Most adom postára a Tesco-s blokkot. A cím megvan. De mit írtok címzettnek?
Knorr tányérokat szeretnék! Mély, lapos, esetleg levesestál és pecsenyetál is érdekelne, ha valaki esetleg nem szeretné megtartani. :-) Cserébe új, eredeti O'neill és Tommy Hilfiger pólót tudok adni. Írj, biztos megegyeznünk!
Nagyon köszönöm
szombaton nem voltam itthon és akkor hozták volna a tányérokat, ilyenkor mi a teendő?
megkísérlik még egyszer a kiszállítást?
Még mi se kaptuk meg a Juliusi,augusztusi,szeptemberit,ja meg majd az októberieket.

Gozzánk még a júliusi sem ért ide! De türelmes vagyok. Van még más is akinek még nem küldték ki? Összesen 24 tányérral tartoznak. kettő meg nem ért be de majd megkérdem!

Véleletenül lemaradt a végén, hogy a Magyar Postából.
Képzeljétek el, a hétvégén írt e-mailem miatt, most felhívott a Knorr Fogyasztói Szolgálata. Nagyon nagy kupinak kell lenni náluk és a Magyar Postán egyformán, ha a múlt hónap 29-én elsőbbségi ajánlott pályázatok közül csak 4 fért bele 12-én a feldolgozásba 12 óra előtt , a másik négyet csak délután dolgozták fel, de már megvolt a 10000 tányér.
A múlt hónapban is eltűnt 2 teljes pályázatom a 3-ból, de akkor simán adtam fel. Egyszerűen nevetséges, hogy csak 12-.én került feldolgozásra, mikor én 29-én adtam fel. A közbeeső 2 hétben hol tanányázott a zsák? Azt mondja a hölgy, hogy amikor megkapják a zsákot, először kiszedik az elsőbbségi és ajánlott küldeményeket. Könyörgöm hogy? Erre a válasz: trehányak a postai dolgozók, mert nem keülnek egy helyre a levelek.
Nekem elegem van a Krorrból és a MagySikeresen elérték a céljukat és megutáltatták velem. Renget pénz és idő mellett még bosszúságot is okoznak az embernek.
Knorr tányérok,aug.szeptemberi.gondolom.
ildicc!
Tom. hogy van,de mégse megy,ha kell megírom magánban!
Jaj, elnézést a kisbetűért, Fáreó, természetesen

Bocs, fáreo, hogy beleszólok, de a kettes metro vonalán és a hármasén is van egy-egy tesco. Nem igaz, hogy egy párszor ne lehessen oda eljutni, ha valaki szeretne

A Knorr-Tescos játékhoz szeretnék,szűz bolokk(okat),fénymásolt is jó!
Sajnos tőlünk nagyon messze van a Tesco, nem tudunk ott vásárolni.
Van érte, a csere-bere rovatba beírt kódok,sms kódok,vagy apróbb nyereménytárgyak,hűtőmágnesek. Kösz a segítséget!
sada! Nagyon köszönöm! :-) Most már csak egy kis szerencse kell...
Ja, ehhez blokk nem kell.
De ha most kell venned a hozzávalókat, akkor vedd a Tescoban a leveseket, mert akkor a blokkal is tudsz játszani, ha okt. 20-án v. nov. 3-án hajnalban eleresztes 1-1 sms-t.
Fontos, hogy minden pályáztaban az 5 vk között
- legalább 1 kocka
- legalább 1 főzős leves (nem instant)
- legalább 1 rafinéria legyen.
Fontos, hogy egy névre-címre csak 2 garantált ajándékot (tányért) küldenek.
De mindenkinek van anyósa, szülei, gyereke, stb...
Vagy nem vette fel a férje nevét.
Ezt a két pályázatot viszont küldheted egy borítékban is.
Októberben 31-én add fel elsöbbségivel.
Vannak, akik ajánlottan adják fel, mert sok levélnek lába kél a postán, de ezt postája válogatja. Nekem ilyen gondom még nem volt.
kopp, kopp, kopp...
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Nemrég regisztráltam és ezen az oldalon futottam bele (jó későn...) a Knorr tányéros akciójába. Gondoltam gyorsan elkezdem gyűjteni a kódokat és feladom az utolsó körben. Ehhez ugye jól értem, hogy elég a knorr oldalán leellenőrizni a kódot, és a megadott módon feladni. Blokk ugye nem kell hozzá? Akik nyertek már tányért: 1-e mindenszentek... Mikor vigyem postára a kódokat? Adjam fel 31-én du. elsőbbségivel ajánlottan? Vagy hogy csináljam?
Előre is köszönöm a segítséget :-)
Detti
Persze, hogy a tányért ;-)...legyen miben tálalni neki a zacsis levest!......Viszont amiatt nagyon szomorú vagyok, hogy csak dagadok a sok sport szelettől /amit egyébként imádok/, de semmit nem nyerek. De nem adom fel! Az útra gyúrok!!!!
sztem az sms éjjel-nappal és szval 0kor kezdodik majd kiderül 20.n vagy mikor én akkor küldöm

Ha már a futárról beszélgetünk,hozzám szinte mindig csajjal érkezett a nagydarab kopasz futár.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások