Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 108 / 265 oldal |
SZABÁLYZATOT OLVASTAM !!!
Ezt az fb-n írják.
A játék oldalán csak ennyi van:
"Téli kollekció - március 31-ig rendelhető"
" alt="
">
A játék oldalán csak ennyi van:
"Téli kollekció - március 31-ig rendelhető"
" alt="
">Nagyi:📣KÖZÉRDEKŰ!📣
Kedveseim!
Amikor elindítottuk a „tányéros” játékot, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen hatalmas létszámban vesztek majd részt rajta. Hatalmas boldogsággal tölt el, hogy a résztvevők száma és a megrendelt tányérok mennyisége nagyságrendekkel meghaladta a legvadabb elképzeléseimet, és amint az menet közben kiderült, az eredetileg rendelkezésre álló tányérkészletek mennyiségét is.
Ezt természetesen orvosoltuk, és további készleteket rendeltünk, melyeket azóta is szorgosan csomagolnak a segítőim, hogy mindenki, aki rendelt belőlük, kézhez kaphassa őket. 📦
❗Sajnos azonban a rendelkezésünkre álló készletek is végesek, ezért azt a döntést kellett hoznunk, hogy a vásárlást igazoló blokkok regisztrációját és a tányérrendelések leadását már csak 2021. március 31-ig fogadjuk. Bár a promóció hamarosan véget ér, természetesen a március 31-ig beérkező tányérrendeléseket mindenkinek kiszállítjuk.❤️
Hogy ezt a kicsit hirtelen búcsút megédesítsem, egy kis extra meglepetéssel szeretnék Nektek kedveskedni: a december 1. és március 31. között regisztrálók között 2 darab Electrolux konyhai robotgépet is kisorsolunk.
Kedveseim!
Amikor elindítottuk a „tányéros” játékot, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen hatalmas létszámban vesztek majd részt rajta. Hatalmas boldogsággal tölt el, hogy a résztvevők száma és a megrendelt tányérok mennyisége nagyságrendekkel meghaladta a legvadabb elképzeléseimet, és amint az menet közben kiderült, az eredetileg rendelkezésre álló tányérkészletek mennyiségét is.
Ezt természetesen orvosoltuk, és további készleteket rendeltünk, melyeket azóta is szorgosan csomagolnak a segítőim, hogy mindenki, aki rendelt belőlük, kézhez kaphassa őket. 📦
❗Sajnos azonban a rendelkezésünkre álló készletek is végesek, ezért azt a döntést kellett hoznunk, hogy a vásárlást igazoló blokkok regisztrációját és a tányérrendelések leadását már csak 2021. március 31-ig fogadjuk. Bár a promóció hamarosan véget ér, természetesen a március 31-ig beérkező tányérrendeléseket mindenkinek kiszállítjuk.❤️
Hogy ezt a kicsit hirtelen búcsút megédesítsem, egy kis extra meglepetéssel szeretnék Nektek kedveskedni: a december 1. és március 31. között regisztrálók között 2 darab Electrolux konyhai robotgépet is kisorsolunk.
Jojó: Az FB-n írták.
vido56
igen,jól tudod
sünkutya
3. A Játék időtartama:
2020. december 1. 12:00:01- től – 2021. május 31. 23:59:59-ig
igen,jól tudod
sünkutya
3. A Játék időtartama:
2020. december 1. 12:00:01- től – 2021. május 31. 23:59:59-ig
Én úgy értem, hogy a téli kollekció megrendelése zárul a Nagyi titkánál március 31-én.
A Nagyi titka játék hamarabb lezárul! Március 31-ig lehet blokkot feltölteni és rendelést leadni.
Jelen helyzetre való tekintettel az idei zsákban történő meleg házhoz szállítása elmarad... (Sanyi és Józsi)
Háááát, az idei Sándor, József, Benedek nem teljesít vmi kiugróan. :-(
Lehet, hogy koronások?
" alt="
">
Lehet, hogy koronások?
" alt="
">jojó!
Igazad van. De a saját kisebb nyeremények és a mások nagyobb nyereményei szép lassan meghozzák a kitartást is.
😊
Igazad van. De a saját kisebb nyeremények és a mások nagyobb nyereményei szép lassan meghozzák a kitartást is.
😊
szívesen
" alt="
">
" alt="
">
jojó
Nagyon szépen köszönöm.
Nagyon szépen köszönöm.
Igen,játszanak,de nincs kitartásuk !
Azonnal nyerni szeretnének .
Azonnal nyerni szeretnének .
Szerintem is többen játszanak,mint pár éve.A Facen,Instan szembejönnek a játékos hirdetések.Hozzászólásként a tapasztalatok a játékokkal.Még az is próbálkozik,aki eddig nem...hátha...
szerintem egyre többen játszanak
Szerintetek többen v. kevesebben játszanak most, mint 1-2 éve, v akár 20 éve?
Egy ismerősöm szerint a fiatalok már nem foglalkoznak ezekkel a játékokkal. Instara járnak, meg fb-ra.
Pedig én úgy éreztem/gondoltam, h most több a játékos.
" alt="
">
Egy ismerősöm szerint a fiatalok már nem foglalkoznak ezekkel a játékokkal. Instara járnak, meg fb-ra.
Pedig én úgy éreztem/gondoltam, h most több a játékos.
" alt="
">kincs
írtam
" alt="
">
írtam
" alt="
">Nekem is működik (Chrome).
Csak most nincs mit tölteni.
Néztem a nyerteslistát is, de még nincsenek nevek.
Csak most nincs mit tölteni.
Néztem a nyerteslistát is, de még nincsenek nevek.
Heldinke.. nm:-)
hofi!
Köszönöm!
Köszönöm!