Amazon, egy tanács: Most már szerintem nagyobb időközökkel ráérsz tovább küldeni majd, csak húzzuk ki még 17 óráig továbbküldésekkel és ha a 4 ismerősöddel nem tudod kinek tovább adni, Zsuzsanna Tóthné Piriti-nek küldheted nyugodtan, addigra hátha engedi a játék. Ő is szeretne csatlakozni, de eddig nem tudtuk neki tovább adni az elemet, reggel hátha már engedi a játék neki is továbbítani és szerintem Ő is tudná folytatni még a láncot. Sok sikert a továbbításokhoz

" alt="

"> Nem egyszerű, mert nem működik tökéletesen a játék, de hajráááá!!

" alt="

">
Akkor küldeném én is. Papp Anita vagyok (egy fekete és egy fehér puli van a nevem mellett..Kinek küljem?
ha nem tudjátok tovább küldeni valakinek,írjatok nekem és megírom kinek lehet küldeni
4 emberrel be tudunk szállni, csak aztán legyen valaki, aki átveszi.
Papp Anitának sikerült tovább adni, most nála van elvileg az elem

" alt="

"> Hajrááá!!
Nálam az elem. 21 átadással elsők vagyunk. Kinek adhatom? Illetve mennyit várjak vele? Mert még 17 óra 43 perc van hátra.
Papp Anita, sok nevet dob fel a Facebook, nem tudom melyik Vagy Te

" alt="

"> jelölj be: jelenleg Szőllősy Gábornál (e-mail:gaborszollosy@gmail.com) van az elem! Akkor tovább tudod küldeni ugye?
Ma már itthon, vagyok, működik is, így várom az elemet én is. Papp Anita
Móna720: írtam neked e-mailt
Megőrülök!!!! Nem tudom tovább küldeni!

" alt="

">
ha valakinek nincs biztos továbbküldési ötlete írjon nekem és megoldjuk
végre működik!!!!

" alt="

"> Móna720-nak adtam tovább.

" alt="

">
Szeretnél nyerni egy 3 napos wellnes hétvégét?
Használd a Sportnapszemuveg.hu Facebook alkalmazását és már meg is adtad magadnak az esélyt egy élményekkel teli kiránduláshoz!
Hírlevélben kaptam.
Sziasztok!
Ez a Duracell dolog érdekes... Én is beszállnék!
Illetve lenne egy ötletem is. Nem-e lehetne valami zárt oldalt vagy chat szobát csinálni, ahol a következő indítást előre lefixálnánk, és mondjuk 1/2 óra-óránként továbbadnánk a cuccot. Vagy ha sokan összejövünk, akor sűrűbben.
???
facebookon tippelni lehet, puma óra a nyeremény, részletek ott vagy a spar.hu oldalon.
Nekem jöhet elem, Szőllősy Nikolett.

" alt="

">
Már írtam az ünemeltetőnek is, hogy nem működik az oldal. Egyre többen írják be az oldalukra is, hogy nem tudnak játszani. Reméljük hamar megjavítják. Addig is próbálkozunk.
Nem megy az alkalmazás, de folyamatosan próbálkozunk.

" alt="

"> A lányomnak simán átment elsőre, azóta viszont folyton azt írja, hogy hiba az alkalmazásban bárkinek is küldenénk. Próbáltuk különböző gépeken, különböző böngészőkkel, egyikkel sem megy.

" alt="

"> Valakinek valami ötlet, hogy mit próbáljunk még meg?
nekem

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások