Adidas parfümre 180. pótnyertes vagyok.
Na ettől se leszek illatos!

" alt="

">
Hát adidas nekem sem jött össze,de majd lesz helyette más.
Egyenlőre nagyon jól elszórakozom azon,hogy nem tudok keresni a táblázatban

" alt="

"> Sík hüle vagyok hozzá,szégyen nem szégyen ez van

" alt="

">
De ez se baj mert kaptam kereső segítséget cappucci személyében amit itt is megköszönnék.
Cappucci köszi

" alt="

">
Ez a harmadik hét, h semmi nem jött össze a Librin

" alt="

">
Ez olyan ....rossz. Se nekem, se páromnak....
ilyenkor tanakodom rajta milyen nagy szerencse,ha az ember még is nyer ilyen esélynövelő emberek mellett.pl. Unilever játéknál is a trsz-t ugyanígy küldi,akkor örülhetünk ha nyerünk,vagy a Vénusznál stb....Na nem is mérgelődöm tovább. majd mással...
Na, a harmadik héten több mint 20 parfüm pótnyertes lesz és táska is legalább 3 vagy négy, mert négyszer sorsolták a táskára is ezt a blokkot.
ani-ha:tényleg! Igazad van!
Ja, még annyit: ezek után megérdemelné, hogy az elsőként kisorsolt ajándékát se kapja meg!
DZsuzsa, még nyerhetsz!
A harmadik héten én is parfüm pótnyertes vagyok, elég sokadik, de még így is nyerhetek, mert valami hülye ezt a blokkot ADIDAS*AUCHAN*2009*08*21*14*18 legalább 50-szer beküldte azon a héten. Még táska pótnyertesnek is négyszer ki van sorsolva.

" alt="

">
Na akkor én is korán örültem csak a tel.számomra koncentráltam és azt nem is figyeltem,hogy pótnyertesek is fenn vannak.Csak az vagyok.Így kijelenthetem szinte teljes bizonyossággal,hogy 4/0.Ez van!
ptny:az lenne? én meg nézem ezerrel

" alt="

">
pótnyertes? hol van ott pótnyertes?
az adidason is csak parfüm pótnyertes vagyok

" alt="

">, ne legyek szomorú ennyi belefektetett idő, pénz és munka után

" alt="

">
na hát ezzel a Fáraó sorsjeggyel sem volt szerencsém és nem is sorolom a többit.
Kitartó vagyok, de semmi nem jön össze

" alt="

">
kincs, a librin láttam a neved, többször is

" alt="

">
Kinder Bueno ,7 Days, Jó reggelt kód , Karaván, Libri, Zewa, Libresse, President ezekkel nekem sem jött össze.
Én is

" alt="

"> Karaván, Libresse, president

" alt="

">nah biztos érik valami jó nekem

" alt="

">
Dzsuzsa soha ne add fel!
Sok szerencsét!

" alt="

">
Én csak ideírhatok, se Karaván, se Libri, se Zewa, se Libresse, se president, kezdem már teljesen feladni.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások