Naturalle oldalt nem nyitja meg a gépem.

" alt="

">
Nálam van a baj, vagy az oldalt tették át máshová?
404-es hibakódot ír ki.
Egy játékok szeretnék egy kislánynak Karácsonyra venni, de sajnos nem találok olyan boltot, ahol kapható. Már voltam Gulliverben, Regioban.
Erről lenne szó:
http://t7.hu/0zbu
Easy knit; Easy to do bear knitting kit
Állítólag van olyan, amiből sálat, vagy táskát is lehet készíteni. Bármelyik jó lenne. Neten csak külföldi oldalakat találok.
Tudtok esetleg olyan boltot, ahol kapható? Köszönöm!
Sziasztok activiások!
Azt tudom javasolni , hogy 11:59-kor legyetek ott az activia honlapján és már akkor kezdjetek el kattintgatni az ajándékbeváltós gomb helyére!Sokszor , egymás után többször is.
Nekem is így sikerült , remélem tudtam segíteni!
Sajnos nem sikerül az Activiát be váltanom! Segítene valaki? Írd meg mit kérsz érte cserébe! Köszönöm előre is!
Szeretnék seígtséget az activia beváltáshoz. Kérem szépen, segítsem valaki!Biztosan megegyezünk mit adhatok cserébe.
Activia beváltásához kérnék segítséget.
Írd meg mivel viszonozzam!
Activia beváltáshoz kérnék segítséget, 20 Activia kódot, azaz egy "takarónyit"

" alt="

"> adnék érte.
Aktiviát én sem tudom megoldani , pedig nagyon szeretnék egy Jysk takarót ! Segítséget kérek !!!!!!!!!!!! Meghálálom

" alt="

">
Activia beváltáshoz szeretnék segítséget! Mit kérsz érte?
Sziasztok! Én is Activia beváltáshoz szeretnék segítségetr kérni.
Sziasztok!
Nekem sem sikerül ez az activia, ha valaki tudna segíteni kérem írjon, köszönöm!
Szeretnék seígtséget az activia beváltáshoz. Kérem szépen, segítsem valaki! Nekem ez lenne a 2. activiás nyeremény.Biztosan megegyezünk mit adhatok cserébe.
Rencsu!
Azt hiszem ezt keresed:
http://mail2web.com/
Ha valaki tudna segiteni ketto activia bevaltasban.adnék érte egy pick-es szakács kést.vagy bontatlan activias szilikon formákat.
Családtagok nevén feltöltött Aktivia kódok beváltásához kérnék segítséget, Cserébe adnék egy takarót vagy mit szeretnél?
Korábban volt egy link, amin a freemailre lehetett belépni, amikor az nem működött. Valaki meg tudná mondaná, melyik oldal ez? (Egyébként másnál is vacakol tegnap óta?)
Sziasztok Activia beváltáshoz kérek segítséget activia kódokért cserébe. Köszönöm előre is.
Activia beváltáshoz szeretnék segítséget! Mit kérsz érte???
Activia kódok beváltásához kérnék segítséget, activia kódokat adnék cserébe !
Manni 2013-12-04 :: 21:19
kérnék segitséget,katica0813@citromail.hu
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások