Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 108 / 174 oldal |
Nem nagy veszteség: Egyetlen blokkal játszottam, azt is úgy találtam.
sada gratula!
" alt="
">
" alt="
">Mati
Nyertem!
Egyik héten én vagyok a 200. pótnyertes!
" alt="
">
Nyertem!
Egyik héten én vagyok a 200. pótnyertes!
" alt="
">psy
A keddi Nestlé sorsoláson az a pályázat vesz részt, amit sikerül addig feldolgozniuk (leellenőrizni és szgépre vinni). Tehát még a pénteki beérkezés sem biztosan.
A keddi Nestlé sorsoláson az a pályázat vesz részt, amit sikerül addig feldolgozniuk (leellenőrizni és szgépre vinni). Tehát még a pénteki beérkezés sem biztosan.
A 2 héttel ezelőtti sorsoláson sikerült csak nem tudom mennyi
" alt="
"> és kiderült, nem is vettem részt az azelőtti sorsoláson, mert azt hittem keddig kell beérnie a pályázatoknak, magyarán olyan sorsoláson kerestem magam, amin nem is vettem részt
" alt="
"> tehát annyira nem rossz az arány. Lehet, hogy amit most keresek az meg átcsúszott a jövő hetire? kicsit zizi vagyok.
Szakadt tuti nem volt benne, más baj meg nem tudom mi lehetne, számológéppel szoktam számolni a grammokat
" alt="
">
" alt="
"> és kiderült, nem is vettem részt az azelőtti sorsoláson, mert azt hittem keddig kell beérnie a pályázatoknak, magyarán olyan sorsoláson kerestem magam, amin nem is vettem részt
" alt="
"> tehát annyira nem rossz az arány. Lehet, hogy amit most keresek az meg átcsúszott a jövő hetire? kicsit zizi vagyok.
Szakadt tuti nem volt benne, más baj meg nem tudom mi lehetne, számológéppel szoktam számolni a grammokat
" alt="
">psy, nem lehet, hogy a pályázatokkal van valami gond? Például szakadt, nem teljesen ép a vonalkód? Tényleg elég rossz az arányod, biztos van valami oka.
3/0 a heti libri termés
" alt="
">
" alt="
">3-ik héten is:Auchan 2009.08.21.14.18-sokszor szerepel,szóval fel a fejjel
" alt="
">
" alt="
">a 7.-ik héten a WII nyertes nem is lehet nyertes,hiszen nincs óra,perc csak nap
lesz még itt sok öröm,higgyétek el! ami sokszor be lett küldve,ott nincs ennyi blokk. így nézve.pl. parfüm deora a 170-es számig tök sok esély van.
negyedora,megértelek,én csak táskára vagyok 12. pótnyerets,de rosszul esik,jobb lenne nem tudni.
glücklich,nekem eszembe nem jutott többször küldeni,de van aki igen.csak kár,hogy nem azon a héten amikor mi vagyunk tesómmal pótynertesek
" alt="
">sebaj,majd mással máskor,máshol
" alt="
">
glücklich,nekem eszembe nem jutott többször küldeni,de van aki igen.csak kár,hogy nem azon a héten amikor mi vagyunk tesómmal pótynertesek
" alt="
">sebaj,majd mással máskor,máshol
" alt="
">adidassal legközelebb akkor játszom, ha egy blokk egyszer játszik, az enyémek egyszer játszottak, nagy semmi! Évek óta, azaz az egyikkel 25.ik pótnyertes vagyok egy parfümre. Nagyon sok aji volt, reménykedtem.
Na akkor veszek ha észhez kapnak, addig is van itthon egy csomó, és helyettesíthető termék is van.
Na akkor veszek ha észhez kapnak, addig is van itthon egy csomó, és helyettesíthető termék is van.
Én WII pótnyertes vagyok
" alt="
"> (meg parfüm is). Már bőgtem is egy sort
" alt="
">. Legalább ez a pótnyertes dolog ne lenne nyílvános vagy nem tudom, de ez így nagyon rosszul esett.
" alt="
"> (meg parfüm is). Már bőgtem is egy sort
" alt="
">. Legalább ez a pótnyertes dolog ne lenne nyílvános vagy nem tudom, de ez így nagyon rosszul esett.Azt is lehet tudni, hogy a vodás számait az ingyenes voda akcióban szerezte.
" alt="
"> 677 ill. 676 kezdetű onnan van.
" alt="
"> 677 ill. 676 kezdetű onnan van.Második héten is lehet reménykedni, akkor ezzel próbálkozott a már említett játékos: ADIDAS*CORA*2009*08*14*15*12
" alt="
">
A hetedik héten pedig: ADIDAS*AUCHAN*2009*09*04*14*31 Még mindig nem adta fel
" alt="
"> Biztos van több is, de már nem nézegetem!
Gratulálok a pótnyerteseknek
" alt="
">
" alt="
">
A hetedik héten pedig: ADIDAS*AUCHAN*2009*09*04*14*31 Még mindig nem adta fel
" alt="
"> Biztos van több is, de már nem nézegetem!
Gratulálok a pótnyerteseknek
" alt="
">Most már akár versenyt is indíthatnánk,hogy ki van legmesszebb attól,hogy pótnyertesből nyertes legyen
" alt="
">
" alt="
">Egy szem blokkommal 184. pótnyertes vagyok
magdalin veled együtt én sem nagyon fogok illatozni,én meg 183. pótnyertes vagyok
" alt="
">
" alt="
">Nekem is van egy 163-ik pótnyertes.
" alt="
">
" alt="
">magdalin:
" alt="
">
" alt="
">