Facebook - lájkolás, locsifecsi
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 107 / 366 oldal |
Jöhet

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Én most indítottam egyet. Kinek küldjem?
Én is (Papp Anita) beszállnék. A végére éjjelre vki olyan maradjon akinek több címe van..
Ha indítotok újat, én is beszállnék.
Jó reggelt!
Indított valaki új láncot? Vagy azt mikor lehet?
Lizák Attila (Debrecen) névre még mindig jöhet. Megvan az 5 ember.
" alt="
">
Indított valaki új láncot? Vagy azt mikor lehet?
Lizák Attila (Debrecen) névre még mindig jöhet. Megvan az 5 ember.
" alt="
">Ha gondoljátok, indítok egyet. Most elvileg tudok
" alt="
">
Szóljatok, ha csatlakoznátok.
" alt="
">
Szóljatok, ha csatlakoznátok.
semmibaj..biztos ki is van ez találva..:-)
leesett a Duracell lánc most. egyik ismerős e-mailcímét,belépőjét megkaptam és valamelyik nem lehetett jó,mert nem tudtam belépni. Nagyon sajnálom,mert még hajnalba fel is keltem
" alt="
"> sok embernek meg nem tudtam küldeni,mert hibát írt ki
" alt="
">
Ma próbálja más,hátha szerencsésebb lesz. Elnézést
" alt="
"> sok embernek meg nem tudtam küldeni,mert hibát írt ki
" alt="
">
Ma próbálja más,hátha szerencsésebb lesz. Elnézést
Most jött üziben:
http://www.kalozokkincse.hu/?ref=081fbg
Kalózos, kincskeresős regisztrálós, legénység toborzós játék.
Ha valamit elsőként találsz meg, azt meg is nyered.
http://www.kalozokkincse.hu/?ref=081fbg
Kalózos, kincskeresős regisztrálós, legénység toborzós játék.
Ha valamit elsőként találsz meg, azt meg is nyered.
Bocsi, csak játszin voltam a gyerkőcökkel. Én bagoly vagyok, kb hajnali kettő körül az ucsó ember tovább tudja dobni az elemet. Akinél most van, jelölje Lizák Attilát (Debrecen). Belőlem sok van, nem találnátok meg
" alt="
">
Csak akkor nekem meg írjon, aki át tudja venni 2 körül, és reggel tovább dobja. Én nem biztos hogy magamhoz térek még 7-kor
" alt="
">
De ha nagyon muszáj, megoldom!
" alt="
">
Csak akkor nekem meg írjon, aki át tudja venni 2 körül, és reggel tovább dobja. Én nem biztos hogy magamhoz térek még 7-kor
" alt="
">
De ha nagyon muszáj, megoldom!
Köszöiii xD
jelica:írtam
Itt vagyok, facen nem voltam délután.. !
Kinél van a lánc éppen ? Tőlem jöhet nekem.
Kinél van a lánc éppen ? Tőlem jöhet nekem.
pappocs
Igen, többen is próbálkoztak sikertelenül a délután folyamán, hogy továbbküldjék. Aztán kb. 2 órája én baltáztam el a dolgot, úgyhogy most még 4 óráig nem tudok csatlakozni. Reggel jelentkezem, ha még kellek
" alt="
">
Igen, többen is próbálkoztak sikertelenül a délután folyamán, hogy továbbküldjék. Aztán kb. 2 órája én baltáztam el a dolgot, úgyhogy most még 4 óráig nem tudok csatlakozni. Reggel jelentkezem, ha még kellek
" alt="
">Én nem vagyok játékban és mégsem sikerült továbbítani nekem, pedig többen is próbálták.
suzsanna Tóthné Piriti -nekem azt írja játékban van..azért nem lehet neki küldeni! Egy ember egy láncban lehet! Továbbadtam. még 17 óra
Móló kvízhez kinek küldhetek kódot?
Nekem küldhetnéd. Ha jó, írok e-mailt, csak jelentkezzen valaki, akinek én is továbbadhatom.
Az még 3 ember minimum..
az éjszakát,hajnalt is meg kell oldani,így szerintem ne üljünk azért rajta....mert ha valaki elküldi x-nek és nem küldi tovább akkor leesik 5 óra pár perc múlva