Sziasztok!
Ugyan nem teszvesz vagy vatera, de van egy csomó eladó használt tankönyvem! http://eladomakonyvem.hu/list.php?action=user&id=1254
2
(meg még csomó más is, csak nem volt energiám mindent feltölteni...)
Így tankönyvrendelés előtt hasznos lehet, tényleg minden könyv tök jó állapotú!! Ha valami kéne de nincs fent, priviben írjatok! jaklie@postafiok.hu
Jófogás, Tesz-Vesz, Vatera, aukció, aukciózás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 109 / 249 oldal |
KRIKA18 teszveszen fórumos? Vagy ismeri valaki???
zsibvasaron: ditro felhasználó névvel vagyok, csere is szóba jöhet van még egy két dolog amit nem tettem fel, de töltögetem folyamatosan (cserélném nagyobb fiú ruhákra, cipőkre)
teszvesz:erzsoka5
http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=4462179
nézz szét nálam ha van időd
" alt="
">
nézz szét nálam ha van időd
" alt="
">ma járnak le az aukciók:
marycsiga teszveszen.
marycsiga teszveszen.
teszveszre (anni13) tettem fel nestlé logókat (nesquik, boci, nescafé, aquarel)
Zsibvásáron Nadina.
Folyamatosan töltök fel, gyerekruhákat, játékokat,mesekönyveket. Ha valami érdekel jelezd, hátha van, csak még feltöltésre vár. Utalványt is elfogadok, csere is szóba jöhet.
" alt="
">
Folyamatosan töltök fel, gyerekruhákat, játékokat,mesekönyveket. Ha valami érdekel jelezd, hátha van, csak még feltöltésre vár. Utalványt is elfogadok, csere is szóba jöhet.
" alt="
">Vatera:
Lala58
Kedvezményes áron most megjelenő-megjelent könyvek!
Mind új
" alt="
">
Lala58
Kedvezményes áron most megjelenő-megjelent könyvek!
Mind új
" alt="
">Teszveszen DornaiZs néven hamarosan lejárnak az aukcióim.
Kérlek nézzetek be!
Kérlek nézzetek be!
Vaterán: Berkesgy felhasználói név alatt tettem fel 3D hűtőmágneseket (melyek folyamatosan kerülnek feltöltésre) , valamint Madách Színház- SPAMALOT előadásra jegyeket.
teszveszen:marycsiga
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=128
68955
töltöttem ruhákat, vonalkódokat /rafinéria, delikát/, nestle logokat
68955
töltöttem ruhákat, vonalkódokat /rafinéria, delikát/, nestle logokat
azért mondom,érdekes,licitál ,nem szól a tesónak,de tesó nem tudja mit akarok smsben,holott tudja bátyja ilyet keres,és megírtam,hogy megnyerte a licitet.na mindegy.
És a tesónak sem hiányzott a pókerszett?
escargot,köszi,át van húzva a fizetési felszólító,mert akartam küldeni.
" alt="
">
most hívott telon a csaj,mondom most írtam iwiwen épp.hát ő csak most olvasta a mailját,és a tesója licitált csak nem szólt neki.
de ,ha ma hazamegy a tesója akkor szól neki.
bár érdekes ,együtt laknak,és elfelejt szólni
" alt="
">na jó,elhiszem
" alt="
">
sms-t meg nem értette,mert ő nem vett pókerszettet.de tudta a bátyja ilyet keres.na most ,ha fizet akkor minden jó,ha vége jó.csak furi.
Ki a z illető? Megírnátok a nevét? Lehet hogy ugyanarról a személyről van szó?
Nézd aki becsületes, az ezt már az elején tisztázza. Nem várja meg, hogy az eladó jelentkezzen. Aki sunyit, annak vaj van a füle mögött. Talán jobb is, ha nem boltolsz vele.
marycsiaga 29-ei aukció után febr 14-én este 8-ig tudsz jutalékot visszaigényelni, küldj neki fizetési felszólitót, utána nega és kérd a jutalékot vissza
jmarcsika tényleg nem foglalkozik vele a rendőrség átpasszolja az illetékes jegyzőnek, ha 20 ezer alatt van, majd ha beidézi a jegyző, nem lesz akkora a szája
jmarcsika tényleg nem foglalkozik vele a rendőrség átpasszolja az illetékes jegyzőnek, ha 20 ezer alatt van, majd ha beidézi a jegyző, nem lesz akkora a szája