Erste nyugdíjpénztárba belépők Adidas Jabulani focit kapnak.
Nekem nem nyílik meg, csak az Erste főoldalán láttam.
Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 109 / 226 oldal |
Szeptember 9-én a nyugdíjasokat és a diákokat, szeptember 10-én a hölgyeket várja díjmentes belépéssel a BNV. A családok kedvezményes családi belépőjegyet vásárolhatnak. Minden belépőjegy árából 1000 Ft levásárolható a megjelölt cégek standjain, sőt a jegy mellé 1000 Ft-os Bauhaus vásárlási utalvány is jár a látogatóknak. A belépőjegy üdülési csekk ellenében is megvásárolható. A rendezvényre a Volánbusz és a MÁV-Start Zrt. 50% menettérti kedvezményt biztosít.
BNV A pavilonban a HC standjánál Hungary Card 50% kedvezménnyel,Hungary Card Plus 20% kedvezménnyel vásárolható a kiállítás ideje alatt!
Tescoban (Megapark) ma Pöttyös Gurusok, 4 Guruért telefontartó babzsák. Édi. Gösser 6 db egy pohárért.
Auchan (Soroksár) Libresse táskáért, Finish ékszerekért, Hell energiaital Hell nyakbaakasztóért.
Auchan (Soroksár) Libresse táskáért, Finish ékszerekért, Hell energiaital Hell nyakbaakasztóért.
Tesco Debrecen: vásárolj 6 db Theodora ásványvizet és ajándék poharat adnak.
Szombaton is lesznek hoszteszek!
Szombaton is lesznek hoszteszek!
InterSpar akció:
medve sajt 199ft
rama margarin 2x500g-hoz ajándék tányér 319ft
maggi kocka duopack 2x132g ajándék bevásárló táska 559ft
ekland instant tea 300g többféle íz 229ft
kubu gyümölcsital 0,3l 2db vásárlása esetén db-ja 139ft
Hétvégi szuper akció:
összes olívaolaj,és eldobható tányér, pohár,evőeszköz -30%
medve sajt 199ft
rama margarin 2x500g-hoz ajándék tányér 319ft
maggi kocka duopack 2x132g ajándék bevásárló táska 559ft
ekland instant tea 300g többféle íz 229ft
kubu gyümölcsital 0,3l 2db vásárlása esetén db-ja 139ft
Hétvégi szuper akció:
összes olívaolaj,és eldobható tányér, pohár,evőeszköz -30%
Debrecen -Vágóhíd utacai Topán cipőboltban 4 pár cipő vásárlása esetén csak a legdrágábbért kell fizetni !
19-től a Medve sajt 199Ft a Spárba! 19-től a Medva Szendvicskrém 249 a Cba-ban
most olvasom mit írtam 14-én
" alt="
"> helyesen-12+4=495Ft
" alt="
">
" alt="
"> helyesen-12+4=495Ft
" alt="
">Alföld pro - coop : Aug. 18-30-ig natur medve sajt 200 grammos 269 Ft.
Lidliben a Pöttyös 21+4 495Ft
Pennyben a 200g-os Medve sajt 265Ft
" alt="
">
" alt="
">Árkád Intersparban, ha két Finish terméket veszel (só, öblítő és mosogatótabletta vagy por), ami egyébként is akciós most, egy trezorhoz kulcsot válaszhatsz. Különböző színű fülbevalók, nyakláncok medállal vagy karkötők vannak benne, ezt lehet nyerni. 13 óra körül egy 90eFt értékű brill nyakláncot tettek az egyik trezorba, valaki azt is megnyerheti!
Ugyanitt Gösser akció, hat üveg után magas üvegpohár, gravírozással.
Ugyanitt Gösser akció, hat üveg után magas üvegpohár, gravírozással.
Amit ma már inkább finishnek hívnak és gyémántot lehet vele nyerni.
Spar szuper szombat akció: minden Calgonit termék 50% áron!
http://www.completa.hu/aktualitas
Mivi-n új dolgok a webshopban.
Ha jól emlékszem most hétvégén 3799 Ft akciósan a Libero megapack a Tescoban.
Chio Cinema szept.1-okt.31 között
minden promocios csikfoliaval ellatott Chioval megtekinthetsz egy filmet a Chio Cinema virtualis mozitermeben
Az akcios Chio belsejeben talalhato matrican levö 16 jegyü kodot kell feltölteni a www.chiocinema.hu oldalon es valogathatsz több szaz film közül.A filmek megtekintesehez 1, 2 vagy 3 kodra lesz szükseged...
reszletek: www.chiocinema.hu oldalon
minden promocios csikfoliaval ellatott Chioval megtekinthetsz egy filmet a Chio Cinema virtualis mozitermeben
Az akcios Chio belsejeben talalhato matrican levö 16 jegyü kodot kell feltölteni a www.chiocinema.hu oldalon es valogathatsz több szaz film közül.A filmek megtekintesehez 1, 2 vagy 3 kodra lesz szükseged...
reszletek: www.chiocinema.hu oldalon
Vásároljon bármilyen Johnson's baby terméket "Dupla Picuri-Pontokért"
2010.augusztus 19és szeptember 1. között a DM üzletekben.
forrás: dm magazin
2010.augusztus 19és szeptember 1. között a DM üzletekben.
forrás: dm magazin