kovacsgabe
Kártyásként is meg tudom nézni a pannon oldalán a formalmam? Nem is tudtam, hogy van ott ilyen lehetőség.
A coopban láttátok a varta elemes dobozokat? Nálunk Miskolcon az árucsarnokban akkora lyuk van a tetején, hogy ha felfordítanám, magától kihullik. Akkora, hogy simán elolvashatnám a címeket. Azt gondoltam, hogy kis rés, leragasztják, stb. Igy nem dobom még be. Pár napja olvastam egy hozzászólást, hogy reklamáltatok a dobozok miatt. Írok a központi ügyfélszolgálatra vagy egy másik címre írt valaki?
erka70
tényleg matrica? Nem nagy dologra gondoltam, még egy úszósapkát is tudnánk hasznosítani.
Nincs időm olvasni, h beírta-e már valaki, milyen gagyi az ajándék a Nike nyereményjátékban: a kitöltött kérdőívért matricát adnak cserébe.

Köszi!
Bár a részletes számlám van, mert előfordult már, hogy felkerekítettek, de ennyire még sosem mertek!Utána számoltam kb 67 SMS-el vertek át (*30 ft) Plussz a következő amin a tegnapi SMS-ek lesznek!
zsebesbaba
Lépj be a pannonline-ra, és ott meg tudod nézni a havi forgalmadat részletesen, így azt is, hogy hány sms ment ki és milyen számra.
Baromi szemét cég a Pannon

! Aá kódot küldtem be 143-at. Ebből 42 a férjem telefonjáról, 24 pedig tegnap. Erre felszámoltak 124 SMS-t a 303030280-as számra! Ennyire hülyének nézneK!

Biztos úgy gondolták, hogy aki ennyit küld nem tartja számon, de nem hagyom magam! Reklamálni fogok. mert meg van az összes kupak!

Ja, és ha még itt vagy: napfényes nyaralást, jó pihenést, szép élményeket!
Köszi, legközelebb menni fog...
nyhpraxis, a * a szorzásjel a numerikus billentyűrészen...
Évi! /Baromira szégyellem, de most nem tudok csillagot odakurflizni!/ Szóval, igenis, van desszert ajánlat is, nevezetesen a Carte d' Or. De ezek miért negatív tapasztalatok? Egyfolytában vihogunk!
Szerencsére a kutyánk szereti az idegen konyhát. A pedigree-jét egy kis Gourmet golddal spékelem meg

Minya, lelkembe és éléskamrámba látsz!

A macskák alapjáraton Darlingot esznek, ez hűség kérdése!

Néha megengedett némi kilengés más irányba, de csak minimálisan!
Gondolom elötte Fa szappannal mostál kezet, a fogaid pedig Vademecummal tisztítod. A cicák mit esznek ? Darlingot ? Friskiest ? Gourmet ? Whiskast ?

Viki, ennyi személyiséget már nem tudnék menedzselni
Minya: lehetett más is?
Knorr leves és Bertolli szószos Korona tésztás ebéd után, amihez Piroska és Veritas keveréke az itóka, elképzelhető más desszert?

Mapei fugázót talán mégse

Évi**

köszi. Mostmár tudom és éppen akartam kérdezni hogy Éwi* is Te vagy-e?
Viki, igen, közben komfortfokozatot emeltem

, mert nem engedett be a rendszer a régi nickkel

Van viszont egy Éwi* is, aki nem én vagyok.
Viki, igen. Évi*=Évi**. Veritas Évi lett belőle

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások