Próbáltam beküldeni Balatont - sikertelenül!
Más is járt így?
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 108 / 511 oldal |
Nagyon komoly, én nem tudom mit gondol ez a figura magáról miért kell így szórakozni másokkal. Ez már igencsak csalásnak számíthat mivel ha 3db embert tuti átvágott van ott több is. Úgy gondolom szerdán hiába fogom várni.....
Nem jött össze az üzlet,mire PureNet(vatera) ezt írta :
Dátum: Sun, 3 Sep 2006 13:29:57 +0200
Feladó: "BEVERAGE" beveragebroker@vipmail.hu
Címzett:
Tárgy: nana
Vállald már fel magad te kis................ én tudom,hogy ki vagy,várd meg a hétfőt és koppani fogsz,mindenhol megtalálunk,te kis ..........................
Dátum: Sun, 3 Sep 2006 13:29:57 +0200
Feladó: "BEVERAGE" beveragebroker@vipmail.hu
Címzett:
Tárgy: nana
Vállald már fel magad te kis................ én tudom,hogy ki vagy,várd meg a hétfőt és koppani fogsz,mindenhol megtalálunk,te kis ..........................
Anikó,
most már én is így fogom kérni.
most már én is így fogom kérni.
Nálunk eleve sima nylon zacsiba teszik a fornettit,így itt hiába is vennék.
Wodehouse
Gondolom, a plafonig ér a régi zacskójuk, amit el akarnak használni. Én tegnap mondtam az eladónak, hogy csak akkor kérek pogit, ha akciós zacskóba rakja. Erre benyúlt a pult alá, elővett egy akciós zacskót, és nevetve azt mondta: nicsak, egy felkészült vevő!
Gondolom, a plafonig ér a régi zacskójuk, amit el akarnak használni. Én tegnap mondtam az eladónak, hogy csak akkor kérek pogit, ha akciós zacskóba rakja. Erre benyúlt a pult alá, elővett egy akciós zacskót, és nevetve azt mondta: nicsak, egy felkészült vevő!
Szept. 1-jén vásároltam a Fornettiben. Játékot hirdető nagy tábla ki van bigyesztve, de a zacskó persze még nem nyereményjátékos.
Ok Viki, de van egy olyan érzésem nem jön el. Csak azért gondolom mert sokáig nem válaszolt az emailomra, habár olvashatta más is, meg nem vette fel a "névtelen" szám nélküli hívásokat. Ha pedig azt nem veszi fel vki...hát...vmi takargatni valója lehet. Szerintem......Bár én még a számlaszámáért is könyörögtem adja meg aztán mikor azt hazudta válaszolt közben meg nem akkor döntöttem így, hogy személyes tali, de biztos kitalál vmit, meg elfelejti stb.....
De én akkor jöttem rá, hogy link amikor azt mondja el van havazva.....meg nem tud beazonosítani. Akkor tartson titkárnőt vagy használjon jegyzettömböt. Na majd meglátjuk, max. csak mi cserélünk.
De nagyon bosszantó egy figura. Felőlem lehet jellemtelen más területen de az anyagiak oldalán nem kellene.
De én akkor jöttem rá, hogy link amikor azt mondja el van havazva.....meg nem tud beazonosítani. Akkor tartson titkárnőt vagy használjon jegyzettömböt. Na majd meglátjuk, max. csak mi cserélünk.
De nagyon bosszantó egy figura. Felőlem lehet jellemtelen más területen de az anyagiak oldalán nem kellene.
Tegnapelőtti bosszúság, csak nem volt időm beírni.
Nyertem 3-3 db jegyet a Zsidó Fesztivál Sámson és Delila c. előadására és az Epilogue pour Piano - zongorahangversenyre.
Pompás nyeremény! Egyetlen szépséghibája, hogy az előadások napjának délelőttjén küldték az e-mailt, hogy legkésőbb du. 3-ig vegyem át a jegyeket. Én személyesen, aztán átruházhattam volna. (Még szerencse, mert a két hangverseny ugyanazon időpontban volt.)
Talán merő szívjóságból sorsolták hatosával a jegyeket, hogy kevesebb "nyertest" üssön meg a guta.
Természetesen nem tudtunk elmenni. A gáláns felajánlónak még nem válaszoltam, mert nem tudtam szalonképesen megfogalmazni a levelem...
Nyertem 3-3 db jegyet a Zsidó Fesztivál Sámson és Delila c. előadására és az Epilogue pour Piano - zongorahangversenyre.
Pompás nyeremény! Egyetlen szépséghibája, hogy az előadások napjának délelőttjén küldték az e-mailt, hogy legkésőbb du. 3-ig vegyem át a jegyeket. Én személyesen, aztán átruházhattam volna. (Még szerencse, mert a két hangverseny ugyanazon időpontban volt.)
Talán merő szívjóságból sorsolták hatosával a jegyeket, hogy kevesebb "nyertest" üssön meg a guta.
Természetesen nem tudtunk elmenni. A gáláns felajánlónak még nem válaszoltam, mert nem tudtam szalonképesen megfogalmazni a levelem...
Nekem is inkább előreutalják a pénzt a teszveszen. Ritkán kérik, de ha kérik, igaz nem örömmel, de utánvéttel elküldöm, de mindig bennevan a pakliban, ha nem veszi át, akkor buktam a postaköltséget.
Azért nem magával az előre utalással van a gond, hanem az illetővel. És sok mindent eladtam már a Vaterán ( gyerekcuccok, amiket kinőttünk, nem is használtunk ), és mindig előre utalás volt. De amint megjött a pénz, küldtem is mindig a cuccot. Én meg mint eladó, nem szeretem az utánvétet, mert nem szeretme addig kiadni a kezemből a cuccokat ,amíg nncs kifizetve, másrészt meg én nem fizetek azért a postán, hogy később viszsakapjam a pénzemet 

Erika! Ha hétfő, keddig nem jön meg a hűtőmágnes órám, akkor én is odamegyek a talira és lecsapjuk ketten együtt. Mit szólsz?
Max. szerzek Neked Milkás cuccot meg jacobs cuccot hogy legyen értelme is a talinak. meg azt az 1 folyamatban lévő ügyet is lerendezzük oké? 
Max. szerzek Neked Milkás cuccot meg jacobs cuccot hogy legyen értelme is a talinak. meg azt az 1 folyamatban lévő ügyet is lerendezzük oké? 
Egy biztos. Többet ilyet nem csinálok hogy előre utalok pénzt. Inkább kerüljön többe az utánvét miatt de akkor legalább nem ül a pénzemen és én sem idegesítem magam vele ennyire.
Paint: sajna nem tudok róla írni, mert utólag már bánom de a Vaterán kívül egyeztünk meg végül. Tudom hogy ez szabályellenes, de nem is gondoltam hogy Erika Téged is átcseszett. Én tegnap úgy megfenyegettem hogy azt írta hétfőre itt a csomag. Nekem először be volt havazva, aztán elutazott külföldre, aztán kifgyott az órából. majd ígérte elhozza személyesen, ez sem történt meg. Majd azt mondta postázta, de érdekes módom nem kaptam meg. Annyira tetszett volna az az óra hogy ha valaha mégis megkapom lehet kidobom mert háányingerem van az ilyen link emberektől. nekem nem lenne bőr a pofámon, főleg hogy 1 hónapja,előre már átutaltam a pént neki és én megbíztam benne, Engem a szüleim nem így neveltek. Most megvárom a hétfőt és ha nem jön a csomag, akkor megfenyegetem az ukrán nagbácsikámmal. Olyan szarul esik az ilyen, csak a gyűrűjátékos medál tud vigasztalni most. 

Mindenképp írjatok róla negatív értékelést a vaterán!Szerintem sokat számítana!
Mármint a Vaterán nega elemzést.
Akkor már értem....Én kb. 2 hete nyertem meg egy aukciót, egy hétig nem válaszolt az emailra, pedig elolvasta. Aztán a titkos számot nem vette fel, majd ha mutatta a számom akkor igen. Tegnap azt mondta válaszolt az emailre, de nem.... írtam neki egy kicsit eréjesebb emailt, majd írt milyen kedves vagyok. Úgy éreztem link, ezért személyes cserét beszéltem meg vele jövőhétre. Azzal mentegetőzött el van havazva...De ki nem? ...és kit érdekel? Az nem kifogás!!!! Pedig annyira jó az a hmágnese óra, de majd meglátjuk jövőhéten ott lesz-e. Ha nem bakfitty. Viki írj róla negatív elemzést, vagy mit. Bár szerintem még az sem zavarná.
Ide is beírom, a Vaterán PureNet nevű felhasználótól vettem hűtőmágnest. 1200 Forintom bánta mert az árut nem küldte, már 1 hónapja várom de csak a hitegetés megy a részéről. Én ahogy megállapodtuk azonnal átutaltam a pénzt, augusztus 7-én. Több öröme se legyen az életben mint az én 1200 Forintom.
Esetleg tudtok olyan oldalt ahol a t-mobilos dolgoknak /havi forgalomnak/l ehet úgy utána nétni mint a pannonnál? Előre is köszi!
kovacsgabe
Megtaláltam.
Megtaláltam.