Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 109 / 246 oldal |
remélem most ti is játszatok majd
nemeths gratu
" alt="
">
A Te régiód Zala az enyém Borsod .
A mi régiónkban régen volt
" alt="
">
" alt="
">
A Te régiód Zala az enyém Borsod .
A mi régiónkban régen volt
" alt="
">rubin: tavaly volt játékuk. Nyertem én is meg anya is egy bicajt.
Pöttyös széldzsekit lehet nyerni a coopban, hát betojok...
" alt="
">
Sportszelkot meg jól össze lehet kötni...
" alt="
">
Sportszelkot meg jól össze lehet kötni...
Írtam a "Korona tészta " Marketing Igazgatójának
és azonnal válaszoltak
" alt="
">
Tisztelt Uram !
Sokat vásárolunk az Önök termékeiből .
Szívesen vennénk olyan nyereményjátékot
amelyet az ezelőtti években szervezett a cég
ahol is régiónkénti nyereményjáték és sorsolás volt.
Ezen idő alatt még többet vásároltunk ezekből a termékekből.
Üdvözlettel
Én
Tisztelt Asszonyom !
Köszönöm levelét , örülök , hogy korábbi nyereményjátékainkon megtisztelt bennünket részvételével .
Valóban az elmúlt félévben különböző okok miatt elmaradtak szervezett nyereményjátékaink ,
terveink szerint az év vége felé önállóan vagy a Kiváló Magyar Élelmiszer védjeggyel közösen indítunk promóciót.
Jó egészséget .
Tisztelettel
Sajcz László
Marketing és Kereskedelmi Igazgató
Mary-Ker Pasta Kft / Dunakeszi tésztagyár
és azonnal válaszoltak
" alt="
">
Tisztelt Uram !
Sokat vásárolunk az Önök termékeiből .
Szívesen vennénk olyan nyereményjátékot
amelyet az ezelőtti években szervezett a cég
ahol is régiónkénti nyereményjáték és sorsolás volt.
Ezen idő alatt még többet vásároltunk ezekből a termékekből.
Üdvözlettel
Én
Tisztelt Asszonyom !
Köszönöm levelét , örülök , hogy korábbi nyereményjátékainkon megtisztelt bennünket részvételével .
Valóban az elmúlt félévben különböző okok miatt elmaradtak szervezett nyereményjátékaink ,
terveink szerint az év vége felé önállóan vagy a Kiváló Magyar Élelmiszer védjeggyel közösen indítunk promóciót.
Jó egészséget .
Tisztelettel
Sajcz László
Marketing és Kereskedelmi Igazgató
Mary-Ker Pasta Kft / Dunakeszi tésztagyár
Újra van Tibi törölköző a készleten.
most találkoztam élőben a fb-os hyundai táskával és nagyon jó! azt hittem gagyi repicucc lesz, de nagyon jó anyaga van..
zshajni:nekünk a fóka-show is nagyon tetszett
" alt="
">
Nekem is most jött az e-mail, hogy feltöltötték a blokkjaimat és ismét elértem a 25 kg/l-t.. Amilyen nehézkesen ment az első, olyan gyorsan a második.
" alt="
">
Nekem is most jött az e-mail, hogy feltöltötték a blokkjaimat és ismét elértem a 25 kg/l-t.. Amilyen nehézkesen ment az első, olyan gyorsan a második.
Ancha felajánlott állatkerti belépőket, amiket tegnap fel is használtunk. Annyira szuper volt!
" alt="
"> Van egy olyan rész kialakítva, ahol a majmok (Madagaszkáros meséből) szabadon vannak eresztve - be lehet menni közéjük.
Hihetetlen jópofák!
" alt="
"> Ha tehetitek nézzétek meg őket.
Köszi Ancha a lehetőséget!
" alt="
">
" alt="
"> Van egy olyan rész kialakítva, ahol a majmok (Madagaszkáros meséből) szabadon vannak eresztve - be lehet menni közéjük.
Hihetetlen jópofák!
" alt="
"> Ha tehetitek nézzétek meg őket.
Köszi Ancha a lehetőséget!
" alt="
">16-án feladott ajánlott levelemre most jött az e-mail,hogy minden rendben hol szeretném átvenni a botmixert. ez nagggyon szuper és gyors!
Gárdonyi receptfeltöltős nyeremény postázásáról érdeklődtem, 10 percen belül jött a mail,hogy holnap postázzák. A mail-t Gárdonyiné küldte
" alt="
">
" alt="
">Liberos zsiráfos takaró nagyon jó minőségű, vastag, puha, télre nagyon jó. Ha valaki gondolkodik rajta.
Ha valaki kért már Johnsonos-picuri.hu-s takarót, az milyen minőségű?
Ha valaki kért már Johnsonos-picuri.hu-s takarót, az milyen minőségű?
Tegnap a Rosmannban vásároltam és a pénztáros kérte a pontgyűjtőmet, hogy érvényesíteni tudja a saját márkás cuccért járó engedményt.
Csak pár Ft, de jól esett, hogy figyelt.
Csak pár Ft, de jól esett, hogy figyelt.
A Júniusi fagyis kelyhem nem jött meg máig, Macikácska segített, hogy hová kell írni miatta, délelőtt írtam egy levelet, egy órakor már felhívtak, és fél órája el is hozták. A mai része nagyon pozitív, az is, hogy a fórumosak ennyire segítőkészek.
az egész csomagolás kell. különben honnan tudják hogy akciósat vettél e? én az egészet küldtem.
25kinga25
az egész csomagolást felküldted? vagy elég a kódos rész? Mert a vk-ot, logót megtartanám, ha lehet
" alt="
">
az egész csomagolást felküldted? vagy elég a kódos rész? Mert a vk-ot, logót megtartanám, ha lehet
" alt="
">Nekem a Tibi játék nagyon pozitív. igaz a kódokkal volt gond, mert elmosódtak, de felküldtem nekik, egy nagyon kedves emilbe tájékoztattak hogy megkapták, kódot nem küldtek, hanem rögtön jóváírták a pontokat nekem, így már be is tudtam váltani az ajándékokat. Nekem összességébe pozitív ez a játék., főleg a szervezők segítőkészsége és nagyon kulturált hangneme.
de végre a T-Mobile-nál is van 1500Ft-os feltöltési lehetőség
" alt="
">
igaz csak személyes ügyfélszolgálaton.nekem ez könnyebbséget jelent.
" alt="
">
igaz csak személyes ügyfélszolgálaton.nekem ez könnyebbséget jelent.
De jó, egy fillért sem kell költenem a Tchibo játékra
" alt="
">
Bezzeg ha a kocsi árát sorsolnák, esetleg több nyertes között elosztva, akkor küldhetném a sok-sok pályázatot!
" alt="
">
" alt="
">
Bezzeg ha a kocsi árát sorsolnák, esetleg több nyertes között elosztva, akkor küldhetném a sok-sok pályázatot!
" alt="
">Bocsi, nem jó helyre raktam a szóközt.
Ez csak természetes volt, és lesz is!!!
" alt="
">
Így már jó.
" alt="
">
Ez csak természetes volt, és lesz is!!!
" alt="
">
Így már jó.
" alt="
">