kukurikúúúúúúú!
Nekem is van,vagy 30-40db zöld pontom+vk.-m,akinek kell szóljon,mert én már nem küldök be,cserélhetünk!
zöld pont ügyben szét néztem otthon, meg a munkahelyen és kb. 80 db-t találtam.

Desques!
igen jól írod mi is ott voltunk !!
igaz én sem gyüjtőttem , engem inkább az bosszantott hogy a végén szinte bokáig gázoltunk át az üvegeken !!
nem volt idejük cirka 4 óra alatt összeszedni , amit elkoboztak !!
despues, nekem is a szívem szakadt meg a sok kupak láttán

sziasztok!
tegnap a real meccs helyszíne egy kupakgyűjtő aranybánya volt.
sajnos a tömeg miatt sem módom, sem időm nem volt bányászni...

A barátom is hazahozott egy olyan theos címkét amin csak a vonalkód hiányzott.

Délelőtt - és még most is - nagyon hideg van, és esik az eső. Éppen a buszon ülök, kipillantok egy elhagyott megállóban lévő púposan megrakott kukára, hát mi figyel ott engem? 4 db theodora palack cimkével. Következő megállónak leszálltam, szakadó esőben, hidegben, mire oda érek, akkor látom, hogy a vk-ok szépen körbe vannak vágva. Még jó, hogy éppen kihalt volt a megálló, mert olyan jót nevettem magamon.

Várhattam a következő buszt.
Tanulság: ha egy kupacban vannak a játékos cimkék, dobozok, nem biztos, hogy játékban is vannak.
Én pedig az alatta lévő sorokra hagyatkoztam.
De sztem aki csak az üvegen látja, hogy beküld-nyertes azonnal értesít-nem nyert, az kihajítja...
"Amennyiben a nyertes nem tudja érvényes kupakkal bizonyítani a nyereményhez való jogosultságát, vagy őt a Szervező az első eredménytelen hívást követő 14 naptári nap alatt sem éri el, akkor a nyeremény átszáll az időrendi sorrendben következőként regisztrált kódszámra, illetve az azt beküldő személyre. Ez mindaddig így van, ameddig az adott nyeremény nem talál gazdára. A fentiek értelmében érdemes a nem nyertes kupakot is megtartani."
Broáfka, de a játékszabályban az van, hogy ha nem találják a nyertest és a következőnek adják oda, akkor abban az esetben a kupak elkérésétől eltekintenek.
Teemayahh
Meg kell tartani. mert ha valakit aki nyert nem tudják elérni vagy nem veszi át az iPod-ot, azt odaadják másnak aki az ipőponthoz a legközelebb volt.
CC-t megtartani? Ez nekem új... Minek? Ha nem nyert, az pár percen bel eldől...
Nem hiszem, hogy beküldték, mert aki foglalkozik a beüldésekkel, tudja, hogy a CC-t meg kell tartani, nem dobta volna el..

Énis bekapcsodtam a kupakgyűjtésbe, már 6 darab összejött, de sztem az összeset beküldték már...
Fáreó
Ilyenkor az ember egyik szeme sír, a másik szeme nevet.
Mert ugye "Nem bántja a szemét a szemét?"
Másrészt, nekünk nem minden szemét, ami annak látszik.

Kiváltottam a következő adag AÁ korsót.
Nem voltam elég friss, ezért nem én lettem az első.
A hölgy, aki elöttem volt, hozott vagy 100 kupakot ömlesztve egy zacsiban.
Egy baráti társaság küldözgette a kódokat több telefonról, de a hölgy sem azt nem tudta, melyik kupak melyik tel. számmal nyert, sem azt, milyen sorrendben.
Kicsit lelassította az átadást...

A minap jártam a várost és 1 tök jó kis parkra bukkantam,garmadával voltak eldobálva egymás mellett a sörös,üdítős c.c.- kupakos üvegek,stb.
Jó kis kört csináltam és mindenhonnan összeszedtem a földről a nekem sokat érő "kincseket". Itthon megszámolva 30 colás kupakot sikerült termelnem 1 nap,ill. 1 regiment sör kupakot,nyitófület,és akadt jópár Theodorás vk. is! Mi tagadás jó kör ,jó nap volt!

Tihanyon voltunk a kukákból, a flakonokról csavargattam az ipodos kupakokat amikor a jegyárus néni rám mörfedt: "ne tessék a kukából kivenni semmit mert a polgármesterrel most tettük bele a szétdobált szemetet, és szét fog hullani itt minden, különben is a polgármester betiltotta a guberálást Tihanyon." Gondoltam magamban a polgármesterrel kigazolhatnák Tihany egyes részeit, ahol a horgászok szétdobálnak elég sok mindent, a PARLAGFÜK között. De azért levettem 4 kupakot, és egy theodorás címkét.
Ma nagybevásárlást tartottunk. Mikor a pénztárhoz értünk észrevettem egy borsodi cimkét a földön,gyorsan fel is vettem. Sopronit vettünk,ez meg a ráadás ajándék,hátha szerencsénk lesz. Vettünk még Theodórát,kódos sport szeletet ,chiot. Kicsit célirányos vásárlás volt.
Ahogy mondatad én se szeretnék többet áldozni rá.
10 pályázatot beküldtem
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások