Írisz14,
Én is nyertem megkérdeztem ugyanezt tőlük (valószínűleg automatikus üzenetet ír az oldal merthogy viszont a játékszabályzatban találtam email címet írtam nekik és ezt az üzenetet kaptam:
Köszönjük megkeresését, napi nyertesség esetén nem szükséges az eredeti blokk postai küldése.
köszönöm,
Kinder csapata
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 108 / 9332 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Nyertem egy KINDER plüsst . DE nem volt elég a fénykép, bekérik az eredeti blokkot.Meg akartam kérdezni, hogy visszaküldik e , mert másik nyer.játékon is részt veszek vele. DE visszajött a levél mert nem jó az email címük.
sada
Már publikus a címem küldj kérlek képet róla. Bocs de mikor beregisztráltam nem nagyon töltöttem ki, állítottam be semmit.
Már publikus a címem küldj kérlek képet róla. Bocs de mikor beregisztráltam nem nagyon töltöttem ki, állítottam be semmit.
playboy22 2025-05-13 :: 17:58
Aki jár a CBA-Nova/ CBA-Cédrus / CBA-Príma le tudná fotózni a nyerteslistát? A Facebook oldalukra még nem tették ki.
Aki jár a CBA-Nova/ CBA-Cédrus / CBA-Príma le tudná fotózni a nyerteslistát? A Facebook oldalukra még nem tették ki.
Bravos kártyát aktivizálták már valakinek ?
bbsc
Ha publikus lenne a címed, küldhetnék fotót a promós dobozról.
Ha publikus lenne a címed, küldhetnék fotót a promós dobozról.
Köszi
" alt="
">
Mi is ma kaptuk
" alt="
">
" alt="
">
Mi is ma kaptuk
" alt="
">jojó
Ma kaptam meg a kártyát.
Ma kaptam meg a kártyát.
jojó:igen,anyukám várja
Bravos utalást vár még valaki ?
yeeee
A cserkeszőlős játék már történelem, 1 hete vége.
A cserkeszőlős játék már történelem, 1 hete vége.
Lyvia:köszi. Akkor rákérdezünk mi is
törpi
Nekem is feldobta kis ablakban, hogy küldjem be a blokkot. Írtam nekik, hogy tényleg bekérik-e, azt válaszolták, hogy napi nyeremény esetén nem szükséges beküldeni nekik
" alt="
">
Nekem is feldobta kis ablakban, hogy küldjem be a blokkot. Írtam nekik, hogy tényleg bekérik-e, azt válaszolták, hogy napi nyeremény esetén nem szükséges beküldeni nekik
" alt="
">Nyertünk Kinder plüssfigurát. Párom miután kitöltötte azt írta ki,hogy küldje be az eredeti blokkot. Tőletek is kérték? Mert amikor én nyertem akkor nekem nem jött ilyen fel.
kaporka63 Hozzászólás: 2025. május 08. :: 14:16
Ahogy írták csak az INTERSPAR-ban van ez az akció!
DE ott is kérni kell, főleg az önkiszolgáló pénztáraknál
" alt="
">
Ahogy írták csak az INTERSPAR-ban van ez az akció!
DE ott is kérni kell, főleg az önkiszolgáló pénztáraknál
" alt="
">Ha esetleg van itt valaki, aki INTERSPAR környékén lakik / dolgozik, és nem okoz neki gondot rendszeresen itt vásárolgatni, megtenné, hogy rám ír? Köszönöm.
Az AXE fesztiváljegyek átruházhatóak, de csak az mehet be vele, akinek az adatait a nyertes a nyertesértesítő e-mail-re válaszolva megadta.
Ez INTERSPAR játék.
Szerintem csak Intersparban van a sorsjegy.
köszönöm a választ!
nálunk a sparban nem tudnak róla a pénztárosok
nálunk a sparban nem tudnak róla a pénztárosok