Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 109 / 232 oldal |
Ha van akinek nem jó, hogy 8:30 tól szeretnék akkor írjon ide!
na akkor játsz!utánad Én jövök!
Arányokat írd meg mailban!!!
Arányokat írd meg mailban!!!
8:30tól 4 percet szeretnék kérni!Köszönöm!

Ki játszik most? ha kész van én szeretnék jönni.
birka7 akkor melyik mp-be küldöd! Privibe!!! Köszi!! 

játszik most valaki? 

Andi81,
köszönöm a választ, a helyzet elkeserítő. Azt hiszem nem játszok velük.
köszönöm a választ, a helyzet elkeserítő. Azt hiszem nem játszok velük.
ma az ÁRKÁDOKBAN voltunk és múltkorihoz képest szélesebb volt a választék,sikerült 5 db rövidujjú és egy hosszúujjú pólót tök hamar kiválasztani,gyorsak és kedvesek voltak. minden héten kedden és pénteken kapnak árut.!meg vagyok elégedve!
Hihetetlen ezeket olvasni,ugyan Veszprémbe sem volt hosszú nadrág,zokni,cipő,de azért kabátból,pólóból és nádszálvékony lánykákra elég nagy a választékuk.
Én szombathelyi vagyok.Az eladók nagyon kedvesek,de választék szinte semmi.40ezret hagytam ott,szinte kifosztottam a fundango kínálatot.Férfi pólók vannak,tök csúnyák,meg pár rövidgatya,meg pár dzseki.Nőibe kb.5db póló,2 szoknya,1hosszú,1rövidgatya.És még van 24ezrem,de nem tudom mit veszek rajta.Amiket kinéztem a weboldalon ruhákat,szinte nincsenek is olyanok,csak 1-2 db hasonló.Szóval szerintem nem éri meg ide utazni,alig van pár cucc.
Szalika!
írtam @-t!
írtam @-t!

Soproni lévén nem örülök, hogy a győri boltról ilyen rossz a vélemény. Másik közeli bolt Szombathely. Ha tudnám, hogy ott is ugyanez a helyzet, akkor nem is játszanék! Pár ezer Ft-ért nem érdemes Pestre utazni, amennyiért meg kifizetődne nem biztos, hogy összejön.
A szombathelyi boltról van valakinek tapasztalata?
A szombathelyi boltról van valakinek tapasztalata?
Veszprémben
smile ez hol volt?
Ma voltunk beváltani a 2. adag nyerőperces utalványt,már rutinosan vásároltunk,voltak új cuccok is ,de még kaptam azt is amit a mulkor kinéztem. Gyorsították a dolgokat,csak kihagyták a helyet,beírta a nevet egy helyre én a 20 helyen aláírtam,a kódokat meg majd beírják,meg visszakaresik a személyim számát a multkori vásárlásból.Utánunk is utalvánnyal fizettek,már annyian voltunk,hogy megvonalazott pótlapra írták ki.De nagyon segítőkészek és kedvesek voltak,mindjárt hozták a méreteket amiket kértünk.
Ne haragudjatok, már sokan vagyunk

laszlo0515
írtam
írtam
Beszállnék ha még lehet

én is beszállnék
senki többet harmadszor!