Mikor vezette be a posta ezt a ... alibi szabályt, hogy a biztonságosnak ítélt postaládába be lehet dobni az ajánlott levelet is

" alt="

"> Így most már bármit el lehet lopni, néhány hete nekem nem fizettek kártérítést ezzel az ürüggyel.

" alt="

">
Tegnap du. 6 előtt pár perccel feladott levelem már célba is ért.

" alt="

">
Ilyen is van.

" alt="

">
Mint a régi szép időkben.
Csak akkor még 1,20Ft-ért vitték.

" alt="

">
Köszi törpi!!!
Ezek után garantáltan ajánlva adok fel mindent.
Így nem lehet baj.
hajnalkalive: én is tudom,hogy becsületes vagy,hiszen rengeteget üzleteltünk már.
Mindenesetre én mindíg ajánlva küldök cserét,ha úgy gondolom,hogy nehéz lenne pótolnom,ha nem érkezne célba. neked is ajánlom ezt,mert 45 Kinder elfogyasztása sem kis idő
Az ajánlási díj az én megközelítésemben egyfajta biztosítási díj.
Az a jó, ha elbukom, vagyis nincs káresemény.
Minden levélnél mérlegelem, hogy a tartalma v. hitelem miatt "biztosítsam-e" vagy sem.
Igazad van sada, de az előző kinderek és nestlé logós, delikat8 cseréim mind rendben megérkeztek.
Tényleg megéri az ajánlott küldemény....rossz összeveszni más fórumossal ezek miatt...
A héten 1790 ft-ért adtam fel egy 21500 ft-os utánvételes levelet. Rákérdeztem, állítólag ha eltűnne NEM fizetnék ki az utánvét összegét, hanem csak a sima ajánlott díj 15x-sét, ami ez esetben kb. 7-8000 ft. lenne. Szerintetek ez tényleg így van? Azt hittem, hogy 1790 ft-ért eleve értékbiztosítást is vállal a posta.
Persze, hogy megérkeznek a sima levelek is, általában.
Az ajánlás arra jó, hogy
1.) bizonyítani tudod a feladást
2.) kapsz némi kárpótlást a postától, ha elvész.
Most pl. 15*275 Ft-ot kapnál, amiből meg tudnád újra venni a kindereket.
Én küldtem cserében.
A cserepartneremtől megkaptam a levelet, de ő az enyémet nem.
De Ő sem ajánlottan küldte, mégis ideért.....
Most mehet a nevem a negatívba...
Ajánlottan küldte(d)?
Számomra nem világos, hogy te küldted, vagy
neked küldték?
45 kinder pontom eltűnt, a cserepartnerem, akinek a maggit küldtem teljesen kiakadt tőlem, mert nem kapta meg...
Köszi magyar posta

" alt="

">
evimamzika
feladás után 2 héttel lehet kezdeni.
2009-re csak rosszabb lett a posta , mint hogy javult volna

" alt="

">
3 levelem nem ért még célba,az utóbbi cseréimből.Az ajánlott levelet mennyi idő után érdemes kerestetni? Sajnos a másik kettőt pótolnom kell,mert azok csak elsőbbségi levelek voltak.
Köszi Krysztasz, nem én voltam a feladó, csak az ismeretlen címzett

" alt="

">

" alt="

">
Újraküldte.
Erről tudunk, de miről /mikről nem

" alt="

">
Utálom a postát!!!!
pmjudit
Kérd vissza a feladási díjat. Én is jártam már így, és visszakaptam a feladási díjat, igaz, nem másnap küldték. De megérkezett.
Cserepartneremnek visszament az ajánlott levél, címzett ismeretlen felkiáltással!

" alt="

">
12 éve lakunk ezen a címen, a város közepén. Azt hizyem lesz egy-két szavam a postán!!

" alt="

">
A Magyar Posta legújabb galádsága:
nem ért célba fiam felvételi jelentkezési lapja, holott az iskolából továbbították. Egyszerűen elveszett. Ha nem nézzük meg tegnap este a neten, hogy ma volt az utolsó szóbeli felvételi vizsga, még mindig az értesítést várjuk a felvételi időpontjáról, így viszont kétszer rohangáltunk oda-vissza a két iskola között , de legalább be tudtuk adni a jelentkezési lapot és a pótnapon felvételizhet a gyerek. Gratu a postának!

" alt="

">
Szabin van a postásunk. Ezen a héten még egyetlen levelet sem kaptunk (más sem a környéken). A postai főnök azt mondta, van helyettes, aki mindent kivisz. Hova???
Budapest XI., nem a világ vége!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások