hm... nah gondoltam hogy telo lesz megint... ez jó.. ez kell

" alt="

"> na meg az óra is..

" alt="

">
Igen, láttam a beírásodat, de csak te írtad, mások meg több éves előfizetésről beszélnek...
hófehi!
junius 20-ától ezt szajkózom állandóan!
Mióta van az a szabály, hogy nem lehet folytatólagos az előfizetés?
Ma hívtak a beváltás miatt, és mondták, hogy ha ez a második előfizetésem, akkor két számot fogok kapni párhuzamosan, mert ugyanabban a hónapban váltottam be. Mondtam, hogy az első beváltáskor direkt megkérdezték, hanyadik, hogy számolják, meddig jár.
Erre ők: igen, de azóta változtak a szabályok. Meg kell várni, amíg lejár az első előfizetés, utána válthatom be a másodikat, úgyis dec. 31-ig tart a játék.
Én méltatlankodtam, erre ők: jó, felírja, hogy folytatólagosan kérem, de nem ígér semmit.
Tudtok erről valamit?
A coke számai
24/ 201-201, és 30/ 8084247
Dec. 31.-ig nem vesznek el, nekem azt mondták.
szerintetek a benn maradt pontok elvesznek,vagy megy tovább?
smile - köszi!

" alt="

">
zshajni!
Nekem a héten megkérdezték van e már előfizetés nyereményem és kérem e folymatosan. nem volt belőle probléma.
Most szinte minden kupakomra 5 pontot adnak.

" alt="

">

" alt="

">
Kb. 13 kupak a 16-ból. Ez nem ér!

" alt="

">
nekem azt mondták, hogy nem lehet, de, ha nem szűntetik meg kérsz most egyet, aztán amikor lejár akkor is.
MI után lehet ajándékokat nyerni? Feltöltött kupakszám?
Szóval számít hogy egy napon vagy több napon töltöm fel a kódokat?
Jól értettem, hogy akkor mégsem lehet folytatólagosan kérni újságot?
Küldjük neked a kedvenc magazinodat három hónapon keresztül? Válts be 350 pontot egy negyedéves Cosmopolitan előfizetésre.
Az előfizetést a megrendelés hónapját követő megjelenési számtól kezdve teljesítjük. Több egyidejű megrendelés nem módosítja az előfizetés időtartamát!
A regisztrált felhasználók a coke.hu-n gyűjtött pontokat az oldalon található ajándékokra, az ott feltüntetett pontok ellenében a készlet erejéig válthatják be. A beváltást követően a beváltás pontértéke automatikusan levonódik a regisztrált felhasználótól. A pontok későbbi jóváírására nincs lehetőség, abban az esetben sem, ha az ajándék nem kerül átvételre. A Szervező a pontbeváltást követő 96 órán belül, az általa regisztrált telefonszámon a 06-24-201-201 számról visszahívja az ajándék kiszállításának és a felhasználó adatainak egyeztetése céljából. Az ajándékokat a Szervező saját költségére, a felhasználó magyarországi állandó lakóhelyére, vagy az általa megjelölt más, magyarországi címre egy hónapon belül házhoz szállítja, vagy postai úton eljuttatja és átvételi elismervény ellenében átadja a felhasználó részére.
Részlet a beváltásról! Olvassátok el, sok kérdésetekre választ leltek benne.
Szerintetek vissza lehet a pontokat "rakatni"???
Nekem nem kell 6 előfizetés....
AKkor inkább beváltom vmi masszázsra....
Milyen számom hívjam őket vissza?
Köszi!
sunflower: a pc játékért, házi moziért jun. 31-ig.
Aztán megy tovább más nyereményekért dec. 31-ig...
Sziasztok!
Coke kódos kupak eladó.Ár megeggyezés szerint.
Ha érdekel írj és megbeszéljük.
5 évre való Cosmopolitan előfizut váltottam be,bár korábban már kaptam egy telefont amelyben mondták 2011 aug.-ig szól az előfizetésem,azóta hozzágyűjtöttem még 2 évet.Ha nem fog menni,inkább elsárkányrepülőzőm,miután visszatöltik a ponjaimat.
Tudna segíteni valaki, hogy is van pontosan ez a "Hűség-játék" a Coca Colával; mikor ér véget: jún.30-án, vagy dec.31-én??
köszönöm!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások