Sziasztok!
A penny powerrade, robot! választ küld. Ti találkoztatok vele?
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 108 / 2036 oldal |
Próbáld ki, hátha.
És szerintetek amíg várom az ítéletet tőlük, és mondjuk most gyorsba beváltom a meglévő pontjaimat akkor azt még megkapom ha esetleg úgy döntenek hogy tiltanak?
" alt="
">
" alt="
">..és valóban lehet egy blokkon ez elkerülte a figyelmem, de ha más regre is akar tölteni akkor nem árt külön blokk.
Persze.
Csak azt írtam, nincs értelme egyesével, percenként blokkoltatni.
Csak azt írtam, nincs értelme egyesével, percenként blokkoltatni.
sada: akkor vesz 5t, vagy azt a 10t két regre tölti.
Ez durva, akkor a lànyom is sorra kerül? Mi is kèt boltba vásàrolunk. A làny Pècsen, èn Letenyèn. Zömmel èn vàsàrolok Letenyèn, mert a lànyom nem ihatja , csak amikor a baràtnőjèvel vàsàrol. A fiam viszont issza rendesen.
Paintuci
Nincs semmi értelme így blokkoltatni 10 terméket.
Hetente 5 termékkel lehet pontot gyűjteni, s mindegy, hogy az 1 vagy akár 5 blokkon van.
Nincs semmi értelme így blokkoltatni 10 terméket.
Hetente 5 termékkel lehet pontot gyűjteni, s mindegy, hogy az 1 vagy akár 5 blokkon van.
De kicsit kifogyott a raktáruk. Lehet unatkoznak azt nézik a regeket.
Mi egyszer nem tudtunk átvenni egy zoknit, ilyenkor nincs 2. kézbesítés mert azt nem fizette ki a Sió, visszavitték, jsz. azt írja ilyenkor bukta a nyeremény, rendeltünk még vmit azt megkétdeztem ugyan a zokni hol kóborol. Mondták visszament, én meg mondtam ugyan tegyék már bele a következő csomagba, ez csak rugalmassàg kérdése. Ha akkor jó vagyok ha terméket veszünk, legyünk màr most is.
Örüljenek,hogy egyáltalán veszi vki a Siót
" alt="
"> 600 ft 1 l "vízért "
" alt="
"> 600 ft 1 l "vízért "Akkor valószínű hogy engem is tiltani fognak 😬 de érdekes hogy pár hónap után kötekednek emiatt
Csak azt nem értem miért gond ugyanabból az üzletből mindennap vagy két naponta a blokk?
Vagy mi van akkor ha 10db siót percenként vki leblokkol egy napon a játék kedvéért? Ez nem hiba ezért nem kellene tiltani.
Vagy mi van akkor ha 10db siót percenként vki leblokkol egy napon a játék kedvéért? Ez nem hiba ezért nem kellene tiltani.
Én még nem játszottam a Sióval.
De érdekes, hogy egy pontgyűjtős játéknál hogy résen vannak, figyelnek. 🤔
Bárcsak más játékoknál lenne ekkora szigor...
De érdekes, hogy egy pontgyűjtős játéknál hogy résen vannak, figyelnek. 🤔
Bárcsak más játékoknál lenne ekkora szigor...
Vénember
A párommal együtt mi is ki lettünk tiltva a Sió játékból. Szerencsére mielőtt belefulladtunk volna 😀
A párommal együtt mi is ki lettünk tiltva a Sió játékból. Szerencsére mielőtt belefulladtunk volna 😀
Bár vannak egyedülálló emberek is nekik jó lehet.
Meghát azért sok kapcsolat nem biztos hogy elbírja a külön utazást.
De elképzelhető sima árukapcsolás, hátha a másik fél befizeti az utazást. Így Frei Tamás plusz hasznot hoz az irodának.
De hála égnek ezzel a játékkal nem kell játszanom.
Meghát azért sok kapcsolat nem biztos hogy elbírja a külön utazást.
De elképzelhető sima árukapcsolás, hátha a másik fél befizeti az utazást. Így Frei Tamás plusz hasznot hoz az irodának.
De hála égnek ezzel a játékkal nem kell játszanom.
Akinek jól esik...
De nevetséges nyeremény, kb. az amikor 2000ben volt egy pizzafesztivál a Népligetben, és egy Olaszországi utazás volt a nyeremény a helyszínen lehetett játszani érte, és csak az odautat fizették...
De nevetséges nyeremény, kb. az amikor 2000ben volt egy pizzafesztivál a Népligetben, és egy Olaszországi utazás volt a nyeremény a helyszínen lehetett játszani érte, és csak az odautat fizették...
Még jó, hogy ez titeket már nem érint!
" alt="
">
A nászajándékokat ki viszi/veszi?
" alt="
">
" alt="
">
A nászajándékokat ki viszi/veszi?
" alt="
">Frei után szabadon: https://spanyoltengerpartieskuvo.hu/nyeremenyjatek/
Itt csak a szállást és az utazást kell csak kifizetni... minden más ingyenes...
" alt="
">
(Hátha házasodna a gazda... akarom mondani webnyereményes.)
Itt csak a szállást és az utazást kell csak kifizetni... minden más ingyenes...
" alt="
">
(Hátha házasodna a gazda... akarom mondani webnyereményes.)
A SIÓ engem és a lányomat konkrétan letiltott!
Az indok: egymáshoz közeli időpontokban elkövetett vásárlás.
Há'de nem ez volna a promóció célja?
Azonos lakcím! (?????? Hát persze, hiszen ugyanott lakunk!)
(Volt vala, hogy ugyanaznap többször is vett minden családtag, NEM EGYET! Ám a tiltást követően már nem jön a portámra sio!)
Az indok: egymáshoz közeli időpontokban elkövetett vásárlás.
Há'de nem ez volna a promóció célja?
Azonos lakcím! (?????? Hát persze, hiszen ugyanott lakunk!)
(Volt vala, hogy ugyanaznap többször is vett minden családtag, NEM EGYET! Ám a tiltást követően már nem jön a portámra sio!)