Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 108 / 226 oldal |
Medve vajkrém,szendvicskrém 249Ft a Spárba 02-08-ig
DM-ben a Huggies megapack pelenka mellé ajándék fehér kifogót-ők úgy írják babafürdő-poncsó-adnak ajándékba.
/www.shell.hu/home/content/hun/products_services/on_t
he_road/promotions/cr_cross_promo.html
he_road/promotions/cr_cross_promo.html
Folyékony Vanish a Sparban 599Ft szept.1-ig.
Tegnap az Aréna Plaza-Tesco-ban a leárazott hűtőpultos termékek között volt 2-3 Pöttyös rudi uzsitáskával. 500ft körül volt. Semmi baja a tartónak, még a Túró Rudik is benne voltak.
" alt="
">
Europark-Interspar
Sok Medve volt kitéve az akciós részben. De nem mertem megvenni, mert matricás volt és mintha fel lett volna már hajtva a matrica.
" alt="
">
" alt="
">
Europark-Interspar
Sok Medve volt kitéve az akciós részben. De nem mertem megvenni, mert matricás volt és mintha fel lett volna már hajtva a matrica.
" alt="
">Emánuel
nálunk a Tescoba csak 125Ft-ba kerül!
nálunk a Tescoba csak 125Ft-ba kerül!
Soroksári Tescoban Raid készülék+folyadék 650 Ft 2013-ig jó, 4 db-os Tchibo 1198, Orbit white legolcsóbb 146
A mai napon is a budaörsi Ikea FYND (leértékelt áruk) részlegében 10-19 óráig minden terméket a leértékelt ár feléért lehet megvásárolni! Érdemes lesz benézni!
mázlista!
09.01-ig 199ft
09.01-ig 199ft
Köszönöm!
" alt="
">
" alt="
">Sparban akciós, ha jól tudom, 199 Ft.
Intersparban akciós, ha jól tudom.
Medvesajt hol van most akciós?
Tesco-ban és Match-ban nagyon drága
" alt="
">
Tesco-ban és Match-ban nagyon drága
" alt="
">jojó +akit érdekel:
A Tesco-ban van Milkland natur krémtúró. 299 Ft / 500ml tégely.
A Tesco-ban van Milkland natur krémtúró. 299 Ft / 500ml tégely.
Nem...
" alt="
">
Akkor írtam volna...
" alt="
">
Akkor írtam volna...
Paintuci!
Hűtőmágnest nem láttál?
Hűtőmágnest nem láttál?
Tegnap voltak, gondolom ma is... Arenában: gurus, gourmentes, duracelles hosstesek....
Duracellnél toll, lámpa, stb... bizonyos összeg után...
Duracellnél toll, lámpa, stb... bizonyos összeg után...
A mai napon a budaörsi Ikea FYND (leértékelt áruk) részlegében 10-19 óráig minden terméket a leértékelt ár feléért lehet megvásárolni! Érdemes lesz benézni!
Iskolakezdési akció a C&A-ban!
Augusztus 28-29-én -20% minden gyermek és Clockhouse termékre.
A kedvezmény a kasszánál kerül levonásra, a 20%-kal csökentett árak megtalálhatók a kihelyezett táblákon.
Más akcióval nem összevonható.
Ajándékkártya vásárlásra nem vonatkozik.
Az akció bébiruházatra nem vonatkozik.
Augusztus 28-29-én -20% minden gyermek és Clockhouse termékre.
A kedvezmény a kasszánál kerül levonásra, a 20%-kal csökentett árak megtalálhatók a kihelyezett táblákon.
Más akcióval nem összevonható.
Ajándékkártya vásárlásra nem vonatkozik.
Az akció bébiruházatra nem vonatkozik.
Rossmann-ban 4+2 db-os Pampers törlőkendő féláron 900FT. Van sok cumisüveg, és cumisüvegtermosz is féláron.
Ahol még vannak konyhagépek Pl.vízforraló 1750Ft, kenyérpirító is ugyanennyi. Digitális személymérleget 1400Ft-ért vettem, digit. lázmérőt 1000Ft-ért. Érdemes benézni.
Ahol még vannak konyhagépek Pl.vízforraló 1750Ft, kenyérpirító is ugyanennyi. Digitális személymérleget 1400Ft-ért vettem, digit. lázmérőt 1000Ft-ért. Érdemes benézni.