Ma írták jóvá Lenor,Ariel pontjaimat! Telefonáltak!
27-én adtam fel!
Dorkáéktól hiába vártuk az élménybeszámolót,még nem jutott el. Aki mégis szépet szeretne látni az a www.eskuvonklesz.hu oldalon sok szépet láthat róluk

" alt="

">
Jó ez a Raid takaró...
A Theodorás meg olyan érdekes anyagból van, h. akár öreg napjaimkor jó lesz gumilepedőnek...
Főzö Gabi nyert 2 jegyet a Tőzsdecápákra, és engem hívott el, én meg jól elmentem, és megnéztük a filmet...(tegnap)

" alt="

">
Lehetett nyerni ajicsomagokat is, de tudni kellett volna az Tőzsdecápák 1. filmmel kapcsolatos kérdéseket... aztán nem tudtuk...

" alt="

">
Én 3 hete érdeklődtem a Tibinél az olvashatatlan kódokkal kapcsolatban. Azt írták, hogy nyugodtan küldjem be emilben, úgy is elfogadják. Két és fél hete beküldtem, semmi. 2 napja ismét érdeklődtem, semmi

" alt="

"> Szóval nekem ez a negatív kategóriába tartozik

" alt="

">
Zsuzsa Nr.1.!
Én levélben küldtem erre a címre: Bonbonetti Choco Kft., 1453 Budapest, Pf. 50
Írtam kb. 2 napja a Rama Sütigyárosoknak, hogy az aug.-i barackos játék nyertesei mikor kerülnek fel a honlapra, ma jött válasz tőlük, hogy a napokban felkerül a nyerteslista.

" alt="

">
aranybibe
Te e-mailben (lefotózva) vagy levélben küldted? És milyen címre?
Köszi!
Nekem cak pozitív tapasztalatom van a Tibi nyereményjátékkal kapcsolatban. Nekem is 5 kódból 4 olvashatatlan volt. Kedden beküldtem, péntekig nem jött semmi. Pénteken délután írtam nekik e-mailt, hogy mikor küldik már a pót kódokat. Hétfőn reggel jött az e-mail, hogy jóváírták a pontjaimat. Így azonnal beválthattam a garantált nyereményre.
Írtam a Haas-nak, hogy 2 blokkom van 1 percen belül, így nem tudok játszani a 2. blokkal. Válasz:
Kedves (Én)!
Meg tudjuk oldani, hogy 2 sms-sel tudjon játszani. Kérjük küldje el faxon vagy beszkennelve a két blokkot, ezt követően értesíteni fogom az új kódról amit be tud küldeni.
Üdvözlettel:
Kamocsai Renáta
Nagyon pozitív!!

" alt="

">
Részt vettem életem első 4 km-es futóversenyén, a kategóriámban a nők között 12. lettem, az összes futó között pedig az első harmadban értem be.
2 és fél hónap edzés eredménye szinte teljesen a nulláról.
Mielőtt elmentem vásárolni, telefonon is rákérdeztem, hogy biztos, hogy most már rajta van-e? És azt mondták, igen. Aztán elnézést kértek, hogy csak zárás után emelték és mivel ilyenkor zárva van a rendszer, vagy mi, azért nem látszik. De ott van.
Milyen kezdőnappal emelték? Arra is figyeltél?
sada
De jól jött volna, csak mint kiderült, hiába látom a neten, a bolt még nem látja, csak hétfőn. Én meg jól bevásároltam, s csak egy ezres volt nálam, vissza kellett vonatni egy csomó mindent. Iszonyú égő volt.

" alt="

">
Nálunk /Kaposvár/ a Spár parkolóba nem kell parkolási díjat fizetni,ha bemutatjuk a vásárlást igazoló blokkot!
lindababa
Ez a technikájuk: Addig emelgetik, amíg besokallsz....
beleba
Ez a lényege a nyereménytárgyaknak, reklámot képviselnek.

" alt="

">
Megemelték a hitelkeretemet.

" alt="

">
ide is írok....
a szentkirályi laszti nagyon jó---nem olyan, mint az összes ,,bár a kalifás sem rossz---csak a szentkirályi logó lemaradhatott volna róla...-)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások