Húúúúúúúúúú de ciki! Megyek a dolgomra, internet, vásárlás stb... A bokorban megpillantok egy chios zacsit, na meg van a mai zsákmányom... Messziről kiabál valaki bocsi az a miénk. Akkor vettem észre egy tollasozó kislányt anyukájával, gondoltam a motort elkunyizom tőlük azért, hát hiába, tisztára azt hitte a benne lévő chipsre pályázom, és annyira mérgesen nézett rám. Segítség!!!!!!!!!! Annyira ciki volt......

Amióta piros csomagolásu a Darling, én kivágom a vk-on kívül azt a kis emblémát, amit most be kell küldeni. Gyanús volt már az elején, mert hogy körbe van rajzolva és olló mutatja, hogy ki kell vágni.
Most végre minden cicám és kutyám kap ajándékot, nem fognak "harcolni"!
Kb 1 éve a vonalkód nélküli dolgokat felviszem a padlásra.

2 óriás doboz van tele vonalkód nélküli szeméttel. Már másodszor veszem hasznát.

Liptonnál is felhasználtam a vk nélküli dobozokat, most meg a Darling.

Egy csomót találtam a padláson.
Jaj Vikilány odalesz az ágyacskáért.

Én meg a hűtőmágnesért.

Igazatok lett!
Minap a párom egy halom CC kupakal és sörös cimkékkel jött haza.
Mondtam is neki, hogy ezekután vagy beszáll a telefonszámlámba, vagy ő is szorgalmasan küldözgeti az SMS-eket. Most azt várom, hogy mikor hív, hogy nyert nekem valamit.

Igen, az én "jól nevelt férjem" is hozza naponta a CC kupakokat! Most már majd a Theodorás cimkékre is rá kell szoktatnom...
Én is megpróbáltam elkérni a Reálban a CC kupakokat, de azt mondták nem adhatják oda, mert figyeli őket a kamera.
Ma reggel becsöngetett a szomszédasszony, kezében egy dobozzal. Nekem való "szemét" volt benne

Én is néha hülyének érzem magam, de aztán jön a csomagos futár és csak megvonom a vállam...
fozo.gabi
Ez az ő baja. Örülj neki!
Ha hinne benne, akkor nem te, hanem ő játszana vele.
Én is kértem/kaptam már CC kupakot az üvegvisszaváltótól, de enyhén szólva hülyének nézett.
Lehet, hogy igaza van?

A kutyusom imádja a túró rudit, kinder pinguit. Számára minden papírcsörgés egyenlő a csokievésre való lehetőséggel. Tegnap kaptam egy zacskó vonalkódot az egyik barátomtól. Elkezdtem rendezgetni megjelent a kutyus farokcsóválva, hogy helyzet van.

Körülszaglászott és csalódottan megállapította, hogy itt nem lesz csokievés. Írtó aranyos volt ahogy vádlón nézett, mert "átvertem" a papírcsörgéssel.

Nálunk a Pennyben pl. olyan Soproni Ászokot hoztak, hogy mikor az emberke kivette, hogy megveszi, bennmaradt a rekeszben a hátcimke. Szerintem ilyet szabad, hogy fogtam magam azt kivettem...
A Plusban pedig a Borsodiknál volt ilyen a ragasztás. Mondjuk tegnap voltam akkor már elfogyott az amelyikről lejárt a hátcimke. A többinél normálisan rajta voltak az üvegen. A boltban való leszedegetés pedig nem az én módszerem...
Gabi: a lényeg, hogy megengedi leszedni.

Nem muszáj hinnie benne.
fozo.gabi
Én az üvegvisszaváltón kérdeztem meg, hogy a coca colás kupakokat vissza szokták-e hoztni. Akkor a lány egyet talált, de azt mondta, hogy majd gyüjti nekem. Egy hét múlva kaptam tőle 15-öt.

Van itt egy kis bolt előttünk ahová le szoktam menni kenyeret, meg amit néha elfelejtek venni. Most épp a tulajdonos volt a pultnál, és hát mivel láttam, hogy van egy pár játékos sörösüveg az átvett üvegek között megkérdeztem, hogy leszedhetem-e a hátcimkét. Hát először olyan képet vágott, hogy azt hittem azért, mert nem engedi meg minden, de aztán kifjetette, hogy persze nyugodtan szedjem le de ő ezt olyan gyermeteg dolognak tartja, meg csak pénzkidobás.
Hát a sörös játékokkal apróbb dolgokat nyertem eddig, kivéve az Arany Ászok tavalyi játékát, és a májusi játékát. De azért nem adom fel!
Felhívták a férjemet, hogy olvasva a helyi lapot úgy látja, hogy nagyon jól nősült, mert nagyon sokszor nyerek.
Az igazság az, hogy teszek is érte. Idén már min. 300 kupont beküldtem.
Az én kisfiam, aki július végén lesz 2 éves, minden szemetet, ami egyébként normális esetben tényleg szemét lenne beledob a szemetesbe
Szegényke nem érti, hogy az most akkor miért nem az

Na most lebuktál, valamilyen módon te is gubizol......

Sokan nem tudják, hogy az olajos flakonokat nem szabad a szelektívbe vinni. Így lett ma nekem 7 Vénusz cimkém.
Azonkívül 20 Theodorám.
A helyi újság mindig tele van játékos kuponokkal, így én ollóval "olvasom" az újságot.
Mire a férjem:
Na, hol az újság, hagy olvassam el, ill. ami maradt belőle!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások