Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 108 / 319 oldal |
Nekem nincs operám,sőt ,tök hülye vagyok a géphez.
Szóval be tudtam állítani :/
Operában én is ne tudtam állítani
Köszi az ötletet Marty! 
Köszi az ötletet Marty! 
Egy időzítőt én is kérhetek?

szerintem más a böngészöje
Marty!Nekem csak frissités van,hogy tudom "időzíteni"?
Én a játék egész időtartama alatt egyetlen egyszer láttam valamit a boltban. (Az meg nem érdekelt, valami pohárszerűség volt, kivehetetlen mintával. Nagyban nem lehetett megnézni, én legalábbis nem találtam.)
fizikalilag kimentem az irodából a többiekhez..
A Kellemes vásárlás feliratra rányomtam a jobb gombot az egéren, ott kijött egy lista, hogy mennyi időnként frissitsen. 5 mp-től kb. 30 percig.
pappocs, és fizikailag mentél el, vagy a Pallmall oldalon voltál más felé ?
Mert ha az oldalon voltál más menüpontban és utána vissza mentél a boltra, az olyan, mintha frissítettél volna.
Mert ha az oldalon voltál más menüpontban és utána vissza mentél a boltra, az olyan, mintha frissítettél volna.
Jó lenne,ha nekem is magától frissülne.

pedig ez történt..mire visszajöttem itt volt az óra..biztos időnként magától is frissül, de nem tudom..
Frissítés nélkül nem jelenhet meg szerintem.
én nem frissítem..előre mentem a többiekhez, s mikor visszajöttem ott volt az óra..frissítettem, s még mindig ott volt..de nem kellett..már vettem egyet..
Kicsit sok érte négy pont...
Én is frissítek, és nálam sem volt semmi.
Eddig még nem sikerült vásárolnom. Egyébként sem tudok állandóan a gép mellett ülni.
Eddig még nem sikerült vásárolnom. Egyébként sem tudok állandóan a gép mellett ülni.
Baris
akkor nem értem...
akkor nem értem...

kriszty
igen, eddig is 4 pont volt, az öv volt csak 3 pontért
igen, eddig is 4 pont volt, az öv volt csak 3 pontért
frissítem...
Baris
folyamatosan frissíteni kell az oldalt, különben nem jelenik meg semmi
folyamatosan frissíteni kell az oldalt, különben nem jelenik meg semmi