Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 108 / 143 oldal |
Én is felhivtam őket. Nekem azt mondta a Knorr ügyfélszolgálaton egy férfi, hogy a tányérok gyártásával volt probléma. Leállt valami gépsor, ezért futárszolgálat nem kapott tányérokat. Mondtam, hogy próbáltam a futárszolgálatot is hivni, de nem tudtam, erre azt mondta, hogy ellopták a 20-as telefonjukat azért nem lehetett, de már pótolták. Állitólag már elkezdték kézbesiteni az aug-szept. tányérokat. Majd meglátjuk mikor kapjuk meg.
Nekem még az áprilisit sem hozták, ma kicsit nem diplomatikus telefont megejtettem. A májusit megkaptam. Az augusztusit még nem. Mondta a figura jövöre futárcéget válltanak. Ideje lesz......
Azt gondolom olykor ebben az országban ha valaki kedvesen próbál elintézni dolgokat akkor nem megy. Állat modjára kell üvölteni akkor talán lesz vmi. Mondtam minden héten lesz telefonálva, mert jön a kari, és ajiba szánnám pár kedves barátomnak ezeket a tányérokat. Azt hiszem türelmesen vártam...eddig.
Azt gondolom olykor ebben az országban ha valaki kedvesen próbál elintézni dolgokat akkor nem megy. Állat modjára kell üvölteni akkor talán lesz vmi. Mondtam minden héten lesz telefonálva, mert jön a kari, és ajiba szánnám pár kedves barátomnak ezeket a tányérokat. Azt hiszem türelmesen vártam...eddig.

Én sem kaptam még meg az augusztusi tányérokat (győr-moson-sopron megye)
nyul
nekünk sem hozták még meg az augusztusi tányérokat (Vas megye).
nekünk sem hozták még meg az augusztusi tányérokat (Vas megye).
Nekem nem hozták még az augusztusit és szeptemberit. Ez Győr-Moson-Sopron megye, gondolom ide jönnek mindig legkésőbb.
dulifuli123:nekem is olyan rég nem jött
Senki nem kapott mostanában tányért? Nekem még a juliusi, augusztusi, szeptemberi, októberi tányérokkal tartoznak.
teki!
Megvannak még a Knorr tányérjaid? Mit kérnél értük? Én nem tudok Neked írni, de Te nekem tudsz...
Megvannak még a Knorr tányérjaid? Mit kérnél értük? Én nem tudok Neked írni, de Te nekem tudsz...

Teki! Úgy néz ki, hogy Törpitől sikerül az összes tányért megkapnom, amire szükségem van, ha mégsem,írok a fórumba! Köszönöm szépen Detti
Akkor elküldöm erre a címre, ami itt publikus, mert ugye azt a mailt nem erről küldted. Várom válaszodat Detti
most sem jött az e-mailod!
Törpi! Elküldtem mégegyszer, mert én még mindig nagyon szeretném a Knorr tányérokat! :-)
Törpi! A 9,55-kor írt e-mailedre 9,59-kor válaszoltam és azóta nem kaptam választ rá. Most újra elküldöm, amiben láthatod, hogy eredetileg mikor írtam.
Detti
Detti
Wdetti:ma reggel 9.55-kor kaptál egy e-mailt,még arra sem válaszoltál,pedig vártam,most már mindegy...
Teki! Légyszi írj egy mailt, mert a Te e-mail címed nem publikus. köszi
wdetti
Nekem van 2db mélytányérom nem kell
Nekem van 2db mélytányérom nem kell
Elvileg nyertem Knorr termoszt,de a vásárlás nem 4 napon belüli.A vásárlásnak is 4 napon belülinek kell lenni, vagy a blokk beküldésére vonatkozik csak. Utána érdeklődött már vagy tudjátok?
Köszi a válaszokat!
Én is a másodikra gondoltam.
Én is a másodikra gondoltam.
Én a válaszkártyával együtt küldöm be. azon az van hogy Nagybevásárlás a Knorral.
Sbetty
A cím: " Tesco-Knorr nyereményjáték "
A cím: " Tesco-Knorr nyereményjáték "