert azt írja a szabályzat hogy töltsük fel a blokk adatait a Rossmann oldalára, és részt veszünk a játékban,
egy apró probléma van hogy nem létezik ilyen oldal ilyen site! 😆
Van már aki fel tudott tölteni kódot a Rossmann oldalára?
Mert azt írja a szabályzat hogy töltsük fel a blokk adatait a Rossmann oldalára, és részt veszünk a játékban,
egy apró probléma van hogy nem létezik ilyen oldal ilyen site! 😆
Köszönöm a válaszokat,akkor jelzem nekik!
Nálam is robot...
Szintén robot! válasz mindegyik böngészőben a Penny Powerade játéknál!